KinaReiser.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg Kinareiser på Facebook! Følg Kinareiser på Instagram!
Bestill KinaReisers nyhetsbrev her:

Fornavn
Etternavn
E-post
By K
KinaReisers ansvarlige turisme
Kinareiser

Programmet er som skapt for deg som elsker fjell, vakker natur og ikke minst utrolige, menneskeskapte byggverk som heiser, glassbroer og plankestier... Zhangjiajie ligger i sentrale Kina, over 1.000 kilometer fra både Shanghai og Beijing. Zhangjiajie er kjent for sine spektakulære fjellområder med uttallige fjelltopper så langt øyet kan se, bekker, tette skoger og store karstgrotter. Det var også i dette området at Avatar-filmen ble spilt inn, og det sies at fjelltoppen «Southern Sky Column» nå heter "Avatar Halleluja Mountain".

Program i sammendrag

Dag 1 Ankomst Zhangjiajie. Transfer til hotellet.
Dag 2 Tianmen-fjellet og området rundt. Lunsj og middag inkludert.
Dag 3 Zhangjiajie Grand Canyon. Lunsj og middag inkludert.
Dag 4 Zhangjiajie National Forest Park. Lunsj og middag inkludert. Transport til flyplassen.

Detaljert program

Dag 1
Ved ankomst Zhangjiajie blir dere møtt av deres engelsktalende guide som følger dere til hotellet. Resten av ettermiddagen på egen hånd.

Dag 2
Frokost på hotellet. I dag besøker dere Tianmens naturskjønne fjellområde. Parken er unik og vi tør påstå noe helt annet enn hva du tidligere har opplevd. Parkens kabelbane er 8 km lang og et teknologisk vidunder. Tilføyer man gangbroen i glass og den utrolige utsikten hele veien fra byen og til toppen av fjellet har du en unik skatt. Hvis været tillater det, vil dere besøke Tongtian Avenue. Direkte oversatt betyr det veien mot himmelen. Dere besøker i tillegg Tianmen-grotten, den høyest beliggende karsthulen i verden, som henger fra toppen av klippen. Grotten er et unikt syn og et sterkt symbol for de lokale og ofte brukt i eventyr om området. Om tiden strekker til besøker dere plankestien i Ghost Valley og Yunmeng eventyrtopp. Lunsj og middag er inkludert. Tilbake til hotellet om ettermiddagen.

Dag 3
Etter frokost og utsjekk fra hotellet blir det i dag besøk til Zhangjiajie Grand Canyon med fjell, bekker, grotter, klipper og skog. Zhangjiajie Grand Canyon dekker et samlet areal på over 60 kvadratkilometer og ligger i nærheten av Wulingyuan utsiktsområde, som er et av de viktigste turistområdene i Zhangjiajie. Dere besøker en av verdens lengste og høyeste glassbroer. Den 5,8 km lange dalen Ten-mile Gallery består av tett skog, vakre blomster og steinformasjoner som skaper et levende og naturlig kunstgalleri. Her finner vi over 200 bergarter som er formet som ulike figurer og plassert på begge sider av turstien gjennom dalen og med naturlige malerier som henger ned fra de bratte klippene på fjellet.  Lunsj og middag er inkludert i programmet. Retur og innsjekk på hotellet.

Dag 4
I dag går ferden til Zhangjiajie National Forest park med kabelbanen opp til Tianzi-fjellets naturreservat. Fra toppen vil dere ha en flott utsikt over alle fjellene og dalførene i området. Dere utforsker dette fantastiske området og besøker også området kalt Yuanjiajie med blant annet besøk til broen «First Bridge under Heaven». Som et av ti underverker i Zhangjiajie strekker denne himmelbroen seg over to fjell. Det er uvanlig for de fleste av oss å se en naturlig bro omgitt av hvite skyer og merkelige steinformasjoner. Den spenner seg over 25 meter med en vertikal høyde på 357 meter, som en naturlig steinbro. Lunsj og middag inkludert. Om ettermiddagen blir det transport til flyplassen. Programmet er avsluttet – venter resten av Kina?

Inkludert

• Lokal engelsktalende guide og egen bil med sjåfør
• Hotell med frokost underveis.
• Program og måltider som beskrevet

Avreiser, priser og bestilling

ProduktnummerProduktinfoPris
Spektakulære Kinafra 7 995Bestill reise

Programinnhold og detaljer som beskrevet. Pris pr. person, beregnet på minimum 2 deltakere. Fly, flyskatter og visum til Kina ikke inkludert.

Fakta

Individuell reise Kina
4 dager
Lokal engelsktalende guide
Program og måltider i følge program

Reisemål: Zhangjiajie