KinaReiser.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg Kinareiser på Facebook! Følg Kinareiser på Instagram!
Bestill KinaReisers nyhetsbrev her:

Fornavn
Etternavn
E-post
By K
KinaReisers ansvarlige turisme
Kinareiser

Kan noe som ikke kan pakkes inn likevel være det mest verdifulle du gir konfirmanten?

Ja, hvis du gir en reise! Gir du en reise, gir du mer enn bare verdien av flybilletter og hotellopphold. Du gir uforglemmelige opplevelser, innsyn i kulturer ulik vår egen og mulighet for personlig utvikling. I tidligere tider ble ungdommen sendt på dannelsesreiser ut i verden, og vi ser ingen grunn til ikke å fortsette denne tradisjonen. Selv om verden bare er et tastetrykk unna på mobilen, så er det noe eget ved å oppleve den på nært hold. Er du selv med på reisen gir du også noe som mange opplever er en mangelvare i dag, nemlig kvalitetstid sammen. Ikke minst skaper dere felles minner som varer livet ut.

Et gavekort fra KinaReiser kan gjelde et gitt beløp som kan brukes for å bestille billetter hos oss, eller det kan være for en fiks ferdig reise. Vi har for eksempel mange spennende gruppeturer med innholdsrikt program som gir maks ut av reisen. Om du heller velger å gå for en skreddersydd reise kan dere legge inn mer av konfirmantens interesser. Hva med tur med den legendariske transsibirske jernbanen fra Moskva til Beijing? Eller storbyferie til kule Hong Kong eller en ukestur til Beijing med vandretur på Den kinesiske mur og bysightseeing fra sidevognen på en motorsykkel, en rundreise til Indias gylne triangel, eventyr i Mongolia, safari på Sri Lanka eller å se Angkor Wat fra sykkelsetet?

Vi har lang erfaring i sette sammen reiser for folk i alle aldre. Ta kontakt med oss på 22982200, nihao@kinareiser.no eller stikk innom oss i Hegdehaugsveien 10, så finner vi en gave som vil gi konfirmanten et minne for livet.