KinaReiser.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg Kinareiser på Facebook! Følg Kinareiser på Instagram!
Bestill KinaReisers nyhetsbrev her:

Fornavn
Etternavn
E-post
By K
KinaReisers ansvarlige turisme
Kinareiser

I skrivende stund er vi fortsatt nesten litt rystet over hvor bra sommeren ble i Norge i år. Er det virkelig sant at vi hadde sol og varme opptil flere dager i strekk, ja til og med uker?! Bildene lyver jo ikke, vi er da unektelige sommerbrune på stranden, i båten, på hytta, på fjellet og i byen. Det var til og med flere som begikk en av de største syndene man kan gjøre i Sommer-Norge, nemlig å klage på varmen!

Godt er det at vi fikk varmet oss skikkelig opp, for vi vet jo omtrent hvordan vinteren blir. Korte vinterdager, glatte fortau og veier, vind, snø og sludd. Andre steder i verden, derimot, er situasjonen en helt annen. Se for deg å våkne opp uthvilt, tasse ut på balkongen og kjenne varm, tropisk luft fylt med eksotiske dufter stryke over kroppen, mens du hører de asurblå bølgene slå inn over kritthvit strand. I januar. Eller februar. Det trenger ikke være en drøm, du vet det?

Rundt omkring i Asia er det kilometervis med strender som kan gjøre den norske vinteren et par uker kortere, men hvordan kan man vite hvilken som er best? Om man ikke er så begeistret for charter og blir stresset av alle alternativene tilgjengelig på internet kan du stole på at vi hos KinaReiser vet hva vi selger. Vi har testet strendene, bodd på hotellene og vet hva man kan forvente. I tillegg hjelper vi med å finne rimelige flybilletter på de datoene det passer å reise, vi kan legge til sightseeingpakker, transport og måltider, og vi gjør alt vi kan for at bestillingen skal dekke alle de behov du måtte ha for å få denne vinterdrømmen til å gå i oppfyllelse.

Her er noen av våre favoritter. God lesning og planlegging, vi gleder oss til å høre fra deg!

Yalong Bay, Kina
Helt sør i Kina, på tuppen av øya Hainan (samme breddegrad som Hawaii, faktisk) ligger Yalong Bay. Her finner du en lang, hvit strand med deilige resorts av internasjonal standard på rekke og rad. Det går fly hit fra alle de store byene i Kina, så dette er en perfekt avslutning etter en rundtur i Midtens rike, for du slipper ekstra passkontroll og ny valuta å forholde deg til.
Les mer våre badepakker til Yalong Bay, Hainan!

Vietnam
Vietnam er fascinerende i seg selv, og en reise her blir slett ikke dårligere av å legge inn noen dager på stranden. Vi anbefaler livlige Nha Trang, familievennlige Phan Thiet og historiske Hoi An. Sistnevnte har et øyrike helt utenom det vanlige, hvor kalksteinsklipper stiger rett opp av havet og lager et dramatisk og vakkert landskap. Du har garantert sett det på film, nå kan du selv ha hovedrollen.
Les mer om våre badepakker i Vietnam!

Kota Kinabalu, Malaysia
Malaysia er aldri kjedelig. Strendene er perfekte og det er masse å se utenom akkurat strandsonen også. Flotte dyreparker og jungel, og så er et maten, selvfølgelig. Malaysia er som en suppe laget på kraft av indiske, kinesiske og sørøstasiatiske smaker. Kota Kinabalu ligger på østkysten av Malaysia og tilbyr lekre resorts og attraksjoner.
Les mer om våre badepakker i Malaysia!

Kambodsja
Mulig det ikke er strandliv du først og fremst forbinder med Kambodsja, men vi kan love deg fantastiske strender og badeliv. Vi sender våre reisende til Sihanoukville, en liten provins mot Thailand-gulfen, 230 km fra Phnom Phen. Her bor man rett ved stranden og kan nyte alt hva tropene har å by. Et dusin øyer kan nås med båttaxi, og er perfekt for dykking, snorkling og fisking.
Les mer om våre badepakker i Kambodsja!

Thailand
Trenger Thailand egentlig en lengre presentasjon? Du vet du får uslåelige strender, fantastisk service på deilige hotell og et stort utvalg av ulike aktiviteter om strandlivet går for langsomt for deg. Vi anbefaler hotell i Hua Hin, Koh Samui, Krabi og Phi Phi.
Les mer om våre badepakker i Thailand!

Vi kan også anbefale badepakker på Goa i India og i Burma (Myanmar), ikke noe problem.

Ta kontakt for nærmere informasjon!