KinaReiser.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg Kinareiser på Facebook! Følg Kinareiser på Instagram!
Bestill KinaReisers nyhetsbrev her:

Fornavn
Etternavn
E-post
By K
KinaReisers ansvarlige turisme
Kinareiser

Huangshan, De gule fjellene, er muligens de mest malte, beskrevne og beundrede fjellene i Kina. Hit valfarter turister fra hele Kina for å beundre havet av skyer og selvfølgelig soloppgangen. Den skal du også få oppleve, og overnatting på et gjestehus på toppen er obligatorisk. En artig togreise i Kina er også med i denne turen.

Program i sammendrag

Dag 1 Transfer til togstasjonen i Shanghai, hurtigtoget fra Shanghai til Tunxi. Besøk til landsbyene Guanglu og Hongcun, transfer til hotellet.
Dag 2 Tunxi-Huangshan Frokost, bil til fjellet, taubane opp, sjekke inn på gjestehus, vandretur til utsiktspunkt ved Xihai, lunsj og middag.
Dag 3 Huangshan-Tunxi Frokost, se soloppgangen, taubane ned, retur til Tunxi, transfer til togstasjon, hurtigtoget til Shanghai. Transfer til hotellet i Shanghai ved ankomst.

Detaljert program

Dag 1 Shanghai, Tunxi 
Programmet starter i Shanghai. Dere blir hentet på hotellet og tatt med til togstasjonen for hurtigtoget til Tunxi. Sammen med guiden besøker dere de to gamle og pittoreske landsbyene Guanglu og Hongcun. Transfer til hotellet. 

Dag 2 Tunxi, Huangshan 
Etter frokost kjøres dere til fjellet og tar taubanen opp til toppen. Her sjekker dere inn på gjestehus, før dere legger ut på en vandretur til utsiktspunktet ved Xihai. Mange kilometer med stier er hugget i fjellet, det er trapper og rekkverk. Muligens ikke for de med høydeskrekk, men forhåpentligvis vil den spektakulære utsikten være distraherende nok. Lunsj inkludert underveis og middag inntas på gjestehuset i det solen synker ned bak fjellene.

Dag 3 Huangshan, Tunxi , Shanghai
Grytidlig opp for å se soloppgangen. Etter frokost tar dere taubanen ned og kjører tilbake mot Tunxi og togstasjonen for hurtigtoget tilbake til Shanghai. Transfer til hotellet i Shanghai ved ankomst.

Inkludert

• Engelsktalende guide og egen bil med sjåfør til programmet
• En overnatting i hotell i god turistklasse og en natt på gjestehus i enkel standard, del av dobbeltrom.
• Program og beskrevne måltider; drikke betales på stedet

Verdensarv: Tunxi sentrum, Hongcun landsby, Huangshan

Avreiser, priser og bestilling

ProduktnummerProduktinfoPris
Opt 303De gule fjellene og landsbyene rundtFra 7 395Bestill reise

Programinnhold og detaljer som beskrevet. Pris pr. person, beregnet på minimum 2 deltakere. Fly, flyskatter og visum til Kina ikke inkludert.

Fakta

Individuelt program i Kina
(med start og slutt i Shanghai)
3 dager
Lokal engelsktalende guide
Program og måltider i følge program

Reisemål: Huangshan (De gule fjellene)