KinaReiser.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg Kinareiser på Facebook! Følg Kinareiser på Instagram!
Bestill KinaReisers nyhetsbrev her:

Fornavn
Etternavn
E-post
By K
KinaReisers ansvarlige turisme
Kinareiser

Reiseforsikring

Husk å tegne reiseforsikring! Vi anbefaler danske Gouda Reiseforsikring som har vært representert i Norge siden 1994. De har spesialisert seg på å tilby kvalitetssikrede reiseforsikringer, og uansett hvor i verden du befinner deg, får du nødvendig assistanse dersom uhellet skulle være ute ved å kontakte Gouda Alarm +45 33 15 60 60. Vår erfaring er at Gouda har et meget godt tilbud. Reiseforsikringen kan du tegne hos KinaReiser som er agent for Gouda. Du kan også bestille Gouda reiseforsikring direkte ved å klikke her!

Har du allerede forsikring, eller har betalt reisen med et kredittkort som gir deg en viss beskyttelse, sjekk at dette også gjelder ditt eventuelle reisefølge og at forsikringsbeløpet er stort nok. Erstatningsbeløpene har alltid en øvre grense. Undersøk også forskjeller i egenandeler etc. Enkelte kortselskap inkluderer forsikringer som ikke er gode nok til å dekke f. eks. en ukes sykehusopphold. Det kan være meget økonomisk fordelaktig å tegne en helårsforsikring.

Når du bestiller en reise bør du også vurdere om du skal tegne en avbestillingsbeskyttelse, slik at du bare taper et minimalt beløp dersom du må avbestille pga. akutt sykdom eller dødsfall. Denne forsikringen må tegnes samtidig med at reisen bestilles. I helårsforsikringen fra Gouda er avbestillingsbeskyttelse inkludert.

Ta gjerne kontakt med en av våre konsulenter på telefon 22 98 22 00 for nærmere informasjon om forsikringer i forbindelse med din reise.