KinaReiser.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg Kinareiser på Facebook! Følg Kinareiser på Instagram!
Bestill KinaReisers nyhetsbrev her:

Fornavn
Etternavn
E-post
By K
KinaReisers ansvarlige turisme
Kinareiser

Shanghai - «Orientens Paris» eller «Orientens Perle» - denne gamle fiskerlandsbyen hvor navnet egentlig betyr «ved havet». Byens arkitektoniske og kulturelle mangfold gjør at det er spennende kontraster overalt og vi ønsker å vise dere nettopp dette. En fantastisk måte å komme virkelig nær byen på er med motorsykkel, som passasjer i sidevogn eller på baksetet. I samarbeid med Shanghai Insiders tilbyr vi nå sightseeing i Shanghai. Når dere har sett alle de store attraksjonene, er det på tide å virkelig komme inn i hjertet av Shanghai. Fra motorsykkelen vil våre sjåfører ta dere med i de smale gatene og lokale markedene for å oppdage dagliglivet og til private hager for å fortelle deg dyrebare anekdoter om byen. Et virkelig unikt utendørs eventyr!

 

Detaljert program

Shanghai sentrum - flere muligheter

• Velg mellom 1, 2 eller 4 timers oversiktstur i sentrum av Shanghai.

Varighet: En, to eller fire timer
Hopp på vår kinesiske motorsykkel med sidevogn og bli med på en spennende reise gjennom gamlebyens trange og hektiske gater, beundre vakre hus i Normandie-stil i Den franske konsesjonen og gjenopplev atmosfæren i «Orientens Paris» eller se de spektakulære skyskraperne som er spredt over hele byen. Åpne øynene og se fargerike matboder, puste gjennom nesen, sette smaksløkene i sving og få et innblikk i dagliglivet.  Eller krysse elven Huangpo på en båt uten å sette foten av sykkelen. En unik opplevelse og for å gjøre den ennå mer unik kan vi avslutte turen med en skål i Champagne (mot tillegg i prisen).

 

Inkludert

Se under "Detaljert program". Inngangsbilletter er vanligvis ikke inkludert.

 

Avreiser, priser og bestilling

ProduktnummerProduktinfoPris
The Cathcy Ride1 timefra 1 245Bestill reise
The Inside Ride2 timerfra 2 325Bestill reise
The Mighty Ride4 timerfra 3 095Bestill reise

Programinnhold og detaljer som beskrevet. Pris pr. sykkel. To passasjerer per motorsykkel m/sidevogn

Fly, flyskatter og visum til Kina ikke inkludert.

 

Fakta

Shanghai Insiders
Individuelt program Shanghai
En, to eller firetimers program
Engelsktalende guide/motorsykkelsjåfør
Program og måltider som beskrevet

Reisemål: Shanghai