KinaReiser.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg Kinareiser på Facebook! Følg Kinareiser på Instagram!
Bestill KinaReisers nyhetsbrev her:

Fornavn
Etternavn
E-post
By K
KinaReisers ansvarlige turisme
Kinareiser

Opplev Beijing og omkringliggende områder på motorsykkel - som passasjer i sidevogn eller på baksetet. Her kommer du tett på byen, unngår trafikkaos og kjenner vinden i håret (eller på hjelmen). Et unikt perspektiv på Beijings åslandskaper, en lekker fransk piknik ved Den kinesiske mur, og turer gjennom de mindre kjente hutongene og markedene er noe av det du kan oppleve.
I tillegg til motorsykkel i sidevogn tilbyr vi også en unik tur i Beijing med elektroniske sparkesykler.

Program i sammendrag

Beijing og omegn på motorsykkel - flere muligheter

• To timers oversiktstur i byen.
• Fire timers oversiktstur - mer tid og bli enda bedre kjent med Beijing.
• To timers natt-tur - se Beijing by night.
• Dagstur i byen - skreddersydd etter dine ønsker og din smak.
• Dagstur til Den kinesiske mur - fjellene og landsbygda rundt Beijing.
• To-dagers tur - full pakke (eller 1 1/2 dag) - her får du med deg alt: Muren, overnatting i et bortgjemt og sjarmerende gjestehus med mur-utsikt, hjemtur gjennom fjellene. Tilbake i byen blir det bysightseeing og lunsj.
 • Fire timers oversiktstur i Beijings gamle hutonger på elektroniske sparkesykler.

Detaljert program

To og fire timers oversiktstur i byen
Varighet: To eller fire timer

Ikke bruk opp din verdifulle tid i Beijings tidvise kaotiske trafikk, eller med nesen begravd i en guidebok. Motorsykkelen sørger for at du ikke blir stående fast i kø. Selv på kort tid får du god oversikt over den store byen. Vi viser deg det du må se - og mye mer. Og for deg som skal være i byen lenger: Dette er måten å skaffe seg et godt førsteinntrykk på, og gi deg ideer om hva du vil ha mer av resten av tiden i Beijing.
To passasjerer per motorsykkel m/sidevogn

Pris:
To timer: Kr 1.525,- (i sidevogn) og kr 855,- (bakpå sykkelen)
Fire timer: Kr 2.035,- (i sidevogn) og kr 1.275,- (bakpå sykkelen)

To timers nattur - Beijing by night
Varighet: To timer

Her får du føle byens nattpuls. Opplev mylderet i restaurant- og barområdet ved den vakre Houhai-innsjøen, Kublai Khans trommetårn, nattaktive hutonger - ikke minst den kjente og populære Nanluo guixiang, med sine mange barer, restauranter og gallerier.
Stemningen blir ekstra magisk når dere kommer til porten til Den forbudte by - og det er tid for å sprette en iskald flaske Champagne.
To passasjerer per motorsykkel m/sidevogn

Pris:
To timer: Kr 1.525,- (i sidevogn) og kr 855,- (bakpå sykkelen)

Dagstur i byen
Varighet: En dag

En hel dag i Kinas hovedstad gir deg både det nye og det gamle Kina. Vi kjører gjennom de gamle delene av byen - blant annet Houhai og mange pittoreske hutonger. Kanskje en kopp te ved det gamle Klokketårnet, før ferden går videre til et gatemarked eller loppemarkedet Panjiayuan (åpent i helgene).
Turen går også til flere av Beijings imponerende templer - for eksempel Tian Tan - Himmelens tempel. Det blir også tid til en spasertur i Sommerpalasset, så går turen til de olympiske anleggene. Av andre godbiter på turen kan nevnes den nye Nasjonaloperaen, CCTV-bygningen (som huser Kinas nasjonale tv-stasjon), Confucius-tempelet og Jingshanparken - en kunstig åskam. Herfra får du oversikt over hele Den forbudte by fra høyden.
Inkludert: Lunsj. En passasjer per motorsykkel m/sidevogn.

Pris: kr 3.385,- pr person.

Dagstur til Den kinesiske mur
Varighet: En dag

Dette er en kombinasjon av besøk på den verdenskjente kinesiske muren og en flott fjell- og landtur. Fra fjellene like nord for Beijing får du panoramautsikt over landskapet. Dere stopper ved den vakre Sølvpagoden - kanskje det er her du får den gode zen-følelsen.
Ferden går også gjennom flere små landsbyer, før man når Den kinesiske mur ved Huang Hua Shang eller Shengtengyu. Her er det stille og rolig, siden de fleste andre turistene besøker muren på mer folksomme steder. Man går opp til toppen av muren, der en fransk piknik venter, akkompagnert av utsikt til store deler av det gamle underverket.
Inkludert: Billetter, drikke og lunsj. En passasjer per motorsykkel m/sidevogn.

Pris: kr 3.385,- pr person.

To-dagers tur - full pakke (eller 1 1/2 dag)

Her får du med deg alt - både by og land. Motorsykkelturenes grand slam åpner med reisen til Den kinesiske mur. Kveldens utsøkte middag inntas på et lite, eksklusivt gjestehus - hvorfra man samtidig har den beste utsikten over muren og fjellene. Det er også overnatting her.
På tilbakeveien kommer vi forbi de kjente Ming-gravene, før vi besøker Sommerpalasset. Deretter er det tid for mer urbane sysler - en storslått og innholdsrik sightseeing i selve byen.
Todagersvarianten avslutter med en bedre kinesisk lunsj, mens halvannendagsturen slutter før denne lunsjen.
Inkludert: To lunsjer, middag, overnatting m/frokost. En person per motorsykkel m/sidevogn. Prisen forutsetter minimum to deltagere.

Pris:
To dager: kr 7.195,- pr person
1 1/2 dag: kr 6.345,- pr person

Beijing på elektrisk sparkesykkel
Varighet: 4 timer

Den fire timer lange turen starter sentralt i Beijing. Etter en kort introduksjon i bruk av elektroniske sparkesykler er dere i gang med turen sammen med deres lokale guide. Turen starter i de sjarmerende hutongene, de smale gatene hvor det gamle Beijing fortsatt eksisterer og hvor dere får høre om Beijings historie og få et  unikt innblikk i dagliglivet i de trange gatene. Det blir stopp ved et lokalt marked og mulighet for å kjøpe med dere litt  lokal snacks. Dere sparker videre forbi et konfusisk tempel og ned til de litt mer trendy hutongene og passerer på veien Tromme- og klokketårnet og området rundt innsjøen Houhai. I løpet av turen gjør dere et stopp innom en lokal restaurant for lunsj, i tillegg til et stopp for noe kaldt å drikke om sommeren blir det noe varmt i koppen om vinteren!

Inkludert: Elektronisk sparkesykkel, hjelm, kart og en kort prøvetur. Mat og drikke er inkludert.
Minimum: 2 personer, maks: 7 personer

Pris: kr 795,- pr person

Inkludert

Se under "Detaljert program". Inngangsbilletter er vanligvis ikke inkludert.

Avreiser, priser og bestilling

ProduktnummerProduktinfoPris
Diverse programBeijing SidewaysFra 1 495Bestill reise

Programinnhold og detaljer som beskrevet. Pris pr. person. Fly, flyskatter og visum til Kina ikke inkludert.

 

Fakta

Beijing på tre hjul
Individuelt program Beijing
Fra to timers program til to dagers program
Engelsktalende guide/motorsykkelsjåfør
Program og måltider som beskrevet

Reisemål: Beijing