KinaReiser.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg Kinareiser på Facebook! Følg Kinareiser på Instagram!
Bestill KinaReisers nyhetsbrev her:

Fornavn
Etternavn
E-post
By K
KinaReisers ansvarlige turisme
Kinareiser
Beijing BeijingTre - seksdagers program, hel- og halvdagsprogram, kokkekurs, pekingopera og mye mer... Shanghai og kanalbyene Shanghai og kanalbyeneProgram i Shanghai og området rundt; Suzhou, Hangzhou, Xitang og Luzhi Xi'an Xi'an Guilin Guilin Tibet Tibet Hong Kong Hong Kong Chengdu og Kunming Chengdu og Kunming Hainan HainanBadeferie i Kina Rundreiser i Kina Rundreiser i KinaRundreiser til de mest kjente reisemålene i Kina Enda flere byer Enda flere byerHong Kong, Xiamen, Pingyao, Kunming, Chengdu, Dali, Lijiang, De gule fjellene etc...

Om Kina
Kina – Øst-Asias største og verdens mest folkerike land. Et land så fullt av.. ja, alt!
Allerede for 4000 år siden hadde landet et utviklet samfunnssystem, og f. eks har papiret, boktrykkerkunsten, kruttet og kompasset sin opprinnelse i Kina. UNESCO har gitt hele 41 kulturminner status som Verdensarv.

Den kinesiske mur og Den forbudte by i Beijing regnes som obligatorisk for enhver besøkende, men hva med Himmelens tempel (Beijing), terrakottahæren (Xi’an), Kinas vakreste fjell Huangshan (Anhuiprovinsen) eller et elvecruise på Yangtze-elven – for å nevne litt av alt det andre Kina har å by på? Her finner man også all verdens fantastiske naturlandskap, fra de vakre sukkertoppsfjellene i sør til de golde ørkenområdene i nord.KinaReiser har arrangert reiser til Kina i over 40 år, og har derfor inngående kjennskap og kunnskap om opplevelser utenom det vanlige! Vi har satt sammen noen forslag til programmer i de forskjellige byene, men skreddersyr gjerne noe helt eget for deg og ditt reisefølge!

Se våre fellesreiser til Kina her!

kina_210x150.png
Offisielt navn:
 Folkerepublikken Kina (Zhonghua Renmin Gongheguo)
Hovedstad: Beijing
Innbyggere: 1,33 milliarder
Språk: Mandarin er hovedspråk (men det finnes en mengde dialekter)
Religion: Taoisme, buddhisme
Valuta: Renminbi yuan
Klima: Temperert - tropisk
Visumplikt: Ja
Tidssone: + 7 timer (+ 6 timer under norsk sommertid)
Strømstyrke: 220V (men adapter må brukes enkelte steder grunnet utforming på kontakten)
Verdensarvliste: Se alle Kinas verdensarvsteder her


Vis større kart