KinaReiser.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg Kinareiser på Facebook! Følg Kinareiser på Instagram!
Bestill KinaReisers nyhetsbrev her:

Fornavn
Etternavn
E-post
By K
KinaReisers ansvarlige turisme
Kinareiser

Hva definerer storbyferie? Asfalt, liv og røre, museer, trafikk, shopping, mat og glitrende lys i natten er viktige ingredienser. Legger du til spennende arkitektur og annerledes kultur blir det garantert en uforglemmelig ferie. Kina har mange store byer, men tre skiller seg ut, på hver sin måte. Hvilken by passer deg best og hvor vil du dra?

Beijing – Moderne storby med spennende historie
Hovedstaden i verdens mest folkerike land må nødvendigvis være en stor by, men Beijing er overraskende enkel å komme seg rundt i. Problemet er heller at det er så mye å se og gjøre at det kan være vanskelig å rekke alt. Byen har over 1000 års historie, så de historiske severdighetene kommer du deg ikke unna. Forbudte by, Himmelens tempel og Den kinesiske mur må bare oppleves, det samme må hutongene, de gamle boligområdene. Synes du det blir for mye historie, skal du vite at Beijing har sin del av moderne shopping og restaurantområder. Velg mellom mat og varer fra hele Kina, eller hele verden, om du vil. Du reiser ikke tomhendt eller sulten hjem fra Beijing!
Vi har mange forslag til program i Kinas hovedstad og setter gjerne sammen et program for deg og ditt reisefølge. Eller bli med på en av våre fellesreiser.

Shanghai – Opplev fremtidens Kina nå
Shanghai har vært noe for seg selv siden de første utlendingene tok over byen for 200 år siden, og fortsatt har denne byen sin egen agenda. I dag er det her Kinas fremtid blir testet ut, og få steder har tilsvarende samling skyskrapere, hurtigtog, motorveier i flere etasjer, luksushotell og flashy kjøpesentre. Samtidig er dette en by som er spesielt morsom å oppleve til fots. I de gamle, internasjonale bydelene er det ikonisk art deco-arkitektur langs skyggefulle alleer, spennende restauranter fra hele verden og en mengde små, rare butikker og museer verdt å få med seg. Shanghai er en by hvor forlystelser ikke har en øvre prisgrense, så pass på feriebudsjettet, det er lett å la seg rive med! Se noen av våre forslag til program i Shanghai.

Hong Kong – Kombiner storby og strandliv
Helt sør i Kina ligger Hong Kong som en glitrende perle. Her glinser det i glass og stål, mens tropisk vegetasjon og klima sørger for å gjøre byen grønn og levende. Den lille bystaten er hjem til syv millioner mennesker og for å få plass på det bratte arealet som utgjør Hong Kong, må de bo i høyden. Høyhusene skaper et unikt bymiljø, noe helt utenom det vanlige. Likevel er Hong Kong storbyen i Kina hvor du lettest kommer deg ut i naturen. Det er et omfattende nettverk av vandrestier i nasjonalparkene og ferger ut til øyene, hvor du kan nyte fersk sjømat eller en dag på stranden. Vi anbefaler å legge inn slike pustepauser, før du igjen kaster deg ut i bylivet med døgnåpne butikker, blinkende neonlys, to etasjes trikker og aromatiske nattmarkeder. Se forslag til program i Hong Kong.

Har du bestemt deg? Vi svarer gjerne på spørsmål og deler av våre favoritter og anbefalinger. Du kan selvfølgelig kombinere alle tre byene, eller en eller flere sammen med resten av Kina. Eller hva med en langhelg? Ikke alle tror oss når vi sier at det går fint an å reise til Kinas storbyer for en oval helg. Reiser du torsdag til mandag får du tre døgn, og det er utrolig hva du rekker å oppleve. Bare spør oss, vi vet hva vi snakker om! 

Ta gjerne kontakt med oss også når det gjelder flybilletter. Flyselskapene har ofte gode kampanjer. Priseksempel med SAS akkurat nå (august 2015) er:

Beijing: fra kr 4500,- 

Shanghai: fra kr 4800,- 

Hong Kong: fra kr 4870,- 

Reiseperiode: 03/11-15 – 13/3-16
Salgsperiode: frem til 30/9-15

NB! Kan KUN kjøpes med hotell- og/eller sightseeingpakke.