KinaReiser.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg Kinareiser på Facebook! Følg Kinareiser på Instagram!
Bestill KinaReisers nyhetsbrev her:

Fornavn
Etternavn
E-post
By K
KinaReisers ansvarlige turisme
Kinareiser

Synes du det morsomste med å reise er å prøve nye matretter og oppdage ukjente råvarer, krydder og tilberedningsmåter? Synes du det er vel så spennende å se lokale kokker i aksjon som kjente attraksjoner? Da har vi noen reiseforslag til deg. Vi kaller det rett og slett matreiser...

Du er vel enig i at mat handler om så mye mer enn bare å tilfredsstille sulten? En ting er det sosiale samværet, som har knyttet menneskene sammen siden vi satt rundt bålet. Alle sansene settes i sving, når vi hører, føler, lukter og smaker oss gjennom et måltid. Og mat gjør kultur og historie til noe konkret, noe vi bokstavelig talt kan sette tennene i. Er det rart vi lager turer som i hovedsak handler om mat?

Hva mener vi med matreiser?
Det er jo ikke sånn at vi ikke sørger for at gjestene våre får mat når de reiser med oss. Snarere tvert i mot, vi har alltid lagt stor vekt på å finne gode og genuine restauranter vi kan bruke på turene våre. Men vi vet jo at for mange er mat en hobby og en lidenskap, derfor har vi i våre favorittbyer laget program som tar deg ut på markedene og inn på kjøkkenet.
Dette er individuelle program, som bestilles som en del av din reise. Det kan være vandring med guide gjennom bugnende grønnsaksmarkeder og smakfulle gaterestauranter, eller kokkekurs hvor du lærer å lage spennende spesialiteter. Målet er å gi deg en dypere innføring i lokale matskikker og smaker – som gir helt spesielle ferieminner.

I dag har vi matprogram i BeijingShanghai, YangshuoHanoiDarjeeling (hovedsak te-smaking) og India.
I tillegg kan vi selvfølgelig skreddersy opplegg der hvor din reise tar deg. Vi tror ikke det finnes ett eneste sted som ikke er stolte av sine mattradisjoner og ønsker å vise dem frem. Fortell oss hvor du skal, og vi skal se hva vi klarer å diske opp med.

Matreise med Trine
Trine Sandberg står bak Norges mest populære matblogg, Trines Matblogg, og har solgt rekordmange kokebøker. Hun har også vært med på flere matreiser de siste årene, arrangert av KinaReiser. Neste reisemål er spennende San Sebastián i Spania, kjent som en av verdens mest kulinariske byer. Her skal vi fråtse i baskisk fingermat pintxo, ferske råvarer og god drikke. Det er selvfølgelig lagt inn et kokkekurs, slik at du kan gjenskape maten når du kommer hjem. Avreise i slutten av april, hele programmet kan du lese her: Matreise med Trines Matblogg

Vil du være sikker på at du får de siste nyhetene om turer med Trine kan du sende oss en e-post til nihao@kinareiser.no, så sørger vi for at du er den første som får vite hva som skjer.

Nå, har du tenkt på hva du skal lage til middag i kveld?