KinaReiser.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg Kinareiser på Facebook! Følg Kinareiser på Instagram!
Bestill KinaReisers nyhetsbrev her:

Fornavn
Etternavn
E-post
By K
KinaReisers ansvarlige turisme
Kinareiser

Interessert i Østens filosofi? Lurer du på hva de tror på i Kina, før og nå? På denne turen får man innblikk i to av de religiøse retningene i Kina, taoismen og konfusianismen. Begge har hatt stor innflytelse på kinesisk kultur, moral og historie. I løpet av denne turen vil dere besøke Konfucius’ fødested Qufu og det hellige fjellet Taishan. 

Program i sammendrag

Dag 1 Beijing, Qufu Transfer til togstasjonen, ekspresstog til Qufu, transfer til gjestehus, middag.
Dag 2 Qufu Besøke Konfucius-tempelet, Konfucius’ gravsted og Konfucius-palasset, lunsj.
Dag 3 Qufu, Taishan Frokost, kjøre bil til Tai’an (1 t), gå opp til toppen, lunsjboks, middag, overnatte på fjellet.
Dag 4 Taishan, Beijing Opp for å se soloppgang, frokost, taubane ned, Dai-tempel, lunsj, transfer til togstasjon, ekspresstog til Beijing, transfer til hotell.

Detaljert program

Dag 1 Beijing
Dere blir hentet på hotellet og kjørt til jernbanestasjonen i Beijing for å ta ekspresstoget sørøstover til filosofen Konfucius’ hjemsted Qufu. Konfucius (Kong Fuzi) levde fra 551- 479 f. Kr. og regnes som Kinas største filosof. Qufu er en relativt liten by, med en urban befolkning på rundt 60 000. Ved ankomst blir dere kjørt til et lokalt gjestehus, og får servert middag.

Dag 2 Qufu
I Qufu er det tre steder som er “obligatoriske” for alle som kommer for å hylle, eller som dere, lære mer om Konfucius. Dagen starter med å besøke Konfucius’ tempel, som blant annet har Kinas største samling av minnetavler. Det første tempelet for hans ære og lære ble grunnlagt bare to år etter hans død. Guiden tar dere så med inn i Konfuciusfamiliens palass, der etterkommere bodde så sent som fram til 1948. Det blir også besøk ved hans grav. Lunsj er inkludert, middag ordnes på egen hånd.

Dag 3 Qufu, Taishan
Etter frokost blir dere kjørt til Tai’an, ved foten av det hellige Tai-fjellet (Taishan), som rager 1545 m.o.h. Dette fjellet skal bestiges av dere i dag. Meningen er å bruke beina, men dersom dere heller ønsker å benytte taubanen opp til toppen er det mulig mot egen betaling på stedet. Guiden har med lunsjboks som nytes underveis. Natten tilbringes på et hotell med enkel standard nær toppen. Middag er inkludert.

Dag 4 Taishan
Dette er ikke stedet for å sove bort soloppgangen, så denne dagen starter tidlig. Taubanen tar dere ned fra fjellet etter frokost. Nede i dalen besøkes det tusen år gamle daoisttempelet Daimiao som preger den lille byen og som er et vakkert og imponerende byggverk. Transfer til togstasjonen og ekspresstog tilbake til Beijing. Transfer til hotellet.

Inkludert

• Lokale, engelsktalende guider
• Bil med sjåfør
• Program og måltider som beskrevet

Avreiser, priser og bestilling

ProduktnummerProduktinfoPris
Opt 329Konfucius og hellige fjellFra 5 495Bestill reise

Programinnhold og detaljer som beskrevet. Pris pr. person, beregnet på minimum 2 deltakere. Fly, flyskatter og visum til Kina ikke inkludert.

Fakta

Individuelt program i Kina
(Start i Beijing)
4 dager
Engelsktalende kinesisk guide
Bil med sjåfør
Program og måltider som beskrevet

Reisemål: Qufu, Tai'an