KinaReiser.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg Kinareiser på Facebook! Følg Kinareiser på Instagram!
Bestill KinaReisers nyhetsbrev her:

Fornavn
Etternavn
E-post
By K
KinaReisers ansvarlige turisme
Kinareiser

Reis til Kinas hovedstad Beijing på bryllupsreise og opplev noen av verdens største severdigheter sammen! Dere får oppleve Den kinesiske mur, men i steden for å reise tilbake til byen samme dag, overnatter dere i en gammel mursteinfabrikk, nå omgjort til et lekkert hotell, alle rom med utsikt mot muren. I tillegg får dere oppleve byen fra motorsykkelsetet, en annerledes og spennende måte å se byen på. Det blir vandring i noen av Beijings spennende gater, dere får se hvordan keiseren og hans hoff levde i Den forbudte by og mye, mye mer. Til slutt venter noen deilige, avslappende dager på øya Hainan, sør i Kina.

Program i sammendrag

Dag 1 Ankomst Beijing, transfer til hotellet, velkomstmiddag.
Dag 2 Frokost, Byplanmuseet, Den himmelske freds plass, Den forbudte by, lunsj. Tilbake til hotellet, kveldstur med motorsykkel (i sidevogn og bakpå) rundt i noen av Beijings spennende områder, turen avsluttes med Champagne, middag på egen hånd.
Dag 3 Frokost, Himmelens tempel, silkebutikk, Perlemarkedet, Qianmen-gaten og Dashalan, lunsj på egen hånd, middag med en smak av pekingand.
Dag 4 Frokost, dagen på egen hånd.
Dag 5 Frokost, Lamatempelet, Den kinesiske mur ved Mutianyu, lunsjboks på muren, overnatting ved muren på The Brickyard, middag på egen hånd.
Dag 6 Frokost, transfer til flyplassen, fly til Sanya, transfer til hotellet, lunsj og middag på egen hånd.
Dag 7-10 Frokost, dagene fri til late dager på stranden eller egne utflukter.
Dag 11 Frokost, transfer til flyplassen for fly videre eller tilbake til Norge.

Detaljert program

Dag 1
Ved ankomst Beijing blir dere tatt med til hotellet av guiden og sjåføren som skal være med dere de neste dagene. Dere har resten av dagen på egen hånd og om kvelden spiser dere velkomstmiddag på en hyggelig restaurant.

Dag 2
Etter frokost på hotellet tar guiden dere med til Byplanutstillingen i sentrum. Her får dere en virkelig flott oversikt over hvordan hovedstaden er utformet, og guiden kan vise dere alle stedene dere skal besøke de neste dagene. Like ved ligger Den himmelske freds plass. Dette er verdens største byplass, og er omringet av de viktigste bygningene i Kina. Folkets store hall, Nasjonalmuseet, Nasjonalscenen, residensen til de øverste lederne og Den forbudte by. Veien videre går inn i det utrolige keiserpalasset Den forbudte by. Ferdigstilt i 1420, og palasset er fortsatt imponerende. Først går man gjennom de offisielle delene, hvor keiseren mottok gjester og styrte sitt land. Videre innover kommer man til residensen for han selv, hans koner og utallige konkubiner. Lunsj er inkludert før dere kjøres tilbake til hotellet.

Om kvelden skal dere få oppleve Beijing på motorsykkel - som passasjer i sidevogn og på baksetet! Her kommer dere tett på byen, unngår trafikkaoset og kjenner vinden i håret (eller på hjelmen). På denne kveldsturen skal dere få føle byens nattpuls. Opplev mylderet i restaurant- og barområdet ved den vakre Houhai-innsjøen, Kublai Khans trommetårn, nattaktive hutonger - ikke minst den kjente og populære Nanluoguixiang, med sine mange barer, restauranter og gallerier.
Stemningen blir ekstra magisk når dere kommer til porten til Den forbudte by - og det er tid for å sprette en flaske Champagne.

Dag 3
I dag er første stopp Himmelens tempel. Hit kom keiserne for å be til gudene om gode avlinger, mens dere kommer for å se de mange aktivitetene i parken rundt tempelet. Her er det sang, dans og skyggeboksing mm. Deretter har dere litt tid på Perlemarkedet like over gaten, hvor det i tillegg til perler selges klær, sko og vesker mm. Etterpå kan dere rusle rundt i den nyrestaurerte Qianmen-gaten og Beijings eldste gate Dashilan hvor det yrer av liv i de mange butikkene. Her ordner dere selv med lunsj, før dere blir kjørt tilbake til hotellet.
Om kvelden spiser dere middag på en hyggelig restaurant og får også en smak at pekingand.

Dag 4
I dag har dere hele dagen på egen hånd og kan utforske byen videre.

Dag 5
Dagen starter med besøk til Lamatempelet som brukes av Den gule hattens sekt. Her bor og studerer munker, og tempelet er flittig besøkt av folk som brenner røkelse og vil se de vakre bygningene. Så kjøres dere nordover til Mutianyu og Den kinesiske mur. Man kan enten ta taubane opp mot egen betaling på stedet, eller trappene. Medbragt niste som guiden kjøper til dere nytes best oppe på selve Muren, utsikten er upåklagelig!
Fra klokken 15.00 er der klart for innsjekk på hotellet som tidligere var landsbyens teglsteinsfabrikk. Her finner dere restaurant, bar, SPA og alle rom har utsikt til muren. Stedet er diskret og moderne og er et hotell- og restaurantprosjekt basert på prinsippet om bærekraftig utvikling. . Et kinesisk-amerikansk ektepar med samfunnsengasjement og stå-på-vilje driver nå prosjektet som både har skapt mange arbeidsplasser og hevet levestandarden til bønder som ellers har få framtidsutsikter.
Middag spiser dere på hotellet og betaler på stedet. Det er også mulig å spise hos lokale som har etablert private restauranter som følge av prosjektet.

Dag 6
Dere har god tid til å spise frokost og slappe av før dere kjøres tilbake til Beijing og flyplassen for å ta fly sørover til Sanya på Hainan. Øya Hainan ligger helt på sørspissen av Kina ut mot Sørkinahavet og har 300 soldager i året! På øya finner du fine lange sandstrender og deilig vann. Langs stranden ligger det flotte hoteller og hele området bærer preger av ro og stillhet. Dere sjekker inn på hotellet i Yalongbukta og kan se frem til noen deilige dager på stranden.

Dag 7 - 10
Dagene fri til egne streiftog eller late dager på stranden.

Dag 11
Transfer til flyplassen for videre reise eller hjem til Norge.

Inkludert

• 4 netter i standardrom på Jianguo Hotel i Beijing, inkl frokost
• 1 natt i deluxe queenrom på The Brickyard Hotel ved Den kinesiske mur, inkl frokost
• 5 netter i gardenview rom på Mangrove Tree Resort i Yalong Bay, Hainan, inkl frokost (oppgradering til havutsikt mulig)
• Engelsktalende lokal guide i Beijing
• Egen bil med sjåfør i Beijing
• Inngangsbilletter i følge programmet
• Motorsykkeltur med sidevogn i Beijing, inkludert champagne
• Fly Beijing - Sanya

Ikke inkludert
• Fly Norge - Kina t/r og flyskatter.
• Visum til Kina
• Tips til guide og sjåfør.
• Oppgradering til høyere standard på rom/hotell
• Reise- og avbestillingsforsikring

Avreiser, priser og bestilling

ProduktnummerProduktinfoPris
Bryllupsreise KinaPå forespørselBestill reise

Programinnhold og detaljer som beskrevet. Pris pr. person, beregnet på minimum 2 deltagere. Fly t/r Norge er ikke inkludert.

Fakta

Individuell reise Kina
11 dager
Engelsktalende lokal guide
Egen bil med sjåfør i Beijing
Program og måltider som beskrevet

Reisemål: Beijing og Hainan