KinaReiser.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg Kinareiser på Facebook! Følg Kinareiser på Instagram!
Bestill KinaReisers nyhetsbrev her:

Fornavn
Etternavn
E-post
By K
KinaReisers ansvarlige turisme
Kinareiser

En reise til Xi'an er ikke fullkommen uten et besøk til museet med de fantastiske terrakottasoldatene som vokter gravkammeret til keiser Qin Shihuang. Men Xi'an har mye mer å by på. I løpet av denne reisen får dere oppleve sykkeltur på bymuren, vandretur i det livlige muslimske området, en kalligrafileksjon og nydelig lokal mat!

Program i sammendrag

Dag 1 Xi’an Transfer fra flyplass eller togstasjon til hotellet i Xi’an, sykling på bymuren*.
Tilleggsprogram (betales på stedet): Grand Tang Culture Street med middag.
Dag 2 Xi’an Frokost, terrakottafabrikken og Terrakottasoldatene. Om kvelden blir det tuk-tuk gjennom Xi’ans matverden.
Dag 3 Xi’an Frokost, utsjekk fra hotellet, Den store moskeen og området rundt. Transfer til flyplass eller togstasjon

* Ved sen ankomst i Xi'an på dag 1 vil sykkeltur på bymuren bli flyttet til dag 3 fra morgenen av.

Detaljert program

Dag 1 Ankomst Xi'an
Ved ankomst Xi’an blir dere møtt av en lokal, engelsktalende guide som skal være med dere de neste dagene. Etter innsjekk på hotellet blir dere med guiden til den fantastiske bymuren*. 12 meter høy, 15 meter på det bredeste og 13.7 km lang. Dere leier sykler og blir med på en times rolig sykkeltur oppe på muren.

Tilleggsprogram (bestilles og betales på stedet): Om kvelden har dere mulighet til å bli med guiden og besøke Grand Tang Culture Street, en hyggelig gågate i tradisjonell stil fra Tang-dynastiet. Her får dere litt tid til å rusle rundt på egen hånd, eller dere kan følge med guiden for litt mer historie. Middag på en lokal restaurant er inkludert.

Dag 2 Xi'an
Uthvilte og med frokost i magen er dere klare for Xi’ans hovedattraksjon. For de fleste er jo terrakottasoldatene som vokter gravkammeret til Qin Shihuang nettopp hovedmålet med reisen. Tenk at denne graven, med over 8 000 fullt utrustede, individuelle soldater og hester i brent leire lå skjult under bakken fra 210 f. Kr til de ble oppdaget ved en tilfeldighet i 1974. Det blir god tid til å se seg rundt, og gå ikke glipp av de vakre bronsegjenstandene. På vei tilbake til sentrum av Xi'an stopper dere for lunsj (betales på stedet). Om kvelden blir dere hentet på hotellet og kjørt til startstedet for tur med tuk-tuk gjennom Xi’ans mange smågater for å teste ut deilige lokale retter på steder vi vet dere ikke kan finne på egen hånd.

Dag 3 Xi'an
Etter frokost besøker dere området rundt det muslimske kvarteret. Området er populært, og det yrer av liv i basarene. Dere har litt tid til å titte rundt i de mange bodene og dere besøker Den store moskeen i kinesisk stil. Transfer til flyplassen eller jernbanestasjone.

* Ved sen ankomst i Xi'an på dag 1 vil sykkeltur på bymuren bli flyttet til dag 3 fra morgenen av.

Har man flere dager til rådighet i Xi'an kan en dagsutflukt til Hua Shan anbefales.

Hvis du ikke liker høyder er det mye annet spennende i sentrum av Xi'an som er spennende hvis man utvider oppholdet med en dag:
Et besøk til Provinsmuseet kan anbefales. Det har en stor samling gjenstander fra tidlig steinalder og frem til nyere tid. I dette området er historien aldri langt unna.
Eller hva med et besøk til parken med den lille Villgåspagoden, en av de to viktigste pagodene i Xi’an. I samme park ligger Xi’an museum. Her har de en fast utstilling, «Xi’an, den gamle hovedstaden», som med mange modeller viser livet i Xi’an under blant annet det rike Tangdynastiet. 
Om kvelden kan man bli med på en reise i sang og dans til Tang-dynastiet (618 - 907). Før forestillingen serveres middag bestående av en rekke smaksrike og fantasifulle jiaozi (dumplings).

Inkludert

• 3 dager program i Xi’an inkl. inngangsbilletter til severdighetene
• Engelsktalende guide og egen bil med sjåfør til programmet
• To netter på hotell i god turistklasse, i del av dobbeltrom
• Måltider som beskrevet; drikke betales på stedet

Verdensarv: Museet over Qin-keiserens terrakottasoldater

Avreiser, priser og bestilling

ProduktnummerProduktinfoPris
Opt 200fra 3 995Bestill reise

Programinnhold og detaljer som beskrevet. Pris pr. person, beregnet på minimum 2 deltakere.
Fly, flyskatter og visum til Kina ikke inkludert.

Fakta

Opplev Xi’ans innside
Individuelt program i Xi'an
3 dager
Lokal engelsktalende guide
Bil med sjåfør
Hotellopphold i del av dobbeltrom
Program og måltider som beskrevet

Reisemål: Xi'an