KinaReiser.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg Kinareiser på Facebook! Følg Kinareiser på Instagram!
Bestill KinaReisers nyhetsbrev her:

Fornavn
Etternavn
E-post
By K
KinaReisers ansvarlige turisme
Kinareiser

Å være på ferie kan være overraskende slitsomt. Så slitsomt at de fleste av oss føler vi trenger en ekstra ferie når vi kommer hjem, bare for å kunne hente oss inn etter lange reiser, fremmede kulturer og massive inntrykk. Men det finnes faktisk en ferieform som lar deg kombinere avslapping med spennende destinasjoner og aktiviteter. Book deg selv et cruise og ta ferien tilbake.

Over hele verden ser vi det samme, folk går om bord som aldri før. Hva er det som gjør at cruise er blitt så populært? Har vi rett og slett funnet den perfekte ferieformen? Vi har listet opp fem fordeler med cruise; lar du deg overbevise? 

Reise og luksusovernatting i ett
Ingen annen reiseform lar deg oppleve så mye med bare én utpakking av kofferten. Det gjør du i din luksuriøse lugar, i det reisen til nye og spennende destinasjoner starter. Et cruiseskip er likevel mye, mye mer enn et flytende hotell. Det er mer som et flytende feriested, med underholdning, mat, velvære, basseng og aktiviteter i umiddelbar nærhet, hele tiden. Målet er å besøke nye steder, men vi kan vel være enige i at reisen dit kan være verdt turen alene?

Kontroll på feriebudsjettet
Ikke bare får du mye for pengene når du reiser på cruise, det er også lettere å vite hvor mye du bruker totalt. I en cruisepakke vil det meste være inkludert og forhåndsbetalt. Når du vet akkurat hvor mye reisen, overnatting, måltider og utflukter koster, er det lettere å holde styr på resten. Det er vanskelig å tenke seg andre måter å reise på som inkluderer like mange destinasjoner, like mye god mat og har like mye innhold, som når du reiser på cruise.  

Lat eller aktiv, du bestemmer
Om bord i båtene er det treningsrom, timer med instruktører og en rekke aktiviteter på dekk og på land, så du har i teorien ingen unnskyldninger. Det kan jo være greit, med tanke på de fristende buffetene som serveres i båtens restauranter fra morgen til kveld. Men det er også lov å roe den helt ned. På balkongen til lugaren eller på dekk ved svømmebassenget. Kanskje må du løfte armen for å bestille en kald drikke. Det er din ferie, du bestemmer!

Nytt sted hver dag
Tenk å våkne opp til et nytt sted hver dag, uten at du har forflyttet deg lenger enn fra sengen til balkongen! Du slipper å tenke på flyplasser, transfers, og finne ut av hotell, attraksjoner og restauranter. I stedet har du mulighet til å gå i land og delta på utflukter arrangert av båten, for så vende tilbake til lugaren og alt det kjente om bord. Med båt kommer du gjerne til steder som ellers kan være vanskelig tilgjengelig, om du skulle ha reist over land.

For hele familien
Om du forbinder cruise med noe for de eldste, må du våkne opp, for den tiden er fordi. Ikke det at eldre mennesker ikke trives om bord, for det gjør de så absolutt, men cruise har blitt en yndet ferieform også for hele familien, det gjelder bare å velge riktig cruise. De ulike aktivitetene og tilbudene er tilpasset alle aldre, og det skal godt gjøre å kjede seg om bord. Reiser dere flere generasjoner sammen, kan dere dele dere opp på dagtid etter interesser, og så samles til hyggelig samvær om kvelden.    

Lenge var cruise synonymt med Karibiske øyer, men i dag kan man ta cruise hvor som helst og når som helst. Vi slår selvfølgelig et slag for cruise i Asia. Ta kontakt, så finner vi ditt perfekte cruise!