KinaReiser.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg Kinareiser på Facebook! Følg Kinareiser på Instagram!
Bestill KinaReisers nyhetsbrev her:

Fornavn
Etternavn
E-post
By K
KinaReisers ansvarlige turisme
Kinareiser

Opplev KinaReisers Beijing-favoritter. Vi har skreddersydd et program for dere som ønsker å oppleve det gamle Beijing, med spennende historier, trange gater og sjarmerende hus. Dere bor midt i de hyggelig hutongene på et sjarmerende hotell med god standard og hyggelig personell. Et steinkast unna kan man oppleve atmosfæren og folkelivet rundt sjøene og de morsomme handlegatene. Den forbudte by og Den himmelske freds plass er selvfølgelig med  i programmet og en spennende dagstur til Den kinesiske mur med piknik underveis, transport enten i en sidevogn på motorsykkelen eller med bil.
Programmet er av høy kvalitet og passer utmerket for de som ønsker å unne seg det unike og lille ekstra.

Program i sammendrag

Dag 1 Ved ankomst Beijing blir det transfer fra flyplassen til hotellet.
Dag 2 Beijing Frokost, Den himmelske freds plass, Den forbudte by, Jingshan-parken, handlegatene Qianmen og Dashilan, lunsj.
Dag 3 Beijing Frokost, dagstur til Den kinesiske mur på motorsykkel eller med bil. Pikniklunsj på Muren. 
Dag 4 Beijing Frokost, dagen på egen hånd. Kveldstur med tuk-tuk gjennom Beijings spennende matverden.
Dag 5 Beijing Frokost, elektronisk sparkesykkel gjennom gamle Beijing eller vandretur gjennom Beijings hutonger. Pekingandmiddag på en av våre favorittrestauranter (betales på egen hånd på stedet).
Dag 6 Beijing Frokost Transfer til flyplassen for videre reise eller fly tilbake til Norge.

Detaljert program

Dag 1
Ved ankomst Beijing blir dere møtt av den engelsktalende guiden som sammen med sjåføren kjører dere trygt frem til hotellet. Hotellet ligger i de sjarmerende hutongene, Beijings gamle boligområder.  Resten av dagen på egen hånd.

Dag 2
Etter frokost på hotellet møter dere guiden som tar dere med til Den himmelske freds plass. Herfra går dere videre inn i det storslåtte keiserpalasset Den forbudte by. Ferdigstilt i 1420, og palasset er fortsatt imponerende. Først går man gjennom de offisielle delene, hvor keiseren mottok gjester og styrte sitt land. Videre innover kommer man til residensen for han selv, hans koner og utallige konkubiner. Men slapp av, du skal ikke gå gjennom alle de 9 999 rommene…Herfra går ferden videre til Jingshan-parken, opprinnelig en keiserlig hage som består av jordmassene som ble gravd ut da man bygde keiserpalassets vollgraver og de tilstøtende kanaler. Fra den kunstige høyden kan man på en klar dag få en fin utsikt over de gule takene i Den forbudte by og resten av denne enorme byen. Det er på tide med litt lunsj og i områdene rundt handlegatene Qianmen og Dashilan finnes det mange muligheter. Etter lunsj vandrer dere rundt i de gamle gatene sammen med guiden. Tilbake til hotellet. Middag på egen hånd.

Dag 3
I dag er det et av kanskje de største høydepunktene på turen, besøk til Den kinesiske muren.
Dere blir hentet på hotellet av guiden og sjåføren. Som passasjer i sidevognen på motorsykkelen blir dere kjørt nordover mot Den kinesiske muren. Dette er en kombinasjon av besøk på den verdenskjente kinesiske muren og en flott fjell- og landtur. Fra fjellene like nord for Beijing får du panoramautsikt over landskapet. Dere stopper ved den vakre Sølvpagoden - kanskje det er her du får den gode zen-følelsen.
Ferden går også gjennom flere små landsbyer, før man når Den kinesiske mur ved Huang Hua Shang eller Shengtengyu. Her er det stille og rolig, siden de fleste andre turistene besøker muren på mer folksomme steder. Når man så har fått på seg turskoene, går man opp til toppen av muren, der en fransk piknik venter, akkompagnert av utsikt til store deler av det gamle underverket. Tilbake til hotellet. Middag på egen hånd.

* Alternativt kan man bli kjørt med bil til Den kinesiske mur, med en enklere pikniklunsj i sekken. (OPT 187) Se pris i pristabellen.

Dag 4
Dagen i dag er satt av til egen disposisjon. Om kvelden blir det en reise med tuk-tuk gjennom Beijings matverden. Vi tar dere vekk fra alle turistrestaurantene til spisesteder som bare lokalbefolkningen nyter... Denne maten er utrolig god! Grill ditt eget kjøtt på åpen flamme, spis i en privat hutong og smak på deilige Beijing-pannekaker. Turen ender på et lokalt bryggeri, hvor dere kan smake på bryggeriets øl.

Dag 5
Dagen i dag er satt av til en levende og morsom vandretur eller sparkesykkeltur gjennom hutongene.

Vandretur:
Vi møter guiden ved Trommetårnet og blir tatt med på en spennende vandretur i området. Hutongene, som er navnet på de historiske boligområdene, har de siste årene raskt blitt erstattet av mer moderne konstruksjoner, men heldigvis for oss og Beijing, finnes det noen små lommer igjen. Oppført i tiden da ingen fikk bygge høyere enn Den forbudte by, og lenge før bilene gjorde sitt inntog.

* Denne turen går annenhver onsdag, spør oss ved bestilling.

Elektronisk sparkesykkel:
Den fire timer lange turen starter sentralt i Beijing. Etter en kort introduksjon i bruk av elektroniske sparkesykler er dere i gang med turen sammen med deres lokale guide. Turen starter i de sjarmerende hutongene, de smale gatene hvor det gamle Beijing fortsatt eksisterer og hvor dere får høre om Beijings historie og får et unikt innblikk i dagliglivet i de trange gatene. Det blir stopp ved et lokalt marked og mulighet for å kjøpe med dere litt lokal snacks. Dere sparker videre forbi et konfusiansk tempel og ned til de litt mer trendy hutongene og passerer på veien Tromme- og klokketårnet og området rundt innsjøen Houhai. I løpet av turen gjør dere et stopp innom en lokal restaurant for lunsj, i tillegg til et stopp for noe kaldt å drikke om sommeren blir det noe varmt i koppen om vinteren!

Etter endt tur har dere resten av dagen til egen disposisjon. Om kvelden tas dere med til en av våre favorittrestauranter for pekingandmiddag. Middagen betales på egen hånd på stedet.

Dag 6
Frokost, før transfer fra hotellet til flyplassen for fly videre eller tilbake til Norge.

Se flere program i Beijing her!

Inkludert

Seks dagers sightseeingprogram med lokal engelsktalende guide, bil med sjåfør, inklusive inngangsbilletter og måltider som beskrevet. Hotellovernattingene er også inkludert.

Avreiser, priser og bestilling

ProduktnummerProduktinfoPris
KinaReisers BeijingMed motorsykkel til Murenfra 13 995Bestill reise
KinaReisers BeijingMed bil til Murenfra 12 495Bestill reise

Programinnhold og detaljer som beskrevet. Pris pr. person, beregnet på minimum 2 deltakere.
Fly, flyskatter og visum til Kina ikke inkludert.

Fakta

KinaReisers Beijing
Individuelt program Beijing
6 dager
5 netter på hotell
Engelsktalende guider
Egen bil med sjåfør
Program og måltider som beskrevet

Reisemål: Beijing