KinaReiser.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg Kinareiser på Facebook! Følg Kinareiser på Instagram!
Bestill KinaReisers nyhetsbrev her:

Fornavn
Etternavn
E-post
By K
KinaReisers ansvarlige turisme
Kinareiser

KinaReiser

KinaReiser AS
Hegdehaugsveien 10
0167 Oslo
tlf 22 98 22 00
fax 22 98 22 01

Selv om fly og hotell i mange tilfeller kan bestilles enkelt på nett, så er det ganske mye mer som utgjør en vellykket reise. Spesielt til Kina og Sørøst-Asia mener nå vi, hvor språk, hundrevis av spennende reisemål og lange avstander kan ta piffen fra selv de ivrigste planleggerne.

Hvor burde jeg dra? Tog versus fly? Fellestur eller på egen hånd med guide? Så mange spørsmål, som alle avgjør hvor vellykket reisen blir for akkurat deg. Heldigvis for våre kunder er dette spørsmål vi har faglig tyngde til å svare på, hver eneste dag.

Administrerende direktør Anne har sammen med ektemannen Kjetil vært med å bygge opp KinaReiser siden 1969, og de reiser fortsatt østover opptil ti ganger i året. Lily, som har jobbet på kontoret vårt i Beijing siden 1993 er 100 % kinesisk. Cathrine, Mette og Hege har alle jobbet her i 20 år, og det blir det mange reiser av. Ida har vært her i 15 år. Hvordan kan det være mulig å ha jobbet så lenge på ett sted og fortsatt føle seg så ung!

De siste årene har vi hatt et sterkere fokus på Sørøst-Asia og alle som jobber med salg har vært på reiser i Mongolia, Vietnam, Kambodsja, Laos, Myanmar, Nepal, India og Sri Lanka. Vi merker stor interesse for disse landene og deler gladelig våre erfaringer og favoritter. Fra 2016 samlet vi alle disse reisemålene under merkenavnet By K (By KinaReiser). Se By K sine nettsider her!

En av yrkesskadene ved å jobbe i reisebyrå er at det alltid er nye reisemål man har lyst til å oppleve. Hvilket reisemål frister deg? Ta kontakt, så hjelper vi deg med å finne akkurat din drømmereise!