KinaReiser.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg Kinareiser på Facebook! Følg Kinareiser på Instagram!
Bestill KinaReisers nyhetsbrev her:

Fornavn
Etternavn
E-post
By K
KinaReisers ansvarlige turisme
Kinareiser

Rakk du aldri å komme i gang med nyttårsforsettene? Da kan du med god samvittighet forsøke igjen, for den 10. februar er det i følge den kinesiske månekalenderen tid for et nytt år, denne gang i slangens tegn. Befinner man seg i Kina rundt denne tiden vil det ikke være tvil om at noe er på gang, kinaputter og fyrverkeri smeller dagen, og gjerne natten, lang. Nyttår, også kjent som Spring festival, er kinesernes viktigste høytid, tilnærmet vår julefeiring. Barna skal ha nye klær og pengegaver i små, røde konvolutter. De voksne koser seg med familiebesøk og massevis med god, tradisjonell mat.

Det mange lurer på er jo hva det nye året vil bringe. Astrologene har vært opptatt med å lese de gamle almanakkene og tegnene som er tilgjengelig og kan melde følgende:

Etter et ildfullt drageår vil 2013 i vannslangens tegn bli roligere. Slanger er sky, liker ikke for mye bråk og liker å holde seg for seg selv. Enkelt skal året likevel ikke bli. Slangens veier er uransakelige, og i det vi tror vi vet hvor vi er på vei, kan fokus og retning endre seg hurtig og drastisk. Som resultat vil vi oppleve både gode og mindre gode ting. På grunn av denne uforutsigbarheten er det viktig med grundig research for alt man foretar seg, godt samarbeid med familie, venner og businesspartnere og ikke minst fleksibilitet.

De som vil ha det lettest i året som kommer er nemlig de som beveger seg i samme fart som nettopp slangen og som vet hvordan man skal manøvrere i grumsete vann. Rent personlig har vi mange muligheter til å forbedre oss i året som kommer. Akkurat som slangen kan vi kaste av oss vårt gamle skinn, la fortiden bli liggende igjen og fremstå som ny og skinnende. Så kanskje 2013 er året du lar drømmene gå i oppfyllelse? Om drømmen er å reise til Kina, Burma eller Laos, er det i hvert fall ikke vanskelig å realisere den, bare start med å klikke deg videre inn på våre nettsider. Ellers er det som hvert år, spådommer om flom, tørke, tornadoer og vulkanutbrudd. Vi får ta det som det dukker opp.

Mer detaljert om hvordan året blir for deg avhenger av hvilket dyr du er født i. Et søk på internett vil raskt gi deg mange steder hvor du finner hvilket av de 12 dyrene du er og horoskop for året som kommer. Kan være morsom lesning, uten at vi anbefaler å ta det alt for alvorlig!

Om Slangens år er et godt år å reise i, står det lite om. Vi i KinaReiser mener jo at alle år er perfekt for å oppdage Kina og Sørøst-Asia, så hvorfor ikke gjøre alvor av planene i 2013? Vi har nye hjemmesider og to fristende kataloger som vi sender til deg gratis. Bare ta kontakt med alle spørsmål du måtte ha, vi ser frem til å høre fra deg!
Godt nytt, kinesisk år!