KinaReiser.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg Kinareiser på Facebook! Følg Kinareiser på Instagram!
Bestill KinaReisers nyhetsbrev her:

Fornavn
Etternavn
E-post
By K
KinaReisers ansvarlige turisme
Kinareiser

KinaReiser har mange års erfaring med å tilrettelegge reiser til Kina for adopsjonsfamilier. Vi er behjelpelige med alt fra flybilletter, hotell og program i Kina. Ønsker dere å besøke barnehjemmet i byen barnet kommer fra er vi også behjelpelige med dette.

Vi vet at dette er en viktig reise for dere. Derfor legger vi stor vekt på å legge opp reisen etter deres ønsker og behov. Noen ønsker kun å besøke barnehjemmet, mens andre vil oppleve Kinas kultur og se noen av de fantastiske severdighetene Midtens rike har å by på. Med over 45 års erfaring med å sende nordmenn til Kina, og med eget kontor i Beijing, kan vi legge opp reiser til alle Kinas hjørner. Vi kan også foreslå unike og spennende innslag i programmet. De fleste ønsker f. eks. å besøke Den kinesiske mur, men hva med å gjøre litt ekstra ut av det, og overnatte i en tidligere mursteinsfabrikk, nå omgjort til et koselig hotell der alle rom har utsikt mot Den kinesiske mur? Eller hva med å legge inn et morsomt kalligrafikurs, kokkekurs eller besøke Kinas godslige nasjonaldyr, pandabjørnen, i Chengdu?

Ta kontakt med oss på telefon 22 98 22 00 eller pr e-post: , så hjelper vi med å skreddersy en reise som passer for dere.

Se også våre planlagte fellesturer i påske, sommer- og høstferien under.

Fellesreise Kina - tilbakereise for adopsjonsfamilier
14 dager

Beijing | Xi'an | Guilin | Yangshuo | barnehjemsby e.l. | Shanghai

Pris fra: 23 895
Les mer