KinaReiser.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg Kinareiser på Facebook! Følg Kinareiser på Instagram!
Bestill KinaReisers nyhetsbrev her:

Fornavn
Etternavn
E-post
By K
KinaReisers ansvarlige turisme
Kinareiser

I følge et gammelt kinesisk ordtak er Hangzhou sammen med Suzhou de to byene i Kina som kan måle seg med himmelens paradis. I dag er Hangzhou en middelstor kinesisk by, det vil si med en urban befolkning på omtrent 3,6 millioner, så man forventer kanskje ingen paradisisk stemning, men byen anses fortsatt for å være en av de vakreste i Kina. Mye på grunn av den store Vestsjøen og de gamle templene. Sjøen tiltrekker seg tusenvis av kinesiske par som har hørt det romantiske eventyret som utspiller seg her, og dere skal selvfølgelig høre både den og selv seile på sjøen. I tillegg blir det blant annet besøk til en teplantasje som dyrker Kinas beste grønne te. Reisen har utgangspunkt fra Shanghai.

Program i sammendrag

Dag 1 Shanghai Hangzhou Henting ved hotell eller togstasjon/flyplass i Shanghai, transfer til togstasjonen for ekspresstog til Hangzhou, transfer til hotell, besøke Six Harmonies Pagoda og en teplantasje, middag.
Dag 2 Hangzhou Frokost, besøke Blomsterhavnen, båttur på Vestsjøen, Ling Yin-tempelet, lunsj og middag.
Dag 3 Hangzhou Shanghai Frokost, programfri, transfer til togstasjonen, ekspresstog til Shanghai, transfer til hotell eller flyplass.

Detaljert program

Dag 1 Shanghai, Hangzhou
I Shanghai blir dere enten hentet på deres hotell eller togstasjon/flyplass ved ankomst. Så går turen til togstasjonen, hvor dere går ombord på ekspresstoget til Hangzhou. Vel fremme blir dere tatt med til hotellet, før det er på tide å bli bedre kjent i byen. Første stopp er den 60 meter høye Six Harmonies Pagoda, ved foten av Qiantang-elven. Først og fremst et buddhistisk byggverk, men det fungerte også som fyrtårn for båtførerne på elven. Hangzhou er kjent for å produsere noen av Kinas beste teer, og det er spennende å se en ekte, kinesisk teplantasje og lære om hvordan disse grønne bladene ikke bare slukker tørsten, men også kan gjøre din helse bedre. Middag om kvelden.

Dag 2 Hangzhou
For alle de kinesiske turistene er det Vestsjøen som er hovedmålet, og dere kan heller ikke komme hit uten å bli bedre kjent. Så etter frokost bærer det avsted, først til Blomsterhavnen, som regnes som en av de mest severdige plassene. Det skal i hvert fall ha gjort uslettelig inntrykk på keiser Kangxi som kom hit i 1699. Så er det båttur på Vestsjøen. På grunn av et romantisk eventyr er Vestsjøen et yndet sted for forelskede par, og på fine dager kan det godt være kø av vordende brudepar som tar sine bryllupsbilder ved sjøens mest pittoreske bredder. Etter lunsj kommer dere til Ling Yin-tempelet, det eldste i byen, og et av de største og rikeste i Kina. Oversatt betyr det Tempel for sjelens tilfluktssted. Her er det vakre bygninger, statuer og grotter, omringet av frodig vegetasjon. Middag om kvelden.

Dag 3 Hangzhou, Shanghai
Etter frokost kan dere gjøre hva dere vil før guiden og sjåføren henter dere og tar dere med til togstasjonen. Ekspresstoget frakter dere til Shanghai i en fart, og derfra blir dere tatt med til hotellet eller flyplassen, dersom reisen umiddelbart går videre.

 

Inkludert

• Engelsktalende guide og egen bil med sjåfør til programmet
• To netter på hotell i god turistklasse, i del av dobbeltrom
• Program og måltider som beskrevet; drikke betales på stedet

Avreiser, priser og bestilling

ProduktnummerProduktinfoPris
Opt 224Hangzhou5 995Bestill reise

Programinnhold og detaljer som beskrevet. Pris pr. person, beregnet på minimum 2 deltakere. Fly, flyskatter og visum til Kina ikke inkludert.

Fakta

Individuelt program i Hangzhou
3 dager
Engelsktalende kinesisk guide
Bil med sjåfør
Program og måltider som beskrevet