KinaReiser.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg Kinareiser på Facebook! Følg Kinareiser på Instagram!
Bestill KinaReisers nyhetsbrev her:

Fornavn
Etternavn
E-post
By K
KinaReisers ansvarlige turisme
Kinareiser

Nå tenker du kanskje, “men jeg skal jo ikke reise til India”. Vi råder deg til å revurdere dette og åpne øynene opp for India, et av verdens mest folkerike, varierte, velsmakende og spennende land. Landet er et selvskrevent mål for alle som er glade i å reise til eksotiske steder. Nå er derfor en perfekt tid å starte planleggingen!

Du kan være med oss på tur i vinter
Om du ikke har andre store planer for vinteren, rekker du faktisk å melde deg på noen av våre spennende fellesturer til India med avgang fra november til mars. Dette er den absolutt beste tiden å reise til India på, når sommerens monsun-regn har stilnet, og varmen og luftfuktigheten ikke er for ille. På disse turene blir du tatt med til det flotteste og vakreste India har å by på, og en dyktig reiseleder passer på at du har det bra under hele reisen.  

Har du allerede planer for det neste halvåret? Frykt ikke. Passer ikke noen av fellesturene kan vi også sette sammen individuelle program i India for deg, vi har mange spennende forslag. Da står du friere når du ønsker å reise, og ikke minst hvor. Vi og våre dyktige samarbeidspartnere i India kan få deg akkurat dit du vil.

Du rekker å forberede deg fysisk
India er noe for seg selv, og det er et par ting det er greit å være forberedt på. Det er anbefalt at voksne frisker opp vaksinen dTP-IPV hvert tiende år, denne er for difteri, tetanus, kikhoste og polio. Står en tur til India for døren, er det nå du skal ta kontakt med legen din. Det anbefales også å være vaksinert mot Hepatitt A, og det finnes en drikkevaksine mot turistdiaré som kan ha positiv effekt. 

Det er en myte at all mat i India er superspicy, men at chili og andre sterke krydder brukes liberalt er det ikke noe tvil om. Derfor burde du allerede nå begynne å bygge opp toleransegrensen for hvor sterkt du tåler det. Legg til litt mer chili hver dag fremover, så er du klar til å prøve ut alt det indiske kjøkken har å by på fra første dag. 

Du rekker å forberede deg mentalt
India er et enormt stort og sammensatt land, med en lang og innholdsrik historie. Sleng på et gammelt kastesystem, et yrende religiøst liv og store geografiske ulikheter, og du vet det er mye å sette seg inn i. Men jo mer du har lest på forhånd, jo lettere og morsommere blir det å være på tur. Du kan for eksempel se hva Reisebutikken Nomaden har i sine virtuelle bokhyller. KinaReisers kunder får gode rabatter hos Nomaden, mer informasjon får du etter bestilling.

Har du ikke tid til å lese, så produseres det over 1 500 indiske filmer i året. Nå havner ikke så mange av disse på norske kinoer, men det burde være mulig å komme over en og annen Bollywoodfilm her også. 

Vi har vært der!
Hva lurer du mest på? Vi har vært i India mange ganger og kan gi deg de svarene og rådene du søker. Ring oss på 22982200, send oss en mail eller start en chat, så kommer vi i gang!