KinaReiser.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg Kinareiser på Facebook! Følg Kinareiser på Instagram!
Bestill KinaReisers nyhetsbrev her:

Fornavn
Etternavn
E-post
By K
KinaReisers ansvarlige turisme
Kinareiser

Opplev Kinas vakreste og mest særegne landskap med tusenvis av grønne fjelltopper omringet av frodige risåkre og et nettverk av elver og vassdrag. Mang en dikter og maler har blitt inspirert her gjennom århundrene. Turen går til Guilin med en vakker og avslappende båttur til den tidligere fiskerlandsbyen Yangshuo.

Program i sammendrag

Dag 1 Guilin Transfer fra flyplassen til hotellet.
Dag 2 Guilin-Yangshuo Frokost, båttur på Li-elven til Yangshuo (ca. 4 t), lunsj om bord, programfri, overnatting utenfor Yangshuo.
Dag 3 Yangshuo Frokost, sykkeltur langs elven med kokkekurs og lunsj.
Dag 4 Yangshuo Guilin Frokost, transfer til flyplass eller togstasjon.

Detaljert program

Dag 1 Ankomst Guilin
På flyplassen blir dere møtt av en lokal guide og sjåfør som tar dere med til hotellet. Resten av dagen på egen hånd i hyggelige Guilin. Byen er fin å rusle rundt i, med moderne butikker og hyggelige restauranter.

Dag 2 Guilin, Yangshuo
Etter frokost kjøres dere til Li-elven, som dere skal tilbringe de neste fire timene på. Seilasen går gjennom et frodig og spennende landskap. Bak hver sving i elven åpenbarer det seg et nytt tablå av runde fjell. Vel fremme i Yangshuo blir dere møtt av guiden. Her får dere tid til å rusle rundt i sentrum av Yangshuo og titte, før dere blir kjørt  til hotellet dere skal bo på. Hotellet ligger et stykke utenfor sentrum av Yangshuo i hyggelige og landlige omgivelser omgitt at risåkre og vakker frodig natur. Hotellet har sykkelutleie og ønsker man å sykle inn til Yangshuo sentrum om kvelden er det en mulighet. Er det ønskelig å bo litt mer sentralt til i sentrum av Yangshuo er det også mulig. * Se mer informasjon under!

Dag 3 Yangshuo
Dere blir hentet på hotellet om formiddagen (ca. kl. 10) av vår engelsktalende guide for en rolig sykkeltur på landsbyga. Dere sykler langs risåkre, grønne fjell og små landsbyer. Underveis blir det tid til fotopauser og besøk i en landsby hvor man kan besøke en familie.
I et ombygget landsbyhus er det så klart for kokkekurs. Alle får hvert sitt gassbluss, wok, skjærefjel og kniv. Under kyndig veiledning av en engelsktalende kokk lages tre ulike retter. Etterpå kan dere nyte den deilige maten ute i hagen. Og når maten har sunket, blir det sykkeltur tilbake til hotellet – og oppskriftene får dere med hjem. Om kvelden kan man kjøpe billetter til «Impressions", en utendørsforestilling med rundt 600 lokale utøvere, som viser stedets kultur med sang og dans. Scenen er elven, kulissene er fjellene og med innovativ lyssetting er dette en uforglemmelig opplevelse.

Dag 4 Yangshuo, Guilin
Guiden og sjåføren er klare for å kjøre dere til flyplassen i Guilin.

* I Yangshuo har vi inkludert overnatting i landlige omgivelser utenfor sentrum i et tradisjonelt «courtyard»-hus som er pusset opp til et sjarmerende hotell. Dette kan byttes ut med et hotell med mer sentral beliggenhet i sentrum av Yangshuo. Merk at til tider kan sentrum av Yangshuo oppleves masete og med bråk fra gatene. Er man ute etter en helt spesiell opplevelse vil hotellet utenfor sentrum være et godt alternativ.

Inkludert

• Engelsktalende guide og egen bil med sjåfør til programmet
• Tre netter på hotell i god turistklasse, i del av dobbeltrom.
• Måltider og program som beskrevet; drikke betales på stedet

Avreiser, priser og bestilling

ProduktnummerProduktinfoPris
Opt 210Elvebåt og sukkertoppsfjellFra 4 995Bestill reise

Programinnhold og detaljer som beskrevet. Pris pr. person, beregnet på minimum 2 deltakere. Fly, flyskatter og visum til Kina ikke inkludert.

Fakta

Elvebåt og sukkertoppfjell
Individuelt program i Guilin og Yangshuo
4 dager
Lokal engelsktalende guide
Bil med sjåfør
Hotellopphold i del av dobbeltrom
Program og måltider som beskrevet