KinaReiser.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg Kinareiser på Facebook! Følg Kinareiser på Instagram!
Bestill KinaReisers nyhetsbrev her:

Fornavn
Etternavn
E-post
By K
KinaReisers ansvarlige turisme
Kinareiser

En unik matvandring i de gamle bydelene Central og Sheung Wan i Hong Kong. I disse nabolagene, langt unna de travle gatene i byens forretningsområde, finnes mange familiedrevne perler av noen spisesteder. Disse stedene hadde dere garantert ikke klart å finne på egen hånd.

Detaljert program

På denne 3,5-timers turen vil dere få en smakebit av Hong Kongs favorittmat og -drikke mens dere vandrer i trange gater mellom kolonial, vakker arkitektur. Guiden deler morsomme fakta og forteller om byens utvikling på vandringen fra det ene spisestedet til det andre. Dere kommer til å besøke flere familiedrevne steder, alle med sin egen, spesielle historie – og sine egne familieoppskrifter. Wontons, dumplings, friske juicer, konserverte frukter og rykende ferske terter er bare noe av alt det dere kommer til å få smake på. Turen inkluderer også et besøk til et lokalt marked hvor de fastboende gjør sine daglige innkjøp.

Inkludert

Inkludert: Lokal engelsktalende guide, spennende smaksretter, drikke til maten, kort introduksjon i Hong Kongs mangfoldige mattradisjoner og et informasjonshefte med tips til restauranter m.m

Avreiser, priser og bestilling

ProduktnummerProduktinfoPris
Matvandring i Hong Kongfra kr 985Bestill reise

Fakta

Individuelt program i Hong Kong
3,5 time
Matvandring med smakebiter underveis

Reisemål: Hong Kong