KinaReiser.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg Kinareiser på Facebook! Følg Kinareiser på Instagram!
Bestill KinaReisers nyhetsbrev her:

Fornavn
Etternavn
E-post
By K
KinaReisers ansvarlige turisme
Kinareiser

Det er forståelig at mange som reiser til Kina ønsker å ha med Xi’an i programmet. Denne byen har vært hovedstad i hele 11 keiserdynastier og området regnes som Kinas kulturelle vugge. I dag er Xi’an en stor, moderne kinesisk by, men historien er aldri langt unna og i løpet av programmet skal dere få lov til å lære og oppleve deler av den.

Program i sammendrag

Dag 1 Xi'an Transfer fra flyplass eller togstasjon til hotellet i Xi’an, Shaanxi provinsmuseum.
Dag 2 Xi’an Frokost, Terrakottasoldatene,Den store moskeen og området rundt. Dumplingmiddag med påfølgende sang- og danseforestilling med tema fra Tangdynastiet.
Dag 3 Xi’an Frokost, utsjekk fra hotellet, Hanyangling-graven, transfer til flyplass eller togstasjon.

Detaljert program

Dag 1 Ankomst Xi'an
Ved ankomst Xi’an blir dere møtt av en lokal, engelsktalende guide som skal være med dere de neste dagene. Etter å ha satt fra dere bagasjen på hotellet er første stopp Provinsmuseet, som har en stor samling gjenstander fra tidlig steinalder og frem til nyere tid. I dette området er historien aldri langt unna.

Dag 2 Xi'an
Uthvilte og med frokost i magen er dere klar for Xi’ans hovedattraksjon. For de fleste er jo terrakottasoldatene som vokter gravkammeret til Qin Shihuang nettopp hovedmålet med reisen. Tenk at denne graven, med over 8 000 fullt utrustede, individuelle soldater og hester i brent leire lå skjult under bakken fra 210 f.Kr til de ble oppdaget ved en tilfeldighet i 1974. Det blir god tid til å se seg rundt, og gå ikke glipp av de vakre bronsegjenstandene. Deretter går turen til Den store moskeen fra 742 som tar dere med til tiden da Silkeveien hadde sitt utgangspunkt her. Byen var full av handelsmenn, pilegrimer og andre reisende som bragte med seg nye ideer i tillegg til eksotiske varer. Xi’an var Kinas hovedstad og kulturlivet var raffinert, poesi og vakker sang var en del av hverdagen. I kveld skal dere bli med på en reise i sang og dans til Tang-dynastiet (618 - 907). Før forestillingen serveres middag bestående av en rekke smaksrike og fantasifulle jiaozi (dumplings).

Dag 3 Xi'an
Siste dag blir det stopp ved det mindre kjente, men ikke mindre imponerende gravkammeret til Han-keiseren Liu Qi og hans keiserinne. Her også er det gravd frem tusenvis av leirsoldater og figurer, men alle i miniatyr. Og alle soldatene var “nakne”, og gravlagt med klær i silke. Et helt spesielt mausoleum med en nærmest sakral stemning. Transfer til flyplassen.

Inkludert

• 3 dager program i Xi’an inkl. inngangsbilletter til severdighetene
• Engelsktalende guide og egen bil med sjåfør til programmet
• To netter på hotell i god turistklasse, i del av dobbeltrom
• Måltider som beskrevet; drikke betales på stedet

Verdensarv: Museet over Qin-keiserens terrakottasoldater

Avreiser, priser og bestilling

ProduktnummerProduktinfoPris
Opt 201Kinas vuggeFra 4 195Bestill reise

Programinnhold og detaljer som beskrevet. Pris pr. person, beregnet på minimum 2 deltakere. Fly, flyskatter og visum til Kina ikke inkludert.

Fakta

Kinas vuggeIndividuelt program i Xi'an
3 dager
Lokal engelsktalende guide
Bil med sjåfør
Hotellopphold i del av dobbeltrom
Program og måltider som beskrevet