KinaReiser.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg Kinareiser på Facebook! Følg Kinareiser på Instagram!
Bestill KinaReisers nyhetsbrev her:

Fornavn
Etternavn
E-post
By K
KinaReisers ansvarlige turisme
Kinareiser

Vi har et bredt utvalg av fellesreiser, alt fra korte ukesreiser til månedslange rundreiser. Programmet på hver enkelt reise er nøye utvalgt for å gi deg en optimal opplevelse av de mest sentrale severdighetene.

Litt om våre forskjellige fellesreiser:

Fellesreiser med norsk- eller svensk reiseleder eller med skandinavisktalende guider
Mange av fellesreisene våre arrangeres i samarbeid med svenske Kinaresor AB, mens resten er organisert av oss selv og våre lokale samarbeidspartnere. Du vil se at vi har lagt enkelte reiser på god turiststandard, mens andre er produsert med et mer påkostet og særegent opplegg, noe som avspeiler seg i valg av reisemål, gruppestørrelse, hotell, restauranter m.m.
Disse reisene finner du ved å velge hvilket land du ønsker å reise til i menyen til venstre.

Internasjonale fellesreiser
På disse turene kan reisende fra hele verden samles til felles reise. Reisen garanteres kun med to påmeldte, med noen få unntak. Underveis er all guiding på engelsk. Din reise tur/retur Norge er ikke inkludert i prisen, men KinaReiser er selvsagt behjelpelige med å finne det beste tilbudet på flybilletter.