KinaReiser.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg Kinareiser på Facebook! Følg Kinareiser på Instagram!
Bestill KinaReisers nyhetsbrev her:

Fornavn
Etternavn
E-post
By K
KinaReisers ansvarlige turisme
Kinareiser

Finnes en togreise du garantert vil huske resten av livet?

Prøv dette: Det private toget ”Golden Eagle” er det mest luksuriøse som finnes på den legendariske strekningen mellom Moskva og Vladivostok. Dette er virkelig en reise for den som ønsker det aller beste! Man innkvarteres i en tomannskupé med eget bad og toalett, det er to spisevogner som sikrer at det alltid er ledig plass, man kan velge mellom ulike retter, barvognen stenger når den siste gjesten har lagt seg, det er mange spennende sightseeingopplevelser underveis, lokale mattilbud, foredrag og underholdning på toget, osv. osv.

Kort sagt: Ønsker du å reise på aller beste standard, står vi klare til å ta deg med på ditt livs togopplevelse. Hver avgang har bare mellom 75-90 passasjerer fordelt på tre klasser: Silver Class, Gold Class og Imperial Suite.

Se videoen "Voyage of a lifetime by private train"!

Program i sammendrag

Dag 1 Avreise fra Oslo. Ankomst Moskva Ankomsttransfer, velkomstmiddag.
Dag 2 Moskva Byrundtur, Den røde plass, Vasilijkatedralen, togavgang. Helpensjon.
Dag 3 Kazan Byrundtur, Kreml.
Dag 4 Jekaterinburg Grensen Europa / Asia, byrundtur, Romanovenes henrettelsessted.
Dag 5 Novosibirsk Operahuset, Leninstatuen, byrundtur.
Dag 6 Om bord på toget.
Dag 7 Irkutsk Byrundtur i «Sibirs Paris», Decembristmuseet, trearkitektur, privat konsert.
Dag 8 Bajkalsjøen Muligheter for stopp for et bad i sjøen, grilling ved Angara-elven.
Dag 9 Ulan-Ude Byrundtur, lokal middag.
Dag 10 Ulaanbaatar Nasjonalmuseet, Sukhbaatarplassen, lunsj i mongolsk ger, shopping, Terelj nasjonalpark, nomadebesøk med smaksprøver på lokal mat, togavgang tilbake til Russland.
Dag 11 – 12 Om bord på toget østover mot Vladivostok.
Dag 13 Om bord på toget Reisens østligste punkt Khabarovsk, over Amur-elven, togets avskjedsmiddag.
Dag 14 Vladivostok Ankomst Vladivostok, sightseeing, hotellovernatting. Avskjedsmiddag.
Dag 15 Vladivostok Etter frokost blir det transfer til flyplassen for hjemreise.

Detaljert program

Dag 1 Avreise Norge, Moskva
Avreise med fly fra Gardermoen. Ankomst til en av flyplassene i Moskva. Her blir dere møtt og kjørt til det luksuriøse femstjerners hotellet Marriott Royal Aurora Hotel (eller et hotell av tilsvarende standard). Hotellet ligger sentralt og er perfekt for en natt i pulserende Moskva! Velkomstmiddag på hotellet om kvelden, og du får første mulighet til å bli kjent med dine medreisende som du skal tilbringe de neste to ukene sammen med.

Dag 2 Moskva
I dag står byrundtur til blant annet Den røde plass på programmet. Dere får en innføring i plassens imponerende arkitektur med Vasilijkatedralens løkkupler, Kremls røde murer og Lenins mausoleum. Sent på ettermiddagen går dere ombord i ”Golden Eagle” og finner dere godt til rette i en komfortabel kupé. Den første av mange middager i den vakre spisevognen inntas idet toget begynner å bevege seg ut fra Moskva og togeventyret begynner!

Dag 3 Kazan
Vi ankommer den pittoreske og historiske byen Kazan litt ut på formiddagen. Beliggende ved Volgas bredd er Kazan hovedstad i delstaten Tatarstan. Her blir det byrundtur for å se på byens historiske og kulturelle severdightere, som blant annet den lokale Kreml (borgen) som står på UNESCOs verdensarvliste over verneverdige bygninger.

Dag 4 Jekaterinburg
Før ankomst til Jekaterinburg passeres Ural, ”grensen” mellom Europa og Asia. Jekaterinburg ble grunnlagt i 1723 av Peter den Store, og er den fjerde største byen i Russland (byen het Sverdlovsk mellom 1924 og 1991). Her møtes den kulturelle og arkitektoniske historien til den asiatiske og europeiske sivilisasjonen. Rundturen tar dere blant annet med til stedet der den siste tsarfamilien – Romanovene – ble henrettet av bolsjevikene i 1918. På stedet står her nå en russisk-ortodoks kirke.

Dag 5 Novosibirsk
Novosibirsk er en moderne “sovjetisk” by hvor kunst, vitenskap og litteratur dominerer. Under dagens utflukt blir det besøk til byens imponerende operahus som er verdens største. Dere kan også hilse til Lenin som fremdeles står foran operahuset.

Dag 6 På toget
Etter noen hektiske dager med sightseeing passer det godt med en rolig dag på toget med tid til å reflektere over inntrykkene på reisen så langt. Du kan f. eks. lære litt russisk, nyte landskapet som glir forbi og ta noen bilder av både naturen og ditt reisefølge.

Dag 7 Irkutsk
Irkutsk blir ofte kalt ”Sibirs Paris” og oppholdet i byen inkluderer både besøk til viktige museer og en oppdagelsesferd i den klassiske trearkitekturen som regionen er kjent for. På programmet står besøk til Decembristmuseet, hvor dere får en privat konsert.

Dag 8 Bajkalsjøen
I dag går turen forbi den vakre Bajkalsjøen. I fem timer kjører vi på togskinner hugget ut av klipper langs sjøen og gjennom tunneler. Vi kan se snøkledde fjell i det fjerne. Bajkalsjøen inneholder 20% av verdens ferskvann og kalles ”Sibirs perle”. For den som vil ha et forfriskende – og livsforlengende (?) – bad, har man muligheten nå! Om ettermiddagen blir det båttur over sjøen til landsbyen Listvyanka. Hvis været tillater, blir det grilling av blant annet røkt Omul (en hvit fisk i laksefamilien og en delikatesse fra Bajkal) ved bredden av Angaraelven.

Dag 9 Ulan-Ude
Ankomst delstaten Buryatias hovedstad Ulan-Ude om morgenen. Her, så nær grensen til Mongolia, er det etniske og kulturelle mangfoldet til å ta å føle på. Her finner dere forskjellige klesstiler, forskjellige etniske opprinnelser, og hvorfor ikke oppleve dette gjennom en middag i lokal stil?

Dag 10 Ulaanbaatar
Gjennom natten har toget tatt dere med opp til den mongolske høysletten og dere har ankommet det enorme, men tynt befolkede Mongolia. Landet er fire ganger større enn Norge, men har bare knappe 3 millioner innbyggere. I hovedstaden Ulaanbaatar besøkes Nasjonalmuseet og Sukhbaatarplassen, og lunsj blir inntatt i et tradisjonelt mongolsk nomadetelt (gér) med lokale retter og underholdning. Om ettermiddagen blir det tid til handle litt eller kjøre en tur gjennom Terelj nasjonalpark, hvor dere blir bedt inn i teltet til en nomade og får smake på lokale spesialiteter. Dere er om bord på toget igjen når det er tid for middag, og toget snur nesen nordover mot den russiske grensen.

Dag 11 – 12 På toget
Dere bare nyter livet når toget er tilbake i Russland og turen østover fortsetter.

Dag 13 På toget
Toget er nå på lengdegraden omtrent rett nord for Seoul, Darwin og Osaka og passerer reisens østligste punkt i Khabarovsk når man kjører over Amurelven. Om kvelden blir det avskjedsmiddag ombord på toget og den uforglemmelige reisen går mot slutten.

Dag 14 Vladivostok
Etter å ha reist gjennom 8 tidssoner og reist 10.600 km langs den legendariske Transsibirske jernbanen ankommer ”Golden Eagle” stillehavsbyen Vladivostok. Byen var tidlgere en militær havneby stengt for utlendinger, men nå blir det sightseeing til militære installasjoner og en restaurert U-båt. Siste middag sammen med ”gjengen”, og overnatting på hotell.

Dag 15 Vladivostok - hjemreise
Frokost før det blir transfer til flyplassen for hjemreise.

GOLDEN EAGLE SILVER CLASS
6 kupeer pr. vogn
Kupestørrelse 5,5 m2 (2m x 2,7m)
Køyesenger (seng nede 1,90m x 1,20m, seng oppe 1,90m x 0,85m)
Garderobe, håndvask, toalett og dusj i hver kupé
Egen sitteplass og bord ved vindu
Airconditioning og varmeanlegg
Safe, DVD/CD-spiller og LCD TV
Te, kaffe og mineralvann
Vaskeservice mot betaling
Morgenkåpe, tøfler og toalettsaker


GOLDEN EAGLE GOLD CLASS
5 kupeer pr. vogn
Kupestørrelse 7,2 m2 (2m x 3,6m)
Køyesenger (seng nede 1,90m x 1,35m, seng oppe 1,90m x 0,85m)
Garderobe, håndvask, toalett og dusj med varme i gulvet i hver kupé
Egen sitteplass og bord ved vindu
Airconditioning og varmeanlegg
Safe, DVD/CD-spiller og LCD TV
Te, kaffe og mineralvann
Vaskeservice mot betaling
Morgenkåpe, tøfler og toalettsaker
Drinker fra barvognen inkludert i følge Standard barliste


GOLDEN EAGLE IMPERIAL SUITE
1 kupé pr. vogn (sammen med 3 Gold Class kupeer)
Kupéstørrelse 11,1 m2
1 “King Size” seng 1,5m bred
Sitteområde
Safe, minibar, bad med dusj og varme i gulvet
Morgenkåpe, tøfler og toalettsaker
Rene håndklær og sengetøy daglig
Safe, DVD/CD-spiller og LCD TV
Te, kaffe og mineralvann
Butlerservice og vaskeservice
Drinker fra både Standard- og Premium-barliste (unntatt viner på Premiumlisten)
Oppgradering av hotell til neste mulige kategori
Valgfri privat guiding på alle utflukter

Inkludert

• Fly Oslo - Moskva/Vladivostok - Oslo eller vv i økonomiklasse. Oppgradering mot tillegg i pris.
• Beskrevet reiseopplegg Moskva-Vladivostok eller v/v med overnatting i kupe på toget iflg. dag-for-dag programmet og beskrevne netter på hotell.
• Ankomst og avreisetransfer på startpunkt og sluttpunkt på reisen
• Alle måltider inkl. vin, øl, mineralvann til lunsj og middag (hvis ikke annet er angitt)
• Guidede turer og program som beskrevet
• Te, kaffe og mineralvann 24 timer i døgnet 
• Erfarne engelsktalende turledere tilgjengelig på toget og lokale engelsktalende guider på sightseeingprogrammet
• Tips til guider og servicepersonell
• Omfattende informasjonspakke med ruteguide og generell reiseinformasjon
• Lege følger med på toget

Ikke inkludert: 
• Frivillig (men anbefales) avbestillingsbeskyttelse i tilfelle sykdom før avreise; avhengig av reisens totalbeløp (må bestilles samtidig med reisen)
• Reiseforsikring 
• Eventuelle personlige utgifter som klesvask, telefon, barregning, fotografering på enkelte museer m.m.
• Tilleggsprogram som ikke er beskrevet
• Visum til Russland og Mongolia

Avreiser, priser og bestilling

Moskva - Vladivostok v.v. Silver Class - tomannskupe
DatoPrisTillegg enkeltrom
3/5-20 - 17/5-20Fra 165 925Bestill reise
31/5-20 - 14/6-20Fra 165 925Bestill reise
26/7-20 - 9/8-20Fra 177 295Bestill reise
23/8-20 - 6/9-20Fra 177 295Bestill reise
2/5-21 - 16/5-21På forespørselBestill reise
30/5-21 - 13/6-21På forespørselBestill reise
25/7-21 - 8/8-21På forespørselBestill reise
22/8-21 - 5/9-21På forespørselBestill reise
Vladivostok - MoskvaSilver Class - Tomannskupe
DatoPrisTillegg enkeltrom
16/5-20 - 30/5-20Fra 165 925Bestill reise
13/6-20 - 27/6-20Fra 165 925Bestill reise
8/8-20 - 22/8-20Fra 177 295Bestill reise
5/9-20 - 19/9-20Fra 177 295Bestill reise
15/5-21 - 29/5-21På forespørselBestill reise
12/6-21 - 26/6-21På forespørselBestill reise
7/8-21 - 21/8-21På forespørselBestill reise
4/9-21 - 18/9-21På forespørselBestill reise

Priser gjelder per person i tomannskupe (Silver Class). Visum er ikke inkludert. Be om tilbud!

NB! Reiseforsikring er obligatorisk. Kopi av forsikringsbevis må sendes til oss ved bestilling.

Depositum ved bestilling Silver Class: fra kr  15.000,- pr person
Depositum ved bestilling Gold Class: fra kr 23.500,- pr person
Depositum ved bestilling Imperial Class: fra kr 47.000,- pr person

Andre betingelser
Et ikke refunderbart depositum betales ved bestilling
Restbeløpet må være KinaReiser senest i hende 65 dager før avreise

Avbestillingsbetingelser
Ved avbestilling fra depositum er betalt fram til 65 dager før avreise tapes innbetalt depositum
Ved avbestilling 64 dager eller mindre før avreise tapes 100% av det totale beløp

For internasjonale flybilletter gjelder egne regler knyttet til flybillettene, spør ved bestilling

Forbehold om programendringer, samt prisendringer som følge av valutasvingninger og generell prisstigning utenfor KinaReisers kontroll.

Det kreves et minimum antall deltagere for at turen skal gjennomføres.

Fakta

Golden Eagle: Transsibirske
Fellesreise Transsibirske
15 dager
Luksustog Moskva-Vladivostok v.v.
Mange stopp underveis

Reiserute: Moskva, Kazan, Yekaterinburg, Novosibirsk, Irkutsk, Bajkalsjøen, Ulan-Ude, Ulaanbaatar, Vladivostok

Dag 1 Avreise Norge til Moskva
Dag 2 Moskva
Dag 3 Kazan
Dag 4 Yekaterinburg
Dag 5 Novosibirsk
Dag 6 På toget
Dag 7 Irkutsk
Dag 8 Bajkalsjøen
Dag 9 Ulan-Ude
Dag 10 Ulaanbaatar
Dag 11 – 12 På toget
Dag 13 På toget / Khabarovsk
Dag 14 Vladivostok
Dag 15 Vladivstok, hjemreise