KinaReiser.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg Kinareiser på Facebook! Følg Kinareiser på Instagram!
Bestill KinaReisers nyhetsbrev her:

Fornavn
Etternavn
E-post
By K
KinaReisers ansvarlige turisme
Kinareiser

Ta med barna til Beijing - byen har mye å tilby både for små og store. La oss foreslå et ukesprogram vi vet barna vil like og hvor de voksne også blir fornøyde. De vanlige stedene er inkludert som Den forbudte by, Den kinesiske muren, Himmelens tempel og selvsagt pandaene i dyreparken, alt i et rolig og behagelig tempo.

Program i sammendrag

Dag 1 Guide møter på flyplassen, resten av dagen på egen hånd.
Dag 2 Morgengymnastikk i Himmelens tempel, Den forbudte by, lunsj, retur til hotell.
Dag 3 Den kinesiske muren ved Mutianyu, lunsjboks, retur til hotellet, middag med en smak av pekingand.
Dag 4 Pandaene i dyrehagen og besøk til akvariet med delfinshow, se OL-anleggene Fugleredet og Vannkuben, lunsj, akrobatikkshow.
Dag 5 Tur på sparkesykkel gjennom hutongene.
Dag 6 Programfri.
Dag 7 Transfer til flyplassen.

Detaljert program

Dag 1
I ankomsthallen på Beijings flyplass venter deres egen kinesiske guide, og på parkeringsplassen sjåføren og minibussen som er deres denne uken. Deretter sjekker dere inn på hotellet og har resten av dagen på egen hånd.

Dag 2
Første stopp etter frokost er Himmelens tempel, omgitt av en stor park der det alltid er fullt av vanlige Beijing-boere som trimmer, danser, leker og hygger seg i hverandres selskap. Man ser ofte voksne menn som manøvrerer papirdrager høyt oppe i luften, dere kan også prøve, om dere har lyst. Ferden går videre til Den himmelske freds plass og inn i Den forbudte by. Tenk at den siste keiseren bare var en liten gutt da han ble satt på tronen av sin maktsyke bestemor. Dere ser både de store hallene keiseren tok i mot sine ministre og gjester og keiserens private bosted. Dere bruker et par timer gjennom palasset med pauser underveis. Så er det klart for kinesisk lunsj i et populært hutongområde nord i byen. Dere har litt tid på egen hånd i dette sjarmerende og morsomme området med mange små butikker og kafeer før guiden tar dere med tilbake til hotellet. Middag på egen hånd.

Dag 3
Frokost på hotellet. Så er det klart for et av ukens høydepunkt, Den kinesiske mur. Vel fremme ved Muren tar dere trappene til topps eller taubane mot egen betaling på stedet. Det er høye trappetrinn enkelte steder, men man behøver ikke gå langt for å oppleve hvordan Muren svinger seg over fjellene, med vakttårn hver 300 meter. Dere får med matpakke og litt drikke og vi anbefaler å klatre opp i et av tårnene og spise lunsjen der.  Det er også mulig å kjøre på kjelke mot betaling på stedet ned fra Muren, hvis det frister mer enn trappene og de voksne tør å bli med! Dere kommer tilbake til hotellet sent om ettermiddagen. I kveld står middag med en smak av pekingand på menyen.

Dag 4
Etter frokost er det besøk til pandaene i Beijing Zoo. Kjempepandaen er et utrydningstruet dyr som bare finnes i fjellene i sørvestlige Kina. Man anslår antallet ville pandaer til ca. 1 600 stykker. En fullvoksen panda er ca. 150 cm fra nese til hale og kan veie mellom 100-150 kg. Den spiser opp mot 40 kg bambus om dagen. I dyrehagen ser dere de søte dyrene på nært hold, og er de i godt humør bruker de å leke eller klatre i trærne. Selvsagt finnes det en suvenirbutikk der man kan kjøpe pandakosedyr, pandavesker, pandatøfler, pandagensere osv. Etterpå tar dere turen til OL-anleggene Fugleredet og Vannkuben og ser de spektakulære bygningene fra utsiden. Det er mulig å komme inn i anleggene mot betaling på stedet. Lunsj inkludert. Tidlig kveld blir det akrobatikkshow. Balansekunstnere, sjonglører og akrobater er så dyktige at man nesten glemmer å puste. Husk å si til barna at de ikke skal forsøke noe av dette hjemme! Middag på egen hånd.

Dag 5
I dag går turen med elektroniske sparkesykler gjennom Beijings eldste gater. Dere blir hentet på hotellet og kjørt til startstedet for turen som begynner i de sjarmerende hutongene, de smale gatene hvor det gamle Beijing fortsatt eksisterer. Dere får høre om Beijings historie og får et  unikt innblikk i dagliglivet i de trange gatene. Det blir stopp ved et lokalt marked og mulighet for å kjøpe med dere lokal snacks. Dere sparker videre forbi et konfusiansk tempel og ned til de litt mer trendy hutongene og passerer på veien Tromme- og klokketårnet og området rundt innsjøen Houhai. I løpet av turen gjør dere et stopp innom en lokal restaurant for lunsj, i tillegg til et stopp for noe kaldt å drikke om sommeren blir det noe varmt i koppen om vinteren! Etter endt tur reiser dere tilbake til hotellet på egen hånd.

Dag 6
Dagen fri til egne aktiviteter. Hva med Happy Valley eller Huanle Gu:
Besøk til fornøyelsesparken Huanle Gu i Beijing. Her finner du karuseller og mye annet moro for både store og små. Betales og organiseres på plass i Beijing.  Guiden kan ordne med transport t/r hotellet til fornøyelsesparken.

Dag 7
Guide og sjåfør henter dere på hotellet og kjører til flyplassen. Avreise fra hotellet ca. 3 timer før flyavgang.

Inkludert

Syv dagers sightseeingprogram med lokal engelsktalende guide, bil med sjåfør, inklusive inngangsbilletter og måltider som beskrevet.

Avreiser, priser og bestilling

ProduktnummerProduktinfoPris
Opt 150+Barnas Beijing/voksenFra 5 195Bestill reise
Opt 150+Barn 5 - 11 årFra 4 895Bestill reise
Opt 150+Barn 2 - 4 årFra 2 595Bestill reise

Barnerabatt:
På forespørsel


Programinnhold og detaljer som beskrevet. Pris pr. person, beregnet på minimum 2 deltakere. Fly, flyskatter, hotell og visum til Kina ikke inkludert.

Dere kan selvsagt bestille flybilletter, hotell og visum hos oss. Ta kontakt for informasjon!

Fakta

Barnas Beijing
Individuelt program Beijing
7 dager
Lokal kinesisk guide
Bil med sjåfør
Program og måltider som beskrevet