KinaReiser.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg Kinareiser på Facebook! Følg Kinareiser på Instagram!
Bestill KinaReisers nyhetsbrev her:

Fornavn
Etternavn
E-post
By K
KinaReisers ansvarlige turisme
Kinareiser

Det er på tide å planlegge sommerferien, men hvor i all verden skal dere dra i år? For ikke bare må du finne en destinasjon alle er enig om, ferien skal helst også inkludere alles interesser. Så hvordan kombinerer du best pulserende storby, strand og eksotiske opplevelser som passer hele familien? Dere drar til Asia, selvfølgelig!

Det går jo ikke an å snakke om Asia som ett reisemål, for det er et kontinent med enorme kontraster, men ser du for deg ThailandVietnam, Sri Lanka og Malaysia, så skjønner du nok hva vi mener. Ferieparadis som er perfekt for familier med barn i alle aldre.

Felles for disse landene er at de er gjestfrie, spesielt med tanke på barn. Her er alle velkomne, uansett.
Det er godt utbygget infrastruktur, slik at du trygt og greit kommer deg dit du skal.
Du kan velge hotell av internasjonal standard med alle fasiliteter, og luksus etter behov.
Storbyene er pulserende metropoler, med muligheter for spennende shopping og kulinariske opplevelser.
Faktisk, god mat får du overalt, fra rimelig gatemat til elegante hotellrestauranter.
Strendene er akkurat så deilig eksotiske som i reisebrosjyren.
Late dager på stranden kan brytes opp med sightseeing til historisk interessante steder og fantastiske naturopplevelser, til vanns, fjells eller i jungel.
Asia er fortsatt et relativt rimelig reisemål, hvor man får mye ut av feriebudsjettet.

KinaReiser har de siste årene fått mange flere land på programmet og kan tilby fly og hotellpakker til hele Sørøst-Asia. Vi kjenner området, og vi har reist der med våre egne familier. Ring oss og spør hvilke steder vi drømmer om å komme tilbake til! Se også noen av våre reiseforslag til familieferier her!

Våre kjappe tips til deg som planlegger tur med familien:

• Velg reisemål og program uten for mange forflytninger, spesielt om barna er små. Og spesielt om målet er å slappe mest mulig av. 

• Velg et hotell med svømmebasseng av et visst kaliber, barn blir aldri lei! Det er også lurt om det har flere restauranter å velge mellom, slik at man ikke alltid trenger å gå ut om kvelden for å spise.

• Om budsjettet tillater det, oppgrader hotellrommet. Litt ekstra plass er alltid deilig når man skal leve tett.

• Vår erfaring er at de fleste barn, uansett alder, synes det er gøy å oppleve lokal kultur, byggeskikk og hverdagsliv. Så ikke vær redd for å planlegge sightseeing, men ikke hele dagen, hver dag. Legg inn rikelig med tid til bare å henge på hotellet eller kose dere på stranden.

• Om dere ikke involverer barna i selve planleggingen, så er det morsomt å ha dem med på forberedelsene. Med YouTube kan man f.eks. lære noen setninger på det lokale språket, og sammen kan dere sette dere inn i valutaen, historien, maten og litt skikk og bruk. Da har de noen knagger de kan henge opplevelsene på.

Vi gleder oss til å hjelpe deg med å planlegge denne sommerens drømmeferie. Ring oss og fortell oss om dine ønsker og ideer, så tar vi det derfra. Ingenting er vel bedre en hustrig dag i februar enn å snakke om hvilke land som har de beste strendene. Hvor ligger din drømmestrand?