KinaReiser.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg Kinareiser på Facebook! Følg Kinareiser på Instagram!
Bestill KinaReisers nyhetsbrev her:

Fornavn
Etternavn
E-post
By K
KinaReisers ansvarlige turisme
Kinareiser

Bli med på vår felles tilbakereise til Kina for adopsjonsfamilier. Vi opplever høydepunkter i Beijing, Xi'an, Guilin, Yangshuo og Shanghai sammen, mens hver enkelt families eventuelle besøk til barnehjemsby tilpasses individuelt. Svensktalende guide følger med på hele reisen i Kina.

Detaljert program

Dag 1
Avreise fra Oslo. Vi flyr til Beijing via København.

Dag 2  Ankomst Beijing
Ved ankomst Beijing blir vi møtt av vår svensktalende guide og kjørt inn til hotellet i sentrum. Resten av dagen til egen disposisjon.

Dag 3 Beijing F/L/M
Etter frokost går turen til Himmelens tempel sør i byen. Hver morgen samles Beijingboere til aktiviteter i parken rundt tempelet og det er virkelig et av høydepunktene på turen. Her er det sang, dans, taiji og mye mer. En opplevelse!
Så er det klart for lunsj på en lokal restaurant før vi fortsetter til Den himmelske freds plass, verdens største byplass, som er omringet av de viktigste bygningene i Kina: Folkets store hall, Nasjonalmuseet, Nasjonalscenen, residensen til de øverste lederne og Den forbudte by. Vi går over plassen og videre inn under portrettet av Formann Mao og inn i keiserpalasset Den forbudte by. Vi vandrer gjennom det enorme palasset og kommer ut på den andre siden. Retur til hotellet.
Vi har litt tid på egen hånd før middag. Om kvelden skal vi til en av våre favorittrestauranter hvor vi blant annet vil få en smak av Pekingand.

Dag 4 Beijing F/L/M
Så er dagen kommet for et stort høydepunkt – Den kinesiske mur. Vi blir hentet på hotellet etter frokost og etter ca. halvannen time ankommer vi muren ved Mutianyu, nord for Beijing. Her kan vi enten ta taubanen opp (mot betaling på stedet), eller gå trappene. Guiden har arrangert sandwich og drikke som vi kan nyte på toppen. Bedre utsikt til matpakken skal man lete lenge etter! Tilbake til hotellet sent på ettermiddagen. Middag om kvelden

Dag 5  Beijing F
Dagen er fri til egne aktiviteter. Bruk dagen som dere selv ønsker, eller bestill et eller flere av våre spennende tilleggsprogram. Her er et lite utvalg, detaljert program og pris på forespørsel:

Tilleggsprogram:

- Beijing på elektrisk sparkesykkel, varighet: 4 timer:

- Tur på motorsykkel med sidevogn, varighet: To eller fire timer.

- Kokkekurs og matvandringer.

- Tur til Sommerpalasset.

Dag 6 Beijing - Xi'an F/M
I dag forlater vi Beijing og fortsetter turen videre med hurtigtog til Xi'an, en togtur på ca. 5 timer.
Ved ankomst Xi’an blir vi møtt av en lokal, engelsktalende guide som skal være med oss de neste dagene. Etter innsjekk på hotellet blir vi med guiden til den fantastiske Bymuren. 12 meter høy, 15 meter på det bredeste og 13.7 km lang. Her leier vi sykler og blir med på en times rolig sykkeltur oppe på muren. Middag på en lokal restaurant om kvelden.

Dag 7 Xi'an - Guilin  F/L
Uthvilte og med frokost i magen er vi klare for Xi’ans hovedattraksjon. For de fleste er jo terrakottasoldatene som vokter gravkammeret til Qin Shihuang et av høydepunktene på reisen. Tenk at denne graven, med over 8 000 fullt utrustede, individuelle soldater og hester i brent leire lå skjult under bakken fra 210 f. Kr til de ble oppdaget ved en tilfeldighet i 1974. Lunsj er inkludert. Det blir god tid til å se seg rundt, og gå ikke glipp av de vakre bronsegjenstandene. Området rundt det muslimske kvarteret er populært, og det yrer av liv i basarene. Vi har litt tid til å titte rundt i de mange bodene.
Sent på ettermiddagen blir vi kjørt til flyplassen for fly videre til Guilin langt sør i Kina, en flytur på ca 2 timer.
På flyplassen blir vi møtt av en lokal guide og sjåfør som tar oss med til hotellet. 

Dag 8  Guilin, Yangshuo F/L
Etter frokost kjøres vi til Li-elven, som vi skal tilbringe de neste fire timene på. Seilasen går gjennom et frodig og spennende landskap. Rundt hver sving på elven åpenbarer det seg et nytt tablå av runde fjell. Vel fremme i Yangshuo blir vi kjørt videre til hotellet.

Dag 9 Yangshuo  F/L
Vi blir hentet på hotellet om formiddagen for en rolig sykkeltur på landsbyga. Vi sykler langs risåkre, grønne fjell og små landsbyer. Underveis blir det tid til fotopauser og besøk i en landsby hvor man kan besøke en familie.
I et ombygget landsbyhus er det så klart for kokkekurs. Alle får hvert sitt gassbluss, wok, skjærefjel og kniv. Under kyndig veiledning av en engelsktalende kokk lages tre ulike retter. Etterpå kan vi nyte den deilige maten ute i hagen. Og når maten har sunket, blir det sykkeltur tilbake til hotellet – og oppskriftene får vi med hjem. Om kvelden kan man kjøpe billetter til «Impressions", en utendørsforestilling med rundt 600 lokale utøvere, som viser stedets kultur med sang og dans. Scenen er elven, kulissene er fjellene og med innovativ lyssetting er dette en uforglemmelig opplevelse.

Dag 10  Yangshuo, Guilin F
Guiden og sjåføren er klare for å kjøre oss til flyplassen evnt. togstasjonen i Guilin.
Gruppen deler seg og besøker sitt barnehjem eller andre individuelle aktiviteter. Overnatting i barnehjemsbyen e.l.

Dag 11 Barnehjemsby F/L
Dagen er satt av til å besøke barnehjemmet. Besøk til funnstedet og møte med fosterforeldre/fostermor kan evt. også ordnes på forespørsel. Overnatting i barnehjembyen. Alternativt program kan arrangeres for de som ikke ønsker barnehjemsbesøk.

Dag 12 Barnehjemsby - Shanghai F
Hver familie reiser fra barnehjemsbyen til Shanghai hvor hele gruppen møtes igjen.

Dag 13 Shanghai F/L/M
Guiden henter oss på hotellet og turen starter med å ta heisen opp 100 etasjer i World Financial Center. Fra utsiktspunktet her får man et utmerket overblikk over byen. Turen fortsetter til Gamlebyen med sin basar og tehus. Klassiske severdigheter fra Ming- og Qing-dynastiene oppleves når vi besøker den fortryllende Yuyuan-hagen.
Lunsj underveis. Etter mørkets frembrudd blir vi tatt med på en båttur på Huangpo-elven. Herfra har man den beste utsikten til The Bund på den ene siden og den moderne skylinen på den andre. På kveldstid er alle bygningene spektakulært opplyst. Avskjedsmiddag på en hyggelig restaurant om kvelden.

Dag 14 Hjemreise F
Vi blir hentet på hotellet og kjørt til flyplassen for hjemreise til Norge.

Ønsker du heller en skreddersydd reise? Kontakt oss på 22982200 eller nihao@kinareiser.no for mer informasjon.

Inkludert

• Flyreisen Oslo – Beijing/Shanghai - Oslo i økonomiklasse
• Tog- og flybilletter innenlands i Kina
• Flyskatter
• Overnatting i del av dobbeltrom på 4* hotell. Frokost hver dag
• Transport, inngangsbilletter, sightseeing
• Måltider ifølge programmet (F=frokost, L=lunsj, M=middag). Ett glass drikke til de fleste måltider
• Svensktalende guide på fellesprogrammet.
• Engelsktalende, lokale kinesiske guider.
• Informasjonsheftet “Reisefeber?”
• Tips til guider og sjåfører på fellesprogrammet

Kan bestilles mot tillegg:
• Turistvisum til Kina. KinaReiser er behjelpelige med å ordne dette. Pris kr. 2.895,- pr. person for norske statsborgere og normal behandlingstid. Visum kan også orndes direkte ved Kinas visumsenter i Oslo.
• Reiseforsikring og avbestillingsbeskyttelse.
• Flybillett fra andre byer i Norge. Spør ved bestilling (avhengig av kapasitet på flyet).
• Eventuelle tilleggsprogram i Beijing.

Ikke inkludert:
• Ikke-spesifiserte måltider og drikke til maten.
• Reise, opphold og program i forbindelse med besøk til barnehjembyen (dag 10-12). Be om pristilbud.
• Utgifter i forbindelse med besøket til barnehjemmet.

Avreiser, priser og bestilling

Avreise - HjemkomstPrisEnkeltromstilleggFlyselskap
3/4-20 - 16/4-20Fra 24 395SASBestill reise
26/6-20 - 9/7-20Fra 23 895SASBestill reise
26/3-21 - 8/4-21På forespørsel *Bestill reise
25/6-21 - 8/7-21På forespørselBestill reise

Pris pr person i del av dobbeltrom basert på min. 16 deltagere.

Barnerabatt (u/12 år): på forespørsel

Vi tar forbehold om eventuelle pris-, valuta- og programendringer.

Vi forutsetter at våre kunder er kjent med KinaReisers generelle reisebetingelser

Reisen kan kun bestilles direkte hos KinaReiser.

* Reisedato for 2021 er preliminær. Eksakt dato og program legges ut så snart vi har dette fastsatt.

Fakta

Felles tilbakereise til Kina
Fellesreise til Kina - tilbakereise for adopsjonsfamilier
Fly med SAS t/r Kina
14 dager
Svensktalende guide
Innholdsrikt program

Reisemål: Beijing, Xi'an, Guilin, Yangshuo, barnehjemsby e.l., Shanghai