Skip to main content

Om oss

I over 50 år har KinaReiser sendt forventningsfulle nordmenn på eksotiske eventyr til Midtens rike, Kina, men også til andre fascinerende land i Asia. Gjennom våre mange reiser til Kina, har vi kunnskapen som trengs for å hjelpe deg, så du får oppleve alt det fantastiske landet har å by på.


Vi hjelper deg å sy sammen en reise; vi tilbyr individuelle skreddersydde program med lokale engelsktalende guider. Våre tips til hvor, når og hvordan du reiser dit, vil være av god nytte når du skal besøke verdens nest mest folkerike land. Reiser du alene, sammen med familie og venner, eller i en gruppe, bistår vi deg i planleggingen.  

Besøk Den kinesiske mur, Keiserpalasset Den forbudte by, Den himmelske freds plass og terrakottahæren i Xi’an. Opplev sukkertoppfjellene i Guilin, steinskogen i Kunming, Yangtze-elven og, selvsagt, pandabjørnene. Dette er bare noen få eksempler. Kina er kanskje det landet i verden med de aller største severdighetene - mange av dem oppført på Unescos verdensarvliste. 

Verdt et besøkt: 
Beijing: Kinesiske mur, Himmelens Tempel, Forbudte by 
Shanghai: Havnepromenaden The Bund og gamlebyen 
Xian: Museet med Terrakotta-soldater 
Guilin: Opplev den vakre naturen 

Vi i KinaReiser bestreber oss på å drive ansvarlig turisme, og har gjennom flere år sørget for at vår aktivitet bidrar til bærekraftig utvikling på stedene vi besøker. Vi har også vært engasjert i flere bistandsprosjekter i Kina, Mongolia og Myanmar. Blant annet har vi gjennom flere år gitt fattige jenter i den lille byen Qixian mulighet til skolegang. 

Kontakt oss, om du planlegger å reise til Kina!

 

Søk