KinaReiser.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg Kinareiser på Facebook! Følg Kinareiser på Instagram!
Bestill KinaReisers nyhetsbrev her:

Fornavn
Etternavn
E-post
By K
KinaReisers ansvarlige turisme
Kinareiser

Man kan lett si at den nye tiden møter det gamle Kina på denne reisen. Med Kinas nyutbygde hurtigtogsnett farer du på denne reisen fra Beijing til Pingyao og Xi'an - to byer som begge er bærere av Kinas svært gamle historie. På denne reisen ankommer du med lynfart til to av Kinas kulturelle vugger. Velg om du vil starte reisen i Beijing eller i Xi’an.

Program i sammendrag

Dag 1 Beijing-Pingyao Transfer til togstasjonen, ekspresstog (Bullet Train) til Pingyao. Reisetid rundt fire timer. Ettermiddagssightseeing i Gamlebyen, gamle banker. Show på kvelden.
Dag 2 Pingyao Frokost, egentid i Pingyao. Transfer til tog. Knappe tre timer til Xi’an. Transfer og innsjekk på hotell.
Dag 3 Xi’an Terrakottahæren, Den store moskeen og Det muslimske kvarteret. Tuk-tuk gjennom Xi'ans matgater.
Dag 4 Xi’an Transfer til tog eller fly - for videre reise.

Detaljert program

Dag 1 Beijing-Pingyao
Transfer fra hotell til togstasjon i Beijing, der dere går om bord i ekspresstoget. Turen til historiske Pingyao tar knappe fire timer. Dere møtes av engelsktalende guide og sjåfør, som vil være med dere under oppholdet i byen. Vel innsjekket på hotellet er det tid for en ettermiddagssightseeing i Gamlebyen. Pingyao er en sjarmerende by i Shanxiprovinsen, som med sin gamle bebyggelse innenfor bymurene nå står på Unescos verdensarvliste. Bymuren ble påbegynt i 1370 og er 12 meter høy, har en omkrets på 6 km og hele 72 vakttårn. Fra muren får man god utsikt over byen. Sammen med guiden blir det mange stopp i de morsomme, små museene. På kvelden blir det stort lys- og lasershow - Grand Show Impression Pingyao.

Dag 2 Pingyao-Xi’an F
Etter frokost har man god tid til å områ seg i Pingyao. Det er mye å se og ta seg til i tiden frem til lunsj, som betales på stedet. Det blir så transfer til toget, som tar dere videre til Xi’an. Etter tre timer på toget er dere vel fremme i det mange mener er selve den kinesiske kulturens vugge. Også her møtes dere av guide og sjåfør, og neste steg er innsjekk på hotellet. 

Dag 3 Xi’an F
Uthvilte og med frokost i magen er dere klar for Xi’ans hovedattraksjon. For de fleste er jo terrakottasoldatene som vokter gravkammeret til Qin Shihuang nettopp hovedmålet med reisen. Tenk at denne graven, med over 8 000 fullt utrustede, individuelle soldater og hester i brent leire lå skjult under bakken fra 210 f. Kr til de ble oppdaget ved en tilfeldighet i 1974. Det blir god tid til å se seg rundt, og gå ikke glipp av de vakre bronsegjenstandene. Området rundt det muslimske kvarteret er populært, og det yrer av liv i basarene. Dere har litt tid til å titte rundt i de mange bodene og har dere lyst er det mulig å besøke Den store moskeen i kinesisk stil. Om kvelden blir dere hentes på hotellet og kjørt til startstedet for tur med tuk-tuk gjennom Xi’ans mange smågater. Her får dere teste ut deilig lokale retter på steder vi vet dere ikke kan finne på egen hånd.

Dag 4 Xi'an F
Transfer til tog eller fly. Herfra kan du dra hvor du vil - hjem eller videre ut i Kina. Eller til våre andre reisemål i Asia.

Inkludert

• Høyhastighetstoget fra Beijing til Pingyao og videre til Xi'an.
• 1 natt på godt turistklasse hotell i Pingyao med frokost
• 2 netter på godt turistklasse hotell i Xi'an med frokost
• Egen engelsktalende guide og sjåfør med bil under sightseeingdager i Pingyao og Xi'an
• Sightseeingprogram som beskrevet inkl. inngangsbilletter
• Måltider beskrevet i programmet
• Vårt informasjonshefte "Reisefeber"

Ikke inkludert
• Enkeltrom, spør ved bestilling
• Tips til guide og sjåfør
• Visum til Kina
• Reise og avbestillingsforsikring

Avreiser, priser og bestilling

ProduktnummerProduktinfoPris
Opt 222cFra 6 055Bestill reise

Programinnhold og detaljer som beskrevet. Pris pr. person, beregnet på minimum 2 deltakere. Fly, flyskatter og visum til Kina ikke inkludert.

Fakta

Med ekspressfart til historiske byer
Individuelt program i Kina
4 dager
Lokale engelsktalende guider
Bil med sjåfør
Hotell i turistklasse
De fleste måltider inkludert
Program som beskrevet

Reisemål: Beijing, Pingyao, Xi'an