KinaReiser.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg Kinareiser på Facebook! Følg Kinareiser på Instagram!
Bestill KinaReisers nyhetsbrev her:

Fornavn
Etternavn
E-post
By K
KinaReisers ansvarlige turisme
Kinareiser

Lurer du på hva i all verden du skal kjøpe til en som har alt? Vel, vi vet at det er én ting man aldri får nok av, uansett hvor mange man har fra før av, og det er gode opplevelser. Og de beste opplevelsene får du på reise. Vårt julegavetips er derfor et gavekort på en uforglemmelig tur. Enten du velger å gi en sum eller en spesifisert reise, er det garantert at gaven blir tatt godt i mot.
Det fine med gavekort, er at du kan velge om du bare vil betale en del av en valgfri reise, eller om du skal gi bort en helt spesiell skreddersydd opplevelse. Vi skriver gavens verdi på vårt lekre gavekort, så har du noe å legge under treet.

Til inspirasjon har vi listet opp noen alternativer:


Til matelskeren: Reis med Trine fra Trines matblogg
Vi har i flere år lagd spennende turer med Trine, hvor mat og sanselige opplevelser står i fokus. I 2016 skal vi ha tur til Danmark, San Sebastián og Hong Kong, og her skal vi kose oss med lokale råvarer, smaker og kokkekunst. Gruppene er små, og av erfaring særdeles hyggelige. Les mer om våre matturer her!


Til togelskeren: Transsibirske eller hurtigtog
Den transsibirske jernbane er en reise som står på listen til mange eventyrlystne, og med god grunn: Avreise fra Europa, og ankomst Kina, etter dagesvis på tog over de sibirske og mongolske steppene. Om en uke på tog blir upraktisk å gi bort, kan vi kanskje foreslå en tur med lyntog i Kina? Turen mellom Beijing og Shanghai gjøres nå unna på fem svært raske timer. Les mer om Transsibirske her og hør med oss om billetter til hurtigtogene

 

Til elvecruise-samleren: Mekong, Irrawaddy, Yangtze eller Brahmaputraelven 
Kjenner du noen som har som mål å seile på alle verdens store elver? Som elsker elvecruisets muligheter til å komme inn til hjerte av et land, mens de bedagelig blir fraktet fra sted til sted? Vi ordner billetter til eksklusive båter som går på noen av Asias mest spennende vannveier. Du kan lese mer om våre elvecruise her!

 

Til den sporty: Utenfor allfarvei i Mongolia
Hva med dem som foretrekker ukjente reisemål, og som ikke har noe i mot at transporten er enkle lokaltog, kamelkjerrer eller hest, og at overnattingen foregår i telt? Da er Mongolia stedet du skal sende dem til. Her kombineres fantastisk natur og dyreliv med spennende kultur og annerledes levesett. Les mer om våre unike program i Mongolia her!


Dette er bare noen eksempler. Eller hva med nyttårsfeiring i Hong Kong (kinesisk nyttår feires 7. februar), vin og matreise i Piemonte, en romantisk weekend eller tilskudd til en morsom jente- eller guttetur?
Vi har et stort utvalg av egne reiser og pakker, og som et fullverdig reisebyrå selger vi hotell i alle byer og land, og flybilletter til alle verdens hjørner. Uansett om mottakeren ønsker seg en tur på Hurtigruta eller et hotell med utsikt i Hong Kong, kan gavekortet brukes til det. Vi gleder oss til å høre fra deg slik at vi kan hjelpe deg med å sette sammen det perfekte reisegavekortet til en du virkelig vil gi en gave med mening. Kanskje skal du være med på reisen selv? Ring oss på telefon 22 98 22 00 eller send en epost til nihao@kinareiser.no.