KinaReiser.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg Kinareiser på Facebook! Følg Kinareiser på Instagram!
Bestill KinaReisers nyhetsbrev her:

Fornavn
Etternavn
E-post
By K
KinaReisers ansvarlige turisme
Kinareiser

Hong Kong er en by vi nordmenn ikke har ordentlig oppdaget ennå! Byen er en fantastisk metropol med alt man ønsker seg av bymiljø; ja, selv New Yorks «skyline» virker beskjeden når du kommer til Hong Kong, og her er det shopping til gunstige priser både på gatemarkeder og i merkebutikker. Byen er også et eventyr når det gjelder utvalget av restauranter. Du finner alle verdens kjøkken inklusive selvsagt de kinesiske, men også både billige «hull-i-veggen» og lekre luksusrestauranter. Et av «hull-i-veggen»-stedene har for øvrig en Michelin-stjerne…
Hong Kong består i tillegg til selve byen av 234 øyer, og de fleste er ikke bebodd. Til mange av dem går det en liten ferje fra sentrum og der finner du muligheter til både turer og bading og med en helt annen atmosfære enn i byen. Selve bykjernen har også mange sjarmerende strøk. Gå f. eks. en tur og se på de butikkene som kun selger det man som taoist skal ha med i graven når man er død: En kopi av huset, bilen, klokka eller I-paden – alt i papir, for det skal jo brennes! Trange gater byr også på matmarkeder med frukt, grønnsaker, kjøtt og fisk og et stort utvalg av tørkede varer du ikke har sett maken til.

Detaljert program

Dag 1 Ankomst Hong Kong
Ankomst Hong Kong hvor guide og sjåfør venter i ankomsthallen og tar dere til hotellet for innsjekking. Vi har inkludert en 48-timers Deluxe-billett med Big Bus som kan benyttes når dere føler dere opplagt og klar for ombordstigning og opplevelser. En sightseeingtur med Big Bus er en glimrende måte å se byen på når man har begrenset med tid. I løpet av 48 timer har dere ubegrenset tilgang til tre sightseeingturer: Hong Kong Island Tour, Kowloon Tour og Stanley Tour. Hver rute omfatter flere brytepunkter der dere kan hoppe på og hoppe av for å utforske steder av interesse for dere. Deluxe-turen inkluderer også et cruise rundt Victoria Harbour med Hong Kongs berømte Star Ferry.
Overnatting: 4 stjerners hotell på Kowloon

Dag 2 Hong Kong F/M
Dagen er satt av til egne opplevelser med Big Bus, eller om dere ønsker å vandre gatelangs. Det er også mulig å bestille vandring med guide for å få ekstra utbytte av dagen – valget er deres.
Vi har inkludert en pekingand-middag for å vise dere en typisk lokal familierestaurant. Restauranten er ikke spesielt sjarmerende, men veldig populær. Vår lokale guide viser dere vei til restauranten og bordbestilling er helt nødvendig. Restaurantbesøket kan legges inn andre dager.
Overnatting : 4 stjerners hotell på Kowloon

Dag 3 Hong Kong F
Dagen på egen hånd.

Tilleggsprogram: Vi kan anbefale en av våre vandreturer med privat engelsktalende guide til gater og butikker du ikke ante eksisterte. Start med en tur i det lengste overdekkede utendørs rulletrappsystemet i verden! Lunsj på den populære lille familierestauranten du garantert bare ville gått rett forbi. Du blir også invitert hjem til guiden og til en typisk Hong Kong-leilighet. Eiendomsprisene i Hong Kong er blant de høyeste i verden, og hver centimeter og hjørne i en leilighet er dyrebare. 
Overnatting : 4 stjerners hotell på Kowloon

Dag 4 Hong Kong F
Dagen på egen hånd. Litt shopping kanskje, eller frister det med mer sightseeing?

Tilleggsprogram: Skal dere unne dere noe ekstra kan vi anbefale en spektakulær opplevelse - rundtur over verdensmetropolen i helikopter. Helikopteret letter fra taket på luksushotellet The Peninsula og dere får umiddelbart etter take-off en fantastisk utsikt over de imponerende skyskraperne og områdene rundt. Helikopteret tar 6 personer av gangen og piloten er engelsktalende.

Ønsker dere en lekker lunsj kan vi anbefale historiske Hullett House like ved siden av. Hullett House ble opprinnelig bygget i 1881 og er en av de eldste gjenværende bygningene i kolonistil i Hong Kong. Et annet alternativ til lunsj kan være på en liten, men superhyggelig restaurant på Hong Kong-øya. Den har én stjerne i Guide Michelin, er mini og serverer lekre, spanske tapas.
KinaReiser er behjelpelig med reservasjon av både helikoptertur og lunsj, evt. kan vi komme med flere forslag.
Overnatting : 4 stjerners hotell på Kowloon

Dag 5 Hong Kong – Lamma Island F/L
Etter frokost møter dere guiden igjen og det er avreise fra hotellet til Aberdeen. Aberdeen er kanskje mest kjent for sitt båtfolk, og det er fremdeles flere av dem som bor på båtene i den godt beskyttede havnen. Dette er et populært utfartssted for lokale så vel som turister. Her finnes det også et lokalt fiskemarked hvor sprell levende fisk handles og kjøres direkte ut til butikker og restauranter.
Dere bruker ikke mye tid i Aberdeen denne gang, men går om bord i fergen som tar dere til Lamma Island. Lamma er den tredje største av de avsidesliggende øyene i Hong Kong. Selv om øya er liten er Lamma grønn og frodig. Dere går av båten på den ene siden av øya og spaserer en drøy time i samlet flokk til den andre siden mot sjøen hvor det serveres fantastisk sjømat til lunsj. Etter lunsj tar dere den lokale fergen til Central på Hong Kong Island og videre til hotellet. Turen tilbake tar ca. en time.
Kvelden har dere på egen hånd.
Overnatting : 4 stjerners hotell på Kowloon

Dag 6 Hjemreise F
Privat transfer fra hotellet til flyplassen.

Inkludert

• Privat transport fra og til flyplassen/hotell. Guide følger med ved ankomsttransfer.
• 5 netter i dobbeltrom i 4 stjerners hotell på Kowloon Tsim Sha Tsui.
• Frokostbuffet hver dag.
• Big Bus 48-timersbillett.
• Dagstur til Lamma Island inkl. sjømatlunsj. Engelsktalende lokal guide som nevnt i programmet. 
• Pekingand-middag som beskrevet inkl. bordreservasjon og guide som følger til restauranten.

Ikke inkludert
• Flyreise til/fra Hong Kong. Be om tilbud.
• Helikoptertur, Victoria Harbour Experience, ca. 12 minutter, pris pr person kr. 1.675,-
• Tilleggsprogram: flere alternativ, be om tilbud.
• Reise- og avbestillingsforsikring

Vi tar forbehold om program og prisendringer.

Reisebrev

Se reisebrev fra vår mattur til Hong Kong med Trines Matblogg her og her!

Avreiser, priser og bestilling

ProduktnummerProduktinfoPris
Til verdensmetropolen Hong Kongfra 11 125Bestill reise

Programinnhold og detaljer som beskrevet. Hotell med meget sentral beliggenhet inkludert.  Pris pr. person, beregnet på minimum 2 deltakere. Fly, flyskatter er ikke inkludert.

Fakta

Til verdensmetropolen Hong Kong
Individuelt program Hong Kong
6 dager
Engelsktalende lokal guide
Program og måltider som beskrevet

Reisemål: Hong Kong