KinaReiser.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg Kinareiser på Facebook! Følg Kinareiser på Instagram!
Bestill KinaReisers nyhetsbrev her:

Fornavn
Etternavn
E-post
By K
KinaReisers ansvarlige turisme
Kinareiser

Beijing kan være overveldende, men heldigvis er det mulig å få maksimalt ut av et opphold uten å slite seg ut. ”Myk landing” er, som navnet sier, en fredelig start på et møte med en ukjent kultur. Med egen guide og sjåfør og et program som inkluderer alt det fantastiske Beijing har å by på, er det bare å sørge for at det er nok minne og batteri på kameraet.
Vi skreddersyr ditt ønskede Beijing-program, uansett hvor mange dager du har til rådighet.

Program i sammendrag

Forslag til 4-dagersprogram:
Dag 1 Transfer fra flyplass eller togstasjon til hotellet.
Dag 2 Himmelens tempel, silkebutikk, Perlemarkedet, lunsj, Den himmelske freds plass, Den forbudte by (stengt mandager).
Dag 3 Besøk til Lamatempelet, deretter til Den kinesiske mur ved Mutianyu, medbrakt lunsjboks, tilbake til sentrum av Beijing.
Tilleggsprogram: Akrobatikkshow eller Kungfu-show – billetter kjøpes på stedet.
Dag 4 Sommerpalasset, kjøre forbi OL-arenaene Fugleredet og Vannkuben, Lunsj inkludert. Middag med en smak av pekingand og andre spennende retter. Programmet er avsluttet – venter resten av Kina?

Forslag til 6-dagersprogram:

Dag 1 Transfer fra flyplass eller togstasjon til hotellet.
Dag 2 Den himmelske freds plass, Den forbudte by.
Dag 3 Himmelens tempel, silkebutikk, Perlemarkedet, lunsj, bil til The Brickyard for innsjekk.
Dag 4 Den kinesiske mur ved Mutianyu, medbrakt lunsjboks, tilbake til sentrum av Beijing, besøk til cloisonnéfabrikk.
Tilleggsprogram: Akrobatikkshow eller Kungfu-show – billetter kjøpes på stedet.
Dag 5 Vandring gjennom en av Beijings mange hutonger.
Dag 6 Sommerpalasset, kjøre forbi OL-arenaene Fugleredet og Vannkuben, middag med en smak av pekingand og andre spennende retter. Programmet er avsluttet – venter resten av Kina?

Detaljert program

Forslag til 4-dagersprogram:
Dag 1
Transfer fra flyplass eller jernbanestasjon til hotellet i Beijing. Resten av dagen til egen disposisjon.

Dag 2
Først besøkes det 600 år gamle Himmelens tempel. Hit kom keiserne for å be til gudene om gode avlinger, mens dere kommer for å beundre det vakre tempelet og parken rundt. Parken rundt er stor og brukes flittig av lokalbefolkningen til trim og sosialt samvær. Man kan ikke komme til Beijing uten å shoppe litt, så dere blir tatt med til en silkebutikk, og deretter prutemarkedet Perlemarkedet. Deretter blir det lunsj på en lokal restaurant i Beijing før ferden går videre til Den himmelske freds plass. Herfra vandrer man over plassen og videre inn i keiserpalasset Den forbudte by.

Dag 3
Besøk til Lamatempelet som i dag er kloster for De gule hatters sekt. Deretter blir dere kjørt nordover til Mutianyu og Den kinesiske muren. På Muren vandrer dere trappene til topps (”I climbed the Great Wall”), eller tar taubane mot egen betaling på stedet. Lunsjboks er inkludert. Bilen returnerer til Beijing om ettermiddagen. Middag på egen hånd. I løpet av oppholdet vil dere få mulighet til å velge mellom et forrykende akrobatikkshow eller et fengende Kung Fu-show - her kjøpes billetter på stedet.

Dag 4
Etter frokost fortsetter dere til det vakre Sommerpalasset, som keiseren og hans familie rømte til i de varmeste sommermånedene. Den store Kunming-sjøen er menneskeskapt for å få en kjølende bris og et sted å spasere. I dag er det dere som kan ta en båttur på Kunming-sjøen og vandre i Den lange korridoren. Dessverre har vi ikke tid til å kikke ordentlig på alle de 14 000 maleriene som er malt oppunder taket her. Dere spiser lunsj underveis. På vei tilbake til hotellet passeres de imponerende olympiske anleggene Fugleredet og Vannkuben. Om kvelden blir det middag med en smak av pekingand og annet snadder til middag.

Forslag til 6-dagersprogram:
Dag 1

Transfer fra flyplassen eller jernbanestasjon til det hotellet i Beijing. Resten av dagen på egen hånd.

Dag 2
Etter frokost på hotellet tar guiden dere med til Den himmelske freds plass som er verdens største byplass, og er omkranset av de viktigste bygningene i Kina: Folkets store hall, Nasjonalmuseet, Nasjonalscenen, residensen til de øverste lederne og Den forbudte by. Først skal vi inn i det utrolige keiserpalasset Den forbudte by. Ferdigstilt i 1420, og palasset er fortsatt imponerende. Man går gjennom de offisielle delene, hvor keiseren mottok gjester og styrte sitt land. Videre innover kommer man til residensen for ham selv, hans koner og utallige konkubiner. Retur til hotellet, lunsj og middag ordnes på egen hånd.

Dag 3
Først besøkes det 600 år gamle Himmelens tempel. Hit kom keiserne for å be til gudene om gode avlinger, mens dere kommer for å beundre det vakre tempelet og parken rundt. Parken rundt er stor og brukes flittig av lokalbefolkningen til trim og sosialt samvær.
Man kan ikke komme til Beijing uten å shoppe litt, så dere blir tatt med til en silkebutikk, og deretter prutemarkedet Perlemarkedet. Lunsj inkludert
Så kjøres dere nordover til landsbyen Mutianyu hvor dere sjekker inn på hotellet som tidligere var landsbyens teglsteinsfabrikk. Her finner dere restaurant, bar, SPA, og alle rom har utsikt til Den kinesiske mur som man besøker dagen etter. Middag spiser dere på hotellet eller i en av de lokale restaurantene i landsbyen. Middag betales på stedet.

Dag 4
Utsjekk fra hotellet ved muren. I dag er dagen kommet hvor man skal besøke Den kinesiske mur. Dere besøker muren fra morgenen av før turistene fra Beijing kommer. På muren kan man enten ta trappene opp, eller taubane mot egen betaling på stedet. Lunsjboks er inkludert, og det skal mye til for å slå Muren som pikniksted. På vei tilbake til Beijing blir du tatt med til en kunsthåndverksbedrift hvor det produseres cloisonné. Dette er kobbergjenstander dekket med emalje i sinnrike mønstre. I løpet av oppholdet vil dere få mulighet til å velge mellom et forrykende akrobatikkshow eller et fengende Kung Fu-show - her kjøpes billetter på stedet. Middag på egen hånd.

Dag 5
Det er ikke alltid så lett å finne det gamle Beijing mellom de brede veiene og glitrende skyskraperne. De historiske templene og palassene er synlige nok, men hva med det gamle Beijing der vanlige folk hadde sitt hverdagsliv? Mange områder i Beijing er fullstendig forvandlet de siste 20 årene, men det finnes små lommer av de gamle boligområdene, hutongene, igjen. Man må bare vite hvor de er. Det gjør guiden som skal ta dere med på vandring i disse strøkene. Inne i labyrinten av smale smug og sjarmerende bygninger føles resten av Beijing langt unna, både i tid og sted. På denne vandringen går dere også gjennom gatene Dashalan og Qianmen. Resten av dagen til egen disposisjon.

Dag 6
Etter frokost fortsetter dere til det vakre Sommerpalasset, som keiseren og hans familie rømte til i de varmeste sommermånedene. Den store Kunming-sjøen er menneskeskapt, for at de skulle få en kjølende bris og et sted å spasere. I dag er det dere som kan ta en båttur på Kunming-sjøen og vandre i Den lange korridoren. Dessverre har vi ikke tid til å kikke ordentlig på alle de 14 000 maleriene som er malt oppunder taket her. Dere spiser lunsj underveis. På vei tilbake til hotellet passeres de imponerende olympiske anleggene Fugleredet og Vannkuben. Om kvelden blir det middag med en smak av pekingand og annet snadder til middag.

Inkludert

Fire- eller seksdagers sightseeingprogram med lokal engelsktalende guide, bil med sjåfør, inklusive inngangsbilletter og måltider som beskrevet. Hotellovernattingen på The Brickyard er inkludert på seksdagersprogrammet, øvrige netter i Beijing må bestilles i tillegg.


Vi skreddersyr også program i Beijing som er kortere eller lengre enn 4 og 6 dager, spør oss om tilbud.

Verdensarv i programmet: Himmelens tempel, Sommerpalasset, Den forbudte by og Den kinesiske mur

Avreiser, priser og bestilling

ProduktnummerProduktinfoPris
Opt 112Myk landing i Beijing 4 dagerfra 3 995Bestill reise
Opt 121Myk landing i Beijing 3 dagerfra 3 395Bestill reise
Opt 124Myk landing i Beijing 5 dagerfra 4 995Bestill reise
Opt 126Myk landing i Beijing 6 dagerfra 6 795Bestill reise

Programinnhold og detaljer som beskrevet. Pris pr. person, beregnet på minimum 2 deltakere.
Fly, flyskatter og visum til Kina er ikke inkludert. 

Fakta

Myk Landing i Beijing
Individuelle program Beijing
Fra 3 - 6 dager
Engelsktalende kinesisk guide
Bil med sjåfør
Program og beskrevne måltider inkludert

Reisemål: Beijing