KinaReiser.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg Kinareiser på Facebook! Følg Kinareiser på Instagram!
Bestill KinaReisers nyhetsbrev her:

Fornavn
Etternavn
E-post
By K
KinaReisers ansvarlige turisme
Kinareiser

Lukk øynene og se for deg et kinesisk landskap. Ser du for deg bratte fjell, med tusenvis av irrgrønne risterrasser, med vann som glitrer i sollyset? Da ser du for deg Dragerygg-terrassene, ikke langt utenfor Guilin. Bli med på et skikkelig eventyr, i minoritetenes verden.

Program i sammendrag

Dag 1 Guilin, Longji Transfer fra flyplassen til Longji risterrasser (ca. 3 t), besøke Pingan Zhuang minoritetslandsby for å lære om Yao-folket, overnatting i enkelt gjestehus. Lunsj og middag.
Dag 2 Longji, Sanjiang Frokost, kjøre til Sanjiang (ca. 3 t), besøke Dong minioritetslandsby, lunsj og middag.
Dag 3 Sanjiang, Guilin Frokost, besøke et lokalt marked. Lunsj, retur til Guilin om ettermiddagen, Programmet avsluttes i Guilin.

Detaljert program

Dag 1 Guilin, Longji
Etter en tre timers biltur i vakker natur fra Guilin flyplass får du se de spektakulære risterrassene ved Longji. Her planter Yao-minoriteten sin ris nedover de bratte fjellsidene. På denne turen får du besøke landsbyen Pingan hvor du kan lære mer om Yao-folket og deres levesett. Overnatting på et lokalt gjestehus, lunsj og middag inkludert.

Dag 2 Longji, Sanjiang
Etter frokost, blir du kjørt tre nye timer til Sanjiang, hvor Dong-folket holder til. Denne nasjonale minoriteten er kjent for sin spesielle byggestil i tre. Vind og vannbroer og trommetårn ligner ikke noe du har sett andre steder i Kina. Du får besøke en typisk landsby og overnatter på et lokalt gjestehus. Lunsj og middag inkludert.

Dag 3 Sanjiang, Guilin
Frokost i Sanjiang om morgenen, før du blir tatt med til det fargerike lokale markedet. Etter lunsj blir du kjørt tilbake til Guilin.

Inkludert

• Lokal engelsktalende guide
• Egen bil med sjåfør
• Program og måltider som beskrevet

Avreiser, priser og bestilling

ProduktnummerProduktinfoPris
Opt 216Tedyrking og trearkitekturFra 4 495Bestill reise

Programinnhold og detaljer som beskrevet. Pris pr. person, beregnet på minimum 2 deltakere. Fly, flyskatter og visum til Kina ikke inkludert.

Fakta

Individuelt program i Guilin, Longji og Sanjiang
3 dager
Lokal engelsktalende guide
Bil med sjåfør
Program og måltider som beskrevet