KinaReiser.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg Kinareiser på Facebook! Følg Kinareiser på Instagram!
Bestill KinaReisers nyhetsbrev her:

Fornavn
Etternavn
E-post
By K
KinaReisers ansvarlige turisme
Kinareiser

Øya Hainan ligger helt på sørspissen av Kina ut mot Sørkinahavet og har 300 soldager i året! På øya finner du fine lange sandstrender og deilig vann. Langs stranden ligger det flotte hoteller og hele området bærer preger av ro og stillhet. Nærmeste by til Yalong-bukten er Sanya med butikker, matmarkeder og restauranter med deilig sjømat.

/:>

Inkludert

Ankomst- og avreisetransfers, 3 hotellovernattinger i del av dobbeltrom i turistklassehotell, 2 frokoster.

Ikke inkludert / tillegg
Enkeltromstillegg, øvrige måltider, drikke til maten, videre reise etter avsluttet program, eventuelle flyplassavgifter, tips til guide og sjåfør, eventuelle personlige utgifter, visum til Kina (gjelder norske statsborgere), og avbestillingsbeskyttelse og reiseforsikring. 

Send forespørsel

Mangrove Tree Resort ****Vår favoritt i resortområdet Yalong Bay utenfor byen Sanya. Et "koselig" 5-stjerners hotell med egen strand står klart til å ta seg av deg på din avslappende badeferie. Hotellet ligger i Yalong-bukta ca. 20 minutter med bil utenfor Sanya by. Selve området omfatter mange andre hoteller, et shoppingsenter og ikke minst en veldig bra golfbane med «mesterskaps-standard» i gangavstand fra hotellet. Man kan også bruke restaurantene på de andre hotellene langs stranden hvor man får mat i alle prisklasser. Hotellet er spesielt tilpasset barnefamilier og har egen barneklubb og mange fasiliteter som passer for deg som reiser med barn. Man kan også leie sykler og drive andre aktiviteter både i og rundt hotellet. Det finnes mange forskjellige romkategorier så vi finner alltid et rom som passer for deg og ditt reisefølge.
Periode start - sluttPris pr person
1/1-16 - 31/12-17På forespørselSend forespørsel

Reiseperiode: Hele året, mest nedbør mellom august – oktober.

Fakta

Individuelt program Kina
4 dager
Transfer t/r flyplass og hotell
3 netter på hotell m/frokost

Reisemål: Sanya på øya Hainan