KinaReiser.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg Kinareiser på Facebook! Følg Kinareiser på Instagram!
Bestill KinaReisers nyhetsbrev her:

Fornavn
Etternavn
E-post
By K
KinaReisers ansvarlige turisme
Kinareiser

En spennende tur som går litt utenfor allfarvei, og som inkluderer en av Kinas mest spektakulære togreiser. Dere starter i Chengdu, hovedstaden i Sichuan-provinsen. Mest kjent for pandaer og sterk mat, dere skal få oppleve begge deler. Kunming kalles “evig vår”, på grunn av det jevne og behagelige klimaet byen har på 1 890 høyde. Mellom de to byene tar dere toget, en spennende reise gjennom det frodige landskapet.

Program i sammendrag

Dag 1 Chengdu Transfer fra flyplass eller togstasjon til hotell.
Dag 2 Chengdu Frokost, Jinli-gaten, Wangjiang-parken. Sightseeing foregår på sykkel hvis været tillater det. Om kvelden blir det tuk-tuk gjennom Chengdus mathimmel.
Dag 3 Chengdu Frokost, Pandapark, transfer til togstasjonen, nattog til Kunming.
Dag 4 Kunming Ankomst Kunming, transfer til hotell.
Dag 5 Kunming Frokost, Drageporten, West Hill, Bambustempelet.
Dag 6 Kunming Frokost, heldagsutflukt til Steinskogen, blomster- og fuglemarked. 
Dag 7 Kunming Frokost, transfer til flyplassen, programmet avsluttet.

Detaljert program

Dag 1 Chengdu
Ved ankomst Chengdu blir dere møtt av deres engelsktalende guide og kjørt til et turistklassehotell. Resten av dagen er programfri, og dere kan på egen hånd utforske byen.

Dag 2 Chengdu
En rolig dag i Chengdu. Fra sykkelsetet (hvis været tillater det) opplever dere historiske gater og Wangjiang-parken med sin samling ulike typer bambus. Her er det et tehus hvor man kan nyte en kopp nytrukket te og se på livet i byen. Tur med tuk-tuk transport og ubegrenset med mat og øl er bare en del av moroa i kveld. Bli med å se hvordan maten blir forberedt og hør hvordan familiene har servert den beste maten i byen gjennom generasjoner. Dere kan ikke gå glipp av dette hvis dere har tenkt dere en tur til Chengdu!

Dag 3 Chengdu - Kunming
I dag blir dere tatt med til Pandaforskningssenteret og får oppleve morgenfôringen av de veldig søte, utryddingstruede dyrene. Det er om morgenen de er mest aktive, og de har utvilsomt sin helt egen sjarm. Deretter blir dere kjørt til jernbanestasjonen. Det neste døgnet foretar dere en togreise som omtales som en av Kinas mest dramatiske. Jernbanesporet som ble innviet i 1970 og kalt "en seier over tusen fjell og floder", er over 100 mil langt og passerer gjennom 427 tunneler og over 650 broer fra Sichuan-provinsen til Yunnan-provinsen. Dere blir innkvartert i en førsteklasses 4-manns sovekupé. Maten på toget betaler dere selv.

Dag 4 Kunming
Toget ankommer Kunming og dere blir kjørt til et godt hotell i sentrum av byen for innsjekk. Resten av dagen er fri til egne streiftog.

Dag 5 Kunming
Den lokale guiden er klar for å vise dere de viktigste severdighetene i byen. Et av høydepunktene er taoist-tempelet Drageporten i De vestlige fjellene ca. 15 km fra Kunming. Her kan dere nyte en fantastisk utsikt over Dianchi-sjøen, Kinas sjette største innsjø. I Bambustempelet får dere se noen helt spesielle malte leirstatuer, laget mellom 1883 og 1890 av en leirekunstner fra Sichuan og hans elever. De over 500 statuene karakteriseres av unike ansiktsuttrykk og kroppsholdninger, og er en velkommen avveksling fra de stiliserte statuene man som regel ser i kinesiske buddhistiske templer.

Dag 6 Kunming
I dag blir det heldagsutflukt til Steinskogen, som ligger 12 mil sørøst for byen. Denne ”skogen” er skapt gjennom erosjon og hevninger i landskapet, og det er 270 millioner år gammel havbunn som gir disse utrolige steinformasjonene liv. Høyreiste og merkelig formede steinsøyler setter fantasien i sving. Tilbake i byen går dere innom et fascinerende marked som selger blomster og fugler. Det bugner av ulike fargerike blomsterarter, og det er synd man ikke kan kjøpe med seg noe. I Kina er det vanlig å ha fugler som kjæledyr, så markedet for dette er stort, både for ulike småfugler, men også bur og tilbehøret man trenger.

Dag 7 Kunming
I god tid før avreise blir dere kjørt til flyplassen for videre reise.

Inkludert

• Lokale engelsktalende guider
• Egen bil med sjåfør
• Program og måltider som beskrevet

Avreiser, priser og bestilling

ProduktnummerProduktinfoPris
Opt 316Over tusen fjell og floderFra 8 645Bestill reise

Programinnhold og detaljer som beskrevet. Pris pr. person, beregnet på minimum 2 deltakere. Fly, flyskatter og visum til Kina ikke inkludert.

Fakta

Individuelt program i Kina
7 dager
Lokale engelsktalende guider
Bil med sjåfør
Program og måltider som beskrevet

Reisemål: Chengdu og Kunming