KinaReiser.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg Kinareiser på Facebook! Følg Kinareiser på Instagram!
Bestill KinaReisers nyhetsbrev her:

Fornavn
Etternavn
E-post
By K
KinaReisers ansvarlige turisme
Kinareiser

Foruten de store severdighetene i byer som Beijing, Xi’an, Shanghai og Suzhou omfatter denne reisen også et cruise på verdens 3. største elv – Yangtzekiang. Elvecruiset omfatter også strandhugg hvor man får se på de forskjellige småbyene underveis, samt turer med mindre båter til sideelver hvor man får et innblikk i hvordan livet arter seg.

Program i sammendrag

Dag 1 Ankomst Beijing, engelsktalende guide møter, transfer til hotell, resten av dagen på egen hånd.
Dag 2 Beijing Frokost, Himmelens tempel med morgengymnastikk. Perlemarkedet og silkebutikk. Lunsj. Den himmelske freds plass, Den forbudte by.
Dag 3 Beijing Frokost, Lamatempelet, Sommerpalasset, Lunsj underveis. Fritid før middag med en smak av pekingand om kvelden.
Dag 4 Beijing Frokost, Den kinesiske mur, lunsj, OL-anleggene, akrobatikkshow, lunsj og middag.
Dag 5 Beijing Frokost, dagen fri til egen disposisjon.
Dag 6 Beijing, Xi'an Frokost, tog til Xi’an, Sykkel på bymuren, middag. Lunsj på egen hånd.
Dag 7 Xi'an Frokost, terrakottahæren, Den store moskeen, det muslimske området og basarene i sentrum av byen. Om kvelden blir det tur med tuk-tuk rundt i byen.
Dag 8 Xi'an, Chongqing Frokost, fly til Chongqing, byrundtur til blant annet Frihetsmonumentet og Folkets torg, om bord i cruisebåten på Yangtze, middag.
Dag 9 På Yangtze Frokost, om bord i båten, lunsj og middag.
Dag 10 På Yangtze Frokost, om bord i båten, lunsj og middag.
Dag 11 På Yangtze, Yichang, Shanghai Frokost, ankomst Yichang, fly til Shanghai, Transfer til hotellet.
Dag 12 Shanghai Frokost, i løpet av dagen skal dere oppleve det som vi i KinaReiser synes dere bør få med dere av høydepunkter i denne fantastiske byen.
Dag 13 Shanghai, Suzhou Frokost, utflukt til Suzhou, vandring langs kanalene, Shan Tang Old Street, båttur på en av kanalene.
Dag 14 Shanghai Frokost, transfer til flyplass eller jernbanestasjon.

Detaljert program

Dag 1 Ankomst Beijing
Ved ankomst Beijing blir dere møtt på flyplassen av en engelsktalende guide og tatt med til et firestjerners hotell i sentrum av byen. Resten av dagen på egen hånd.

Dag 2 Beijing
Etter frokost møter guiden dere på hotellet og tar dere med til Himmelens tempel, hvor bønnehallen med sitt karakteristiske blå glaserte tak regnes som en av Kinas vakreste bygninger. I parken rundt Himmelens tempel er det liv og røre; her samles mange kinesere for å synge, danse, spille kort eller bare nyte livet. Dere tar turen innom perlemarkedet og en silkebutikk før lunsj på den eldste restauranten i Beijing. Deretter til Den himmelske freds plass og derfra inn i Den forbudte by med sine 9 999 rom. Herfra regjerte 24 keisere i en periode av 500 år over det veldige Midtens rike. 

Dag 3 Beijing
Frokosten inntas på hotellet før dere drar til Lamatempelet, hvor De gule hatters sekt fortsatt har sitt kloster og virke. Så til det flotte Sommerpalasset. Her vandrer dere i den 728 meter lange korridoren, bygget for å skjerme for sol og regn når man går langs den store innsjøen. Lunsj underveis. Fri tid på egen hånd om ettermiddagen før middag med blant annet en smak av pekingand om kvelden. 

Dag 4 Beijing
I dag er det Den kinesiske mur som står for tur! Etter frokost hentes dere på hotellet og kjører et par timer nordover til dere ser muren snor seg som en slange i horisonten. Dere tar trappene til topps, eller tar taubane opp (mot betaling på stedet). Lunsj inntas ved ett av vakttårnene mens dere skuer utover dette fantastiske byggverket. På vei tilbake til Beijing blir det tid til en titt innom OL-landsbyen.

Om kvelden får dere se et forrykende akrobatikkshow. 

Dag 5 Beijing 
Frokost på hotellet. Dagen fri til egne aktiviteter i fantastiske Beijing!

Dag 6 Beijing - Xi'an 
Frokost på hotellet før dere blir kjørt til jernbanestasjonen hvor dere i løpet av ca. 5 timer forflytter dere med et av de moderne hurtigtogene over de nordkinesiske slettene til keiserbyen Xi’an. Her skal dere bo på et godt 4-stjerners hotell i sentrum av byen. Guiden tar dere med til den gamle Bymuren, som fortsatt er intakt. Vi leier sykkel og sykler sammen med guiden på muren. Om kvelden hentes dere på hotellet og kjøres til startstedet for kveldsturen.

Tilleggsprogram: Sang- og danseforestilling med motiver fra Tangdynastiet inkludert middag.

Dag 7 Xi’an
Dette er dagen da dere med egne øyne skal beskue den verdenskjente terrakottahæren fra keiser Qins tid. Utgravningene pågår fortsatt, og foreløpig er det funnet ca. 6 000 soldater og hester laget i leirgods. På tilbaketuren skal dere også få se Den store moskéen og oppleve det yrende livet i det muslimske området og basarene. I kveld blir det tur med tuk-tuk gjennom Xi’ans mange smågater for å teste ut deilig lokale retter på steder vi vet dere ikke kan finne på egen hånd.

Dag 8 Xi’an – Chongqing 
Dere skal videre og flyr til verdens største by, Chongqing. Dere blir møtt av guiden og blir med på en byrundtur til blant annet Frihetsmonumentet og Folkets torg. Så til havnen hvor dere går om bord i cruisebåten som skal ta dere nedover Yangtze-elva. Middag er inkludert. Yangtze-elva er verdens 3. største elv og danner skillet mellom nord- og sørkina. Dere skal de neste dagene seile gjennom de tre berømte kløftene og får se det enorme damanlegget, en av vår tids største ingeniørbragder.

Dag 9 Yangtze 
Om bord i båten. Det vil bli strandhogg underveis med guidede turer på land. Frokost, Lunsj og middag inkludert.

Dag 10 Yangtze 
Nok en dag på båten nedover elven. Dere får også i dag muligheten til å gå i land underveis for å ta noen av stedene dere passerer i nærmere øyesyn. Frokost, lunsj og middag er inkludert.

Dag 11 Yangtze – Yichang – Shanghai 
Ved Yichang forlater dere båten. Her blir dere kjørt til flyplassen for fly til Shanghai. Igjen blir dere møtt på flyplassen og tatt med til et godt 4-stjerners hotell. Resten av dagen på egen hånd. 

Dag 12 Shanghai
Frokost. Guiden henter dere på hotellet og turen starter med Jade Buddha-tempelet før dere fortsetter ferden videre til «Peoples Square», en grønn lunge midt i byen omringet av historiske bygninger. Herfra til Shanghai museum med sin uerstattelige samling av vakre gjenstander og videre til besøk i Gamlebyen med sin basar og tehus. Klassiske severdigheter fra Ming og Qing-dynastiene oppleves når dere besøker den fortryllende Yuyuan-hagen. Lunsj underveis (betales på stedet). Turen går videre til «The Bund» med fascinerende bygninger og historie, til flotte avenyer, eksklusive butikker og vakre gamle hus i Den franske konsesjonen. Dere kan strekke på bena i Shanghais hotteste underholdningsområde, Xintiandi. Murbygningene her har blitt bevart og gjort om til trendy klubber, restauranter og butikker. Turen avsluttes i et av Shanghais mest interessante SOHO-område: Tianzifang, full av spennende designerbutikker, restauranter og kaffebarer. Du velger selv om du ønsker mer tid i området eller blir med tilbake til hotellet.

Dag 13 Shanghai 
I dag blir det utflukt til Suzhou. Byen er kjent for sine kunstferdige hager og silkeproduksjon. Dere vandrer under piletrærne langs kanalene, og besøker Shan Tang Old Street. Om ettermiddagen får dere være med på en liten båttur på en av kanalene. 

Dag 14 Shanghai - ?
Programmet er slutt og dere har transfer til flyplassen. Er det retur til Norge som står for tur, eller er det videre reise i Kina som venter?

Inkludert

• 4-stjerners hotell i del av dobbeltrom inkludert vestlig frokost
• Cruise på Yangtze-elva, del av tomannslugar m/bad og toalett, helpensjon på cruiset
• Måltider som beskrevet i programmet
• Engelsktalende, lokale guider
• Transfers, lokal transport og inngangsbilletter i følge programmet
• Innenlandsreiser (inkl. flyskatter) i følge program

Kan bestilles mot tillegg
• Fly t/r Norge – Kina
• Visum til Kina
• Enkeltrom
• Tilleggsprogram i Xi’an
• Avbestillingsbeskyttelse og reiseforsikring

Ikke inkludert
• Tips til guider og sjåfører
• Ikke beskrevne måltider

Avreiser, priser og bestilling

ProduktnummerProduktinfoPris
Det tradisjonsrike KinaIndividuelt programFra 31 395Bestill reise

Pris pr. person, basert på to personer som deler et dobbeltrom.
Minimum antall personer: 2

Vi tar forbehold om eventuelle program- og prisendringer. Programrekkefølgen kan endres noe underveis.

Fakta

Individuell reise Kina
14 dager
Firestjerners hotell
Cruise på Yangtze-elva
De fleste måltider
Engelsktalende guider

Reisemål:
Beijing, Xi'an, Yangtze-cruise, Shanghai, Suzhou

Dag 1 Ankomst Beijing
Dag 2-5 Beijing
Dag 6 Beijing, tog til Xi’an
Dag 7 Xi'an
Dag 8 Fly til Chongqing, om bord i båten
Dag 9-10 Om bord i båten
Dag 11 Ankomst Yichang, fly til Shanghai
Dag 12 Shanghai
Dag 13 Utflukt til Suzhou
Dag 14 Programmet er slutt, transfer til flyplassen