KinaReiser.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg Kinareiser på Facebook! Følg Kinareiser på Instagram!
Bestill KinaReisers nyhetsbrev her:

Fornavn
Etternavn
E-post
By K
KinaReisers ansvarlige turisme
Kinareiser

KinaReisers Cathrine gleder seg vilt til å reise med gode venninner til sin favorittby Beijing i mai:

"Vi skal gå, sykle og oppleve masse, og temperaturen er helt perfekt til å sitte ute og drikke vin på en lokal bar eller på takterrassen på hotellet i hutongene."

Ankomst Beijing
Vår supersøte guide venter på oss i ankomsthallen og vi kjøres til hotellet. Orker ikke tanken på å styre med taxi og bagasje. Har booket to leiligheter med tilgang til takterrasse, juhu!

The Orchid Hotel

Sightseeing
Keiserpalasset Den forbudte by er et must, det er en utrolig følelse å gå gjennom det vanvittige palasset. For noen detaljer og for en arkitektur! Området rundt palasset er også morsomt.
Om kvelden blir vi med på tur med tuk-tuk gjennom Beijings matverden. Dette blir middagen i kveld. Veldig morsom tur hvor vi kjører innimellom trange gater og besøker små, lokale restauranter. Turen ender på et lokalt bryggeri så det passer jo bra…

Kina - Den forbudte by i Beijing - CYTS

p1012624_large.jpg


p1012596_large.jpg

Mer sightseeing
På'n igjen. I dag tenkte jeg vi skulle prøve oss på noen av treningsapparatene i parken rundt Himmelens tempel, vanvittig gøy å oppleve. Tempelet er jo også veldig vakkert. Så skal vi nok shoppe litt også.

tiantan_parken_19__mette__large.jpg

Livet i hutongene

Noe av det jeg liker aller best er livet i hutongene. De gamle boligområdene er som labyrinter av trange gater og jeg har syklet meg bort mange ganger. Endringen skjer så fort i denne byen så det veldig greit å bli med en som bor her og som kjenner gatene ut og inn. Med sparkesykkel kommer vi virkelig inn i de trangeste gatene. Men, jentene skal få teste sykkelveiene også, de er det virkelig mange av etter hvert. 

Om kvelden har jeg holdt av plasser på et enkelt dumplingkurs. Blir gøy!

pa___sykkel_i_beijing_large.jpg

Mat må man ha
Jeg forstår at man er skeptisk til gatemat i en ukjent by, derfor blir vi med en lokal guide og besøker spisesteder og gateboder hvor maten er utrolig god – og trygg. Jentene kommer til å elske det.
Middag tenkte jeg vi skulle spise «privat». En bekjent driver matkurs, men har også åpent for private middager. Vi skal bare sette oss ned på kjøkkenet hans og få middagen servert – gleder meg. 

Frokost i Beijing

Frokosthandel i Beijing

Overnatting ved Den kinesiske mur
Grande finale på turen blir jo selvfølgelig overnatting ved Den kinesiske mur i et råfint, ombygget landsbyhus. Men, før vi sjekker inn i huset skal vi jo nyte litt bobler og spise medbrakt matpakke på Muren. Tror ikke jeg tar feil om jeg på forhånd kan si at vi skåler for en utrolig innholdsrik og herlig uke.

byd_spa_garden_large.jpg

byd_large.jpg

Kina - Kinesiske mur - Kinaresor


Har du lyst til å dra på jentetur til Beijing du også?

Kontakt oss på 22982200 eller nihao@kinareiser.no for mer informasjon og reisetilbud for deg og ditt reisefølge!