KinaReiser.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg Kinareiser på Facebook! Følg Kinareiser på Instagram!
Bestill KinaReisers nyhetsbrev her:

Fornavn
Etternavn
E-post
By K
KinaReisers ansvarlige turisme
Kinareiser

Program i sammendrag

Dag 1 Guilin Transfer fra flyplassen til hotellet.
Dag 2 Guilin, Yangshuo Frokost, båttur på Li-elven til Yangshuo (ca. 4 t), lunsj om bord, programfri, overnatting utenfor Yangshuo.
Dag 3 Yangshuo Frokost, vandretur til Cuiping-høyden i Putao. Lunsj og bil tilbake til Yangshuo.
Dag 4 Yangshuo Frokost, sykkeltur fra hotellet til Dutou, båt til Fuli, besøk på et lokalt marked, retur tilbake med sykkel og båt til Fuli. Om ettermiddagen besøker vi sølvgrotten.
Dag 5 Yangshuo, Guilin Frokost, transfer til flyplass eller togstasjon.

Detaljert program

Dag 1 Ankomst Guilin
På flyplassen blir dere møtt av en lokal guide og sjåfør som tar dere med til hotellet. Resten av dagen på egen hånd i hyggelige Guilin. Byen er fin å rusle rundt i, med moderne butikker og hyggelige restauranter.

Dag 2 Guilin, Yangshuo
Etter frokost kjøres dere til Li-elven, som dere skal tilbringe de neste fire timene på. Seilasen går gjennom et frodig og spennende landskap. Bak hver sving i elven åpenbarer det seg et nytt tablå av runde fjell. Vel fremme i Yangshuo blir dere møtt av guiden. Her får dere tid til å rusle rundt i sentrum av Yangshuo og titte, før dere blir kjørt  til hotellet dere skal bo på. Hotellet ligger et stykke utenfor sentrum av Yangshuo i hyggelige og landlige omgivelser omgitt at risåkre og vakker frodig natur. Hotellet har sykkelutleie og ønsker man å sykle inn til Yangshuo sentrum om kvelden er det en mulighet. Er det ønskelig å bo litt mer sentralt til i sentrum av Yangshuo er det også mulig. * Se mer informasjon under!

Dag 3 Vandretur til Cuiping
I dag skal dere på en 25 km lang vandretur langs risåkre, grønne fjell og små landsbyer opp til Cuiping-høyden. Fra toppen har dere nydelig utsikt over området med sukkertoppfjell og elver som slynger  seg gjennom landskapet, det perfekte stedet for lunsjpause. Dere blir kjørt i bil tilbake til hotellet i Yangshuo.

Dag 4  Sykkeltur til Fuli
Dere blir hentet på hotellet om formiddagen (ca. kl. 10) av vår engelsktalende guide for en rolig sykkeltur til Dutou. I Dutou går dere om bord i båten som tar dere til Fuli med historie 1000 år tilbake i tid. Det finnes ulike  kulturer i Fulis gamleby,  nesten halvparten av lokalbefolkningen er fra Guangdong, Fujian, Jiangxi og Hunan-provinsene. Mange har tatt vare på den gamle Nuo-kulturen. Musikken og dansen til Nuo-stammen utføres for å drive ut onde ånder. En annen viktig kultur i byen er Mazu-kulturen. Mazu er «sjøens gudinne» æret av folk fra Guangdong og Fujian-provinsene. Tianhou Palace i byen er dedikert til minnet om Mazu. Vinduene, hallene og bjelkene i palasset er dekorert med utskårne drager og phoenix. Før dere tar båten og sykler tilbake til Yangshuo besøker dere det lokale markedet. Vel tilbake på hotellet i Yangshuo besøker dere sølvgrotten. Dette er en av flere dryppgrotter i området, og det er noe eget å se disse fjellene fra innsiden, laget gjennom millioner av år. Navnet har hulen fått fra stalakittene som inneholder mineralkrystaller og dermed glitrer som sølv og diamanter i mørket. Overnatting i Yangshuo.

Dag 5 Yangshuo, Guilin
Guiden og sjåføren er klare for å kjøre dere til flyplassen i Guilin.

* I Yangshuo har vi inkludert overnatting i landlige omgivelser utenfor sentrum i et tradisjonelt «courtyard»-hus som er pusset opp til et sjarmerende hotell. Dette kan byttes ut med et hotell med mer sentral beliggenhet i sentrum av Yangshuo. Merk at til tider kan sentrum av Yangshuo oppleves masete og med bråk fra gatene. Er man ute etter en helt spesiell opplevelse vil hotellet utenfor sentrum være et godt alternativ.

Inkludert

• Engelsktalende guide og egen sykkel. Bil med sjåfør til programmet.
• Fire netter på hotell i god turistklasse, i del av dobbeltrom.
• Måltider og program som beskrevet; drikke betales på stedet.Avreiser, priser og bestilling

ProduktnummerProduktinfoPris
Aktive YangshuoPå forespørselBestill reise

Programinnhold og detaljer som beskrevet. Pris pr. person, beregnet på minimum 2 deltakere. Fly, flyskatter og visum til Kina ikke inkludert.

Fakta

Individuelt program i Guilin og Yangshuo
5 dager
Lokal engelsktalende guide
Bil med sjåfør
Hotellopphold i del av dobbeltrom
Program og måltider som beskrevet