KinaReiser.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg Kinareiser på Facebook! Følg Kinareiser på Instagram!
Bestill KinaReisers nyhetsbrev her:

Fornavn
Etternavn
E-post
By K
KinaReisers ansvarlige turisme
Kinareiser

Stadig vekk kan vi lese i avisene om politikere som vil at flere elever i den norske skolen skal studere kinesisk. Dette er fremtidens språk, hører vi. Om dere ikke har noen langsiktige planer for de håpefulle når det gjelder språkstudier kan det likevel anbefales å ta dem med på reise til Kina. De får fantastiske opplevelser med seg i bagasjen hjem, og takler jet lag, lange reiser, fremmed mat og storbyer forbløffende bra. Og kanskje plukker de opp såpass med kinesisk at det kan friste til videre studier, hvem vet?

At det kan være både lurt, interessant og givende å studere kinesisk, har jo vi på KinaReiser visst lenge. Dessverre har vi ingen statistikk over hvor mange som har reist med oss som har endt opp som kinesiskstudenter, men det ville ikke akkurat overrasket oss om det var ganske mange. Vi har tross alt sendt nordmenn til Kina i over 40 år. Og vi vet at mange som reiser til Kina ofte får et sterkt behov for å lære og skjønne mer av dette kontrastfylte landet. Noen reiser tilbake år etter år, andre velger å lære mer på skoler, universiteter og friundervisning.


Nå kan det fortsatt føles lenge til sommerferien, men det skader ikke å se på alternativene som finnes. Er det i Slangens år dere endelig skal gjøre drømmene til virkelighet? I sommer har vi en fellestur til Beijing spesielt for barnefamilier. Man får med seg det viktigste byen har å by på og det er lagt inn akkurat så mye fritid og frihet en familie trenger. Dette blir nok en sosial og morsom tur. Den svenske reiselederen har med seg egne barn, så hun vet hva som fungerer for de yngste.


Passer ikke datoene helt har vi også et spesielt individuelt program for barnefamilier i Beijing. Her får familien egen guide og sjåfør, som sørger for at alle har det bra underveis. Man kan selv velge hvor lang tid man vil bruke på severdighetene og guiden vil ha gode tips om hva man kan gjøre på fritiden. Vi på KinaResiser har selv reist med barn til Beijing, og kan anbefale hotell store og små vil trives på.

Om dere vil se mer av Kina er de fleste av våre vanlige skreddersydde program også passende for barn. Det kan kanskje virke som turer til Kina i hovedsak består av besøk til palasser og templer, men alle våre turer inneholder masse mer. Gateliv, kveldsunderholdning, møte med mennesker, eksotisk natur og spennende mat. Spesielt kan vi anbefale nattoget til Xi’an for å se terrakottastatuene og Guilin og Yangshuo, men sin særegne natur. Her kan man sykle, dra på elveturer og slappe av mellom alle opplevelsene. KinaReisers Cathrine presenterer i dette nyhetsbrevet sin anbefalte reise til Kina. Denne reisen går til Shanghai og Beijing og kombinerer storby og landsbyliv på en perfekt måte. Hurtigtog mellom Shanghai og Beijing og overnatting ved Den kinesiske mur gjør at denne reisen passer spesielt bra for barnefamilier. Les mer om reisen her!

Familier med barn er selvfølgelig hjertelig velkommen til å melde seg på våre vanlige fellesreiser også. Vi har ingen aldersgrenser, og vår erfaring er at alle koser seg på turer som har med store og små.

Verden har blitt mindre, men Kina er fortsatt annerledes for oss. Ved å ta med barna ut i verden gir vi dem muligheten til selv kunne sette sammen noen av bitene i de store puslespillet som utgjør hverdagen vår nå. Som vi vet, er Kina en temmelig stor brikke.