KinaReiser.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg Kinareiser på Facebook! Følg Kinareiser på Instagram!
Bestill KinaReisers nyhetsbrev her:

Fornavn
Etternavn
E-post
By K
KinaReisers ansvarlige turisme
Kinareiser

Har du tenkt på at du kan lage din egen gruppetur til Beijing, hvor du inviterer familie og venner til ditt drømmeprogram? Enten dere blir en vennegjeng med hovedfokus på shopping og velvære, eller om du går for utvidet familietur med spennende sightseeing, så kan vi hjelpe deg med å gjøre en privat tur til en realitet.
Å lage sin egen gruppetur til Beijing er hverken komplisert eller krever at du vet så mye om Kina, for det gjør jo vi! Når vi tar oss av alt det praktiske, kan du tenke på hvem som skal være med og hvordan man best skal pakke, slik at det blir plass til alt man skal ha med hjem.


Her kommer en rask oversikt over hva du trenger å gjøre:

Regn ut hvor mange venninner, familiemedlemmer og kolleger som kan tenke seg å være med på tur. Lar du venners venner også melde seg på skal du se at du raskt kommer opp i en passende gruppe. Vet du ikke akkurat nå hvem som vil være med, kan vi holde fra ti billetter og oppover, og navn kan vi legge inn senere.

Finn datoene som passer best, gjerne rundt en helg. Tenker du på å reise i løpet av høsten er det lurt å velge en helg før den verste førjulsstria setter inn. Reiser dere torsdag til mandag får dere tre dager i Beijing, og det er utrolig hvor mye man rekker på 72 timer!

Kontakt oss på telefon 22 98 22 00 eller send en e-post til nihao@kinareiser.no og be oss om å finne best pris på for eksempel 15 flybilletter på ønsket dato. Når det gjelder hotell, anbefaler vi Jianguo Hotel, med hyggelig stemning og superb beliggenhet.

For oss er det en selvfølge å inkludere guide og sjåfør som møter på flyplassen, slik at du ikke trenger å tenke på noe av praktisk art underveis. Dere blir kjørt og hentet til avtalt sted og tid, og får god hjelp av guiden underveis. Er det mange som ikke har vært i Beijing før, anbefaler vi at dere inkluderer Forbudte by, Himmelens tempel (som kan kombineres med morgengymnastikk og Perlemarkedet) og Den kinesiske mur. Matvandringer og kokkekurs er også vel verdt å få med seg. Det vil fortsatt være masse tid til shopping og velvære.

Skal vi inkludere måltider? La oss i hvert fall sørge for at dere får en smak av deilig pekingand en kveld! For de andre måltidene så er det opp til deg, men jo mer som er ordnet på forhånd, jo mindre er det å tenke på underveis. Felles måltider er viktig på tur, og vi vet hvor man finner den gode maten!

Når alt er klart lager vi et fristende program du sender til de du vil skal være med. Der står dag-til-dag-programmet, samt all praktisk informasjon. Påmelding skjer direkte til KinaReiser, slik at du slipper å tenke på visumsøknader, tidsfrister og innbetalinger, for det skal vi ta oss av.

Da er det bare å vente på at folk tar kontakt og forteller at de ikke kan vente med å bli med på tur! Regn med å få heltestatus for initiativet. Vi skal ikke sladre og fortelle hvor lett det faktisk er!

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Ønsker du å lage en venne- og familietur til andre steder enn Beijing? Vi ordner selvagt det også. Ta kontakt og fortell oss hvor du vil reise! Ellers har vi mange forslag dersom du trenger tips!