KinaReiser.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg Kinareiser på Facebook! Følg Kinareiser på Instagram!
Bestill KinaReisers nyhetsbrev her:

Fornavn
Etternavn
E-post
By K
KinaReisers ansvarlige turisme
Kinareiser

Opplev Beijing og området rundt på en unik og spennende måte – fra sykkelsetet!
Du låner en moderne sykkel og sykkelhjelm, og for å få mest mulig ut av opplevelsen følger en engelsktalende guide med på hele turen. Enten det er gjennom Beijings berømte hutonger, til de moderne OL-anleggene eller opp til Den kinesiske mur, tilbyr vi en morsom og trygg sykkelopplevelse.

Program i sammendrag

Beijing fra sykkelsetet – flere muligheter.
•    Halvdagstur:  Sykkeltur i hutongene
•    Halvdagstur Sykkeltur i OL-byen
•    Kveldsprogram: Sykkeltur i mørket
•    Heldagstur: Sykkel- og vandretur i det gamle Beijing
•    Heldagstur: Sykkel- og vandretur til Den kinesiske mur

Detaljert program

Opt BB02: Sykkeltur i hutongene
Halvdagsprogram

Hutong er opprinnelig et mongolsk navn for de smale gater og smug som var typisk for Beijing i gamle dager, men som nå for det meste er revet som følge av den moderne utviklingen. Disse gatene som snor seg gjennom lokale boligdistrikter, vitner om århundrer med tradisjon og historie. Noen er mer enn 700 år gamle. Å sykle er den beste måten å utforske disse tidløse labyrintene i sentrum. Våre engelsktalende guider kjenner hvert smug og dets unike, skjulte historie. De kan forklare koden som gir en ledetråd til hver beboers sosiale stilling og velstand. Turen viser også de små gårdsplassene, antikvitetsgaten, Beijings sjøer og Trommetårnet.
Denne sykkelturen utforsker livet til den vanlige befolkning under Beijings vekst fra gamle dager til nåtid og har følgende rute: Hutong nær Den forbudte by, sjøene, Trommetårnet og Klokketårnet, boliger til berømte personer, Nanluoguxiang med antikviteter, brukskunst og suvernirer, lokalt dagligliv, totalt ca. 15,5 km (Opt BB11 dekker samme rute). Oppmøte hos Bike Beijing Shop. Lunsj ordnes på egen hånd.


Opt BB03: Sykkeltur i OL-byen
Halvdagsprogram

Å sykle er uten tvil den beste måten å få med seg de fantastiske nye landemerkene og anleggene som ble bygget i forbindelse med OL i 2008. Vi beveger oss gjennom Beijings gamle områder fram til den nye stad, fra Den forbudte by til OL-stadionanlegget ”Fugleredet”, og ser kontrasten mellom det eldgamle og det ultramoderne. Dagens Beijing har gjennomgått store forandringer og er i ferd med å åpne seg mot den øvrige verden. OL-arrangementet i 2008 har gitt byen, hvis historie går 3000 år tilbake, et helt nytt ansikt i starten på et nytt årtusen. Sammenlign gammel og nytt, se en by i rask endring som fortsatt er under innflytelse av den olympiske ånd.
Turen har følgende rute: OL-parken, OL-byen, de viktigste OL-anleggene, Minoritetenes kulturhage, Yuandynasti-parken, totalt ca. 20,5 km (Opt BB12 dekker samme rute). Oppmøte hos Bike Beijing Shop. Lunsj ordnes på egen hånd.

Opt BB04: Sykkeltur i mørket
Kveldsprogram

Opplev hovedstadens beste attraksjoner i skjønn belysning. Sval kveld, mindre trafikk, færre mennesker. Vi sykler gjennom parken rundt Den forbudte by, forbi vollgravene og inn i palasset, som om dagen vrimler av mennesker, men som sent på kvelden ligner mer en spøkelsesby. Videre ut på Den himmelske freds plass hvor alle bygninger er opplyst. Nasjonalteatret ser ut som en skinnende perle omkranset av vann. Så går turen til den del av byen hvor matbodene byr på eksotiske og spennende opplevelser. Turen slutter ved en av sjøene bak Den forbudte by, hvor man kan nyte et glass på en av de mange sjarmerende kafeene.
Turen har følgende rute: Keisermurens park, Den forbudte by, Den himmelske freds plass, Nasjonalteatret, gatekjøkkener, bar-området ved sjøene, totalt ca. 15,5 km. Oppmøte hos Bike Beijing Shop. Middag på egen hånd.

Opt BB11: Sykkel- og vandretur i det gamle Beijing
Heldagsprogram

Med sin lange historie er Beijing blant de mest interessante byer i verden. Hovedstaden har vakre parker, historisk arkitektur og flere religiøse og vitenskapelige institusjoner. Denne heldagsturen viser frem sjarmerende smug, travle gater, viktige landemerker, parker og templer i gamle Beijing. Opplev alt dette på den beste måte – på sykkel.
Vi starter fra ”Bike Beijing Shop” som ligger ved parken ved den østlige keisermur og fortsetter langs vollgraven som fører til Den forbudte by. Syklene parkeres, slik at dette enorme og velbevarte palassområdet kan oppleves til fots. Tilbake på sykkelsetet fortsetter turen over Den himmelske freds plass til Kinas ”Hvite hus” (som naturligvis er rødt). Videre langs vollgraven til Beihaiparken og Himmelens tempel. Så gjennom hutong-området på vei til Trommetårnet og Klokketårnet. Under hele turen vil vår engelsktalende guide orientere om historiske hendelser og forklare om lokale skikker og levemåte.
Turen har følgende rute: Den forbudte by, Den himmelske freds plass, Presidentens bolig, Nasjonalteatret, Himmelens tempel, hutongene, Prins Gongs herskapshus, Keiserakademiet, Klokketårnet og Trommetårnet, Beihaiparken og Houhai-sjøen, totalt ca. 20,5 km. Oppmøte hos Bike Beijing Shop. Lunsj er inkludert.

Opt BB13: Sykkel- og vandretur til Den kinesiske mur
Heldagsprogram

Turen starter med en transportetappe: Vi kjøres til Huanghuacheng eller Mutianyu for en vandretur opp på Muren. Landskapet er stille og vakkert. Bondegårder, kanaler, reservoarer, bekker, frukthager. Siste strekning på sykkel langs gode veier – et minne for livet.
Totalt skal vi sykle og vandre mellom 10 – 50 km, dette er fleksibelt, da følgebil er med. Du blir hentet på ditt hotell og tatt med til starten av turen. Lunsj er inkludert.

Inkludert

Prisene er pr person og inkluderer sykkel, hjelm, vann, engelsktalende guide og eventuelt lunsj/inngangsbilletter (BB11 og13). Minimum 2 personer. 

Avreiser, priser og bestilling

ProduktnummerProduktinfoPris
OPT BB02 - BB13Sykkelturer i BeijingFra 485Bestill reise

Prisen er pr person, basert på at 2 personer reiser sammen. Fly, flyskatt, hotell og visum til Kina er ikke inkludert.

Fakta

Sykkelturer i BeijingIndividuelt program i Beijing
Velg mellom heldags-, halvdags- og kveldsprogram.
Inkludert sykkel, hjelm, vann
Engelsktalende guide
Måltider som beskrevet i program