KinaReiser.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg Kinareiser på Facebook! Følg Kinareiser på Instagram!
Bestill KinaReisers nyhetsbrev her:

Fornavn
Etternavn
E-post
By K
KinaReisers ansvarlige turisme
Kinareiser

Millionbyen Shanghai og kanalbyen Zhouzhuang. To sider av Kina. Shanghai som en kokende verdensmetropol, Zhouzhuang med et rolig og avslappet Kina-liv bare noen steinkast unna. På denne turen får du begge deler.

Program i sammendrag

Dag 1 Ankomst Shanghai Guide møter på flyplass, Maglev-tog til Pudong. World Financial Center, innsjekking. Om kvelden blir det en tur på nattmatmarkedet for en morsom og fantastisk matopplevelse.
Dag 2 Shanghai Frokost, i løpet av dagen skal dere oppleve det som vi i KinaReiser synes dere bør få med dere av høydepunkter i denne fantastiske byen.
Dag 3 Zhouzhuang, Shanghai Dagstur til Zhouzhuang. Båttur på byens kanaler. Lunsj. Retur Shanghai, middag på egen hånd.
Dag 4 Shanghai Utsjekk fra hotellet.

Detaljert program

Dag 1 Shanghai
Dere blir tatt i mot av en engelsktalende guide på flyplassen i Shanghai. Sammen reiser dere med Maglev-toget til Pudong. Toget har en toppfart på rundt 430 km/t - og bruker ca. syv minutter på den rundt 30 kilometer lange turen. Dere tar så heisen opp 100 etasjer i World Financial Center. Fra utsiktspunktet her får man et utmerket overblikk over byen. Vel nede igjen drar dere til hotellet for innsjekk. Resten av ettermiddagen på egen hånd før dere pånytt blir hentet på hotellet og kjørt til startstedet for en morsom matvandringstur. Når solen går ned, tennes wokene langs gatene i Shanghais nattmatmarkeder. Opplev selv hvorfor ingen kan motstå denne byens spennende mattradisjoner.  Dere kommer dere tilbake til hotellet på egen hånd etter at turen er ferdig.

Dag 2 Shanghai
Frokost. Guiden henter dere på hotellet og turen starter med Jade Buddha-tempelet før dere fortsetter ferden videre til «Peoples Square», en grønn lunge midt i byen omringet av historiske bygninger. Herfra til Shanghai museum med sin uerstattelige samling av vakre gjenstander og videre til besøk i Gamlebyen med sin basar og tehus. Klassiske severdigheter fra Ming- og Qing-dynastiene oppleves når dere besøker den fortryllende Yuyuan-hagen. Lunsj underveis (betales på stedet). Turen går videre til «The Bund» med fascinerende bygninger og historie, til flotte avenyer, eksklusive butikker og vakre gamle hus i Den franske konsesjonen. Dere kan strekke på bena i Shanghais hotteste underholdningsområde, Xintiandi. Murbygningene her har blitt bevart og gjort om til trendy klubber, restauranter og butikker. Turen avsluttes i et av Shanghais mest interessante SOHO-område: Tianzifang, full av spennende designerbutikker, restauranter og kaffebarer. Du velger selv om du ønsker mer tid i området eller blir med tilbake til hotellet.

Dag 3 Shanghai, Zhouzhuang
Mye aktivitet i går? Da blir denne dagen roligere. Vi kjører til kanalbyen Zhouzhuang, en drøy time unna. Her kan man først tro seg hensatt til en filmkulisse, men dette er ekte nok. Smale kanaler med buede broer og sørgepiler. Trange smug med blankslipte brostein, polert av innbyggernes vandringer gjennom mange år. Mer kinesisk kan det nesten ikke bli. Nyt det både fra land og under båttur på kanalen gjennom byen. Retur til Shanghai og middag på egen hånd. Lunsj inkludert.

Dag 4 Shanghai
Det er på tide å si farvel til Shanghai for denne gang. Etter frokost er det utsjekking fra hotellet og transfer til flyplassen eller togstasjonen.

 

Inkludert

• Engelsktalende guide og egen bil med sjåfør til programmet
• Tre netter på hotell i god turistklasse, i del av dobbeltrom
• Program og måltider som beskrevet; drikke betales på stedet

Avreiser, priser og bestilling

ProduktnummerProduktinfoPris
Opt 237På forespørselBestill reise

Programinnhold og detaljer som beskrevet. Pris pr. person, beregnet på minimum 2 deltakere. Fly, flyskatter og visum til Kina ikke inkludert.

Fakta

Myk landing i Shanghai og Zhouzhuang
Individuelt program i Kina
4 dager
Engelsktalende guide
Bil med sjåfør
Hotell i god turistklasse
Program og måltider som beskrevet

Reisemål: Shanghai og Zhouzhuang