KinaReiser.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg Kinareiser på Facebook! Følg Kinareiser på Instagram!
Bestill KinaReisers nyhetsbrev her:

Fornavn
Etternavn
E-post
By K
KinaReisers ansvarlige turisme
Kinareiser

Pingyao er en sjarmerende by i Shanxiprovinsen, som med sin gamle bebyggelse innenfor bymurene nå står på Unescos Verdensarvliste. Turen er lagt opp med hurtigtoget fra Beijing til Pingyao og for å ta ekspresstoget tilbake til Beijing, må man først kjøre til Taiyuan, og veien går innom Yuci, en annen godt bevart gammel by. Byens første kirke ble faktisk bygget av norske misjonærer. Det blir også stopp ved Jinci-tempelet, grunnlagt for 1400 år siden. Mye vakker, gammel kinesisk arkitektur på denne reisen!

Program i sammendrag

Dag 1 Beijing Transfer til togstasjonen for hurtigtoget til Pingyao. Ved ankomst Pingyao blir dere møtt og kjørt til hotellet. Sightseeing i gamlebyen med bankmuseer og den gamle bymuren.
Dag 2 Pingyao Tid på egen hånd i gamlebyen. Om kvelden blir det en flott kveldsforestilling.
Dag 3 Pingyao-Taiyuan-Beijing Frokost, bil til Taiyuan, stopp i gamlebyen Yuci og Jinci-tempelet, transfer til togstasjon og ekspresstog ”soft seat” tilbake til Beijing. 

Detaljert program

Dag 1 Beijing 
Dere blir hentet på hotellet for transfer til togstasjonen. Her går dere om bord på hurtigtoget og ruller snart gjennom det flate, nordkinesiske landskapet. Ved ankomst Pingyao blir dere møtt av deres guide og sjåfør med bil og kjørt til hotellet. Dagen er lagt opp til sightseeing i gamlebyen, en reise tilbake i tiden. Det er knapt biler innenfor byporten, og det er moro å kikke inn gamle porter og butikker. Det blir et lengre stopp ved Kinas første bank og andre små museer og en vandretur på bymuren. Bymuren ble påbegynt i 1370 og er 12 meter høy, har en omkrets på 6 km og hele 72 vakttårn 

Dag 2 Pingyao 
Etter frokost på hotellet har dere tid på egen hånd i gamlebyen. På kvelden blir det stort lys- og lasershow - Grand Show Impression Pingyao.

Dag 3 Pingyao, Taiyuan, Beijing 
Etter frokost kjører dere til Taiyuan, på veien blir det stopp i den gamle byen Yuci og ved Jinci-tempelet. Om ettermiddagen er det transfer til togstasjonen og ekspresstog til Beijing.

Inkludert

• Engelsktalende guide og egen bil med sjåfør til programmet hvert sted
• Hurtigtoget fra Beijing – Pingyao/Taiyuan – Beijing. Overnatting på godt hotell i sentrum med frokost.
• Program som beskrevet; 

Verdensarv: Gamlebyen i Pingyao

Avreiser, priser og bestilling

ProduktnummerProduktinfoPris
Opt 222PingyaoFra 5 195Bestill reise

Programinnhold og detaljer som beskrevet. Pris pr. person, beregnet på minimum 2 deltakere. Fly, flyskatter og visum til Kina ikke inkludert.

Fakta

Individuelt program i Kina
(med start og slutt i Beijing)
3 dager
Lokal engelsktalende guide
Togreise tur/retur
Program og måltider som beskrevet

Reisemål: Pingyao