KinaReiser.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg Kinareiser på Facebook! Følg Kinareiser på Instagram!
Bestill KinaReisers nyhetsbrev her:

Fornavn
Etternavn
E-post
By K
KinaReisers ansvarlige turisme
Kinareiser

Dagens Kina er resultatet av verdens lengste sammenhengende sivilisasjon, og har verdens eldste skriftspråk fortsatt i bruk. Sett i historisk sammenheng har Kina i århundrer hatt verdens største økonomi. Ikke rart det er mye kultur og historie man kan fordype seg i, men hvor skal man starte? Vårt forslag er ”China Culture Center”.
CCC har eksistert siden 2000 med et ønske om å tilby fastboende og tilreisende i Beijing muligheten til å dykke litt dypere ned i den kinesiske kulturen. Gjennom foredrag, kurs, dagsturer og omfattende rundreiser kan man på fengende vis bli enda litt klokere på dette fascinerende landet.

Detaljert program

Fokuset til CCC er ikke turisme, men opplysning og utdanning. Og siden kursene og turene i hovedsak er laget for fastboende utlendinger, er prisene konkurransedyktige og man slipper avsporingen til butikker og fabrikker som andre turoperatører har for vane å legge inn i programmet. Det er høyt fokus på dyktige guider, spennende reisemål og varierte temaer.
Hovedkategoriene i det kulturelle tilbudet er kinesiske verdier, kultur og historie, tradisjonell medisin, mat og hobbyer, musikk og scene, kunst og håndverk. Noe for enhver smak, med andre ord. Dags- og kveldskurs holdes i egne lokaler. CCC har også spennende dagsturer rundt Beijing, samt fellesturer til alle Kinas hjørner.

Sjekk www.chinaculturecenter.org med de datoene du er i Beijing, eller ring oss og snakk med en av våre konsulenter.