KinaReiser.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg Kinareiser på Facebook! Følg Kinareiser på Instagram!
Bestill KinaReisers nyhetsbrev her:

Fornavn
Etternavn
E-post
By K
KinaReisers ansvarlige turisme
Kinareiser

Kinesisk nyttår er her! Hvilket av de tolv dyreårene det er, har innflytelse på hvordan året blir. I helgen forlater vi Grisen og beveger oss over i Rottas år – året for å sette planer ut i live og starte nye prosjekter. Rotta er nemlig det første dyret i den kinesiske zodiaken, som består av tolv svært ulike dyr, som på hvert sitt vis setter preg på året de representerer. Selv om rotta ikke er et spesielt verdsatt dyr i Kina, hverken før eller nå, så er det ikke nødvendigvis noe negativt å være født eller å gå inn i Rottas år...

Det finnes faktisk ikke noe bedre år for endelig å komme i gang med planlagte prosjekter, for dette er året for nyskapning og utvikling. Husk at rotta tåler en støyt, alltid finner veier, kan forsere de vanskeligste hinder og er riktig så lure. Det er jo en grunn til at vi bruker mus og rotter for å lære mer om oss mennesker!

Kina - dumplings - cyts
Kinesiske dumplings

Et nytt år betyr nye muligheter og blanke ark. For å sikre at året blir best mulig anbefaler vi at du i helgen lar all vask og rengjøring være, tilgir gamle synder, betaler gjeld, og samler familien. Om det blir for komplisert å servere tradisjonelle dumplings kan du for eksempel sette nøtter og ost på bordet, til ære for rotta. Vanskeligere trenger det ikke være!

Godt nytt år - 新年快乐 - Xinnian kuaile

PS! Om du lenge har lagt planer for den store Kina og Asia-reisen er dette kanskje året for å gjøre noe med dem? Kontakt oss på 22982200, nihao@kinareiser.no eller stikk innom oss i Hegdehaugsveien 10.

Hong Kong  - Nyttår - ShutterstockNyttårsraketter i Hong Kong