KinaReiser.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg Kinareiser på Facebook! Følg Kinareiser på Instagram!
Bestill KinaReisers nyhetsbrev her:

Fornavn
Etternavn
E-post
By K
KinaReisers ansvarlige turisme
Kinareiser

Lurer du på om du skal velge bort norsk påske for kinesiske opplevelser har vi en liste med, synes vi selv, overbevisende argumenter. Vi har mange turer til Kina med avreise i april klare for påmelding, og vi utfordrer deg til å finne nok motargumenter for ikke å være med!

Hvorfor reise til Kina i påsken?

 
1. Fordi det er vår i Kina
Nordkina ligger ca. en måned foran Norge, så når man lander i Kina blir du møtt av deilig vårvær. Hvorfor hale ut vinteren når du kan forlenge våren, spør nå vi!

Kina - peoner i Luoyang - Kinaresor

 

2. Fordi du kan oppleve Kina med norsktalende, kinesisk reiseleder
Vår populære reiseleder Yue, som snakker flytende trøndersk er reiseleder på turen Eventyrlige Kina i påsken. Vi garanterer at du blir godt tatt vare på. 

Yue - norsktalende, kinesisk guide

3. Fordi du kan ta med Kvikklunsj og spise den på Den kinesiske mur
Går du trappene i stedet for å ta taubanen, kan du krysse det av som en av påskens tindebestigelser (det er omtrent like bratt).

Kina - Den kinesiske mur - CYTS

4. Fordi en skeiv, halvsmeltet snømann ikke kan måle seg med 7000 terrakottamenn
Vi tar hurtigtoget til Xi’an og den imponerende terrakottahæren som har overlevd under bakken i over 2 000 år.

Xian - terrakottasoldater - CYTS

5. Fordi varm lunsj smaker bedre enn sammenklemt matpakke
På vårer turer får du deilig kinesisk mat til lunsj og middag. Det kinesiske kjøkken er stort og variert, med mange spennende smaker.

Kina - mat - CYTS

6. Fordi det er morsommere å seile på Huangpu-elva, Western Lake eller Li-elva enn å pusse båt
Det er flere sjanser for å komme seg på vannet med våre turer. Her ser du byer og landskap fra båtdekket, i avslappende ro og mak.

Guilin - fjell - egen

7. Fordi fjell er så mangt
I Yangshuo er fjellene formet som søte sukkertopper og dekket av frodig, grønn vegetasjon. I Longsheng er fjellene dekket av risterrasser. I Tibet beveger vi oss i høyder opp mot 5 000 moh. Rundt oss ruver noen av verdens høyeste topper. I stedet for hytteveggen kan du sitte i en solfylt courtyard eller ved en turkisskimrende innsjø og beundre utsikten.

Kina - Longsheng - CYTS

8. Fordi bypåske også kan nytes i kinesiske storbyer
Ok, så er ikke kinesiske storbyer spesielt stille eller rolige i påskeuken, men det hadde jo vært kjedelig. Nei, her er det mennesker, morsomt kaos, liv og røre.

Shanghai - CYTS

9. Fordi du tross alt kan lese påskekrim resten av året
Du rekker kanskje å lese litt på flyet, men du må nok belage deg på å lese boken ferdig hjemme. Når det er sagt, er det mange episoder fra den kinesiske historien som går utspekulert krim en høy gang.

kinesiske_tegn_large.jpg

10. Fordi du vil møte våren full av nye inntrykk og opplevelser
En tur til Kina setter spor, uansett hvor du drar, for kombinasjonen av severdigheter, storslagen natur, mennesker og sanseinntrykk rett og slett er uforglemmelig.

Tibet - CYTS

Er du overbevist? Det er bare å ta kontakt så sørger vi for at du kommer på turen som passer deg best. Hvis ikke, har vi enda flere argumenter på lager, bare test oss. En oversikt over alle våre fellesturer i påsken finner du her! I tillegg skreddersyr vi reiser for deg som ønsker å reise på egen hånd - til Kina eller til en av våre mange andre destinasjoner... Eller hva med en reise med Den transsibirske jernbanen i påsken?