KinaReiser.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg Kinareiser på Facebook! Følg Kinareiser på Instagram!
Bestill KinaReisers nyhetsbrev her:

Fornavn
Etternavn
E-post
By K
KinaReisers ansvarlige turisme
Kinareiser

Bli en av de anslåtte ni millioner syklister i Kina på denne sykkelturen i Beijing. Sykle gjennom bakgatene og hutongene, stopp for morsomme og spennende hutonghistorier, for å beundre noen av byens beste severdigheter og for å nyte en velsmakende, lokal lunsj.

Detaljert program

Beijing er en by som er både moderne og tradisjonell, fremtidsrettet og koblet til fortiden, og etter vår mening kan dette oppleves på en veldig god måte fra sykkelsetet.

Til tross for at byen moderniseres i et raskt tempo, bevarer Kinas hovedstad fremdeles sitt eldgamle og tradisjonelle hjerte i smugene og bakgatene rundt Den forbudte by. Disse gatene, også kjent som hutonger, er fortsatt hjemsted for mange av Beijings innbyggere. Her finner vi også butikker, markeder, templer og historiske bygninger.

Når vår Beijing-sykkeltur tar deg gjennom hutongene får du et unikt innblikk i tradisjonell livsstil. Å sykle langs vollgraven som omringer Den forbudte by og gjennom parkene i nærheten er en av favorittopplevelsene våre. Man får et annet perspektiv på denne tidligere "forbudte byen" som nå er et innbydende åpent sted for alle – ikke bare de keiserlige! Lunsj underveis.

Herfra fortsetter sykkelturen gjennom hutongene til du er tilbake ved Trommetårnet. Så hopper vi på den offentlige bussen i en 15 minutters tur tilbake til sykkelutleieplassen.

Turen går hver dag fra kl. 09:00. Turens varighet er 5,5 time. Man er med i en internasjonal gruppe (maks 12 personer).

Ønsker du å bestille denne sykkelturen kun for deg og ditt reisefølge? Ta kontakt for mer informasjon

Aldersgrense: 18 år!

Inkludert

Lokal engelsktalende guide, sykkelleie, sykkelhjelm, lunsj

Ikke inkludert:
Personlige utgifter, tips til guide

Avreiser, priser og bestilling

ProduktnummerProduktinfoPris
Sykkeltur i BeijingSykkelturer i BeijingFra 645Bestill reise

Programinnhold og detaljer som beskrevet. Pris pr. person, beregnet på minimum 2 deltakere.

Programmene kan kun bestilles som del av en pakke (f. eks fly, hotell eller annet sightseeingprogram) til en verdi av minimum kr 1000,- pr person.

Fakta

Sykkelturer i Beijings hutonger
Individuelt program i Beijing
Varighet: Ca. 5,5 time
Engelsktalende guide
Måltider som beskrevet i program