KinaReiser.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg Kinareiser på Facebook! Følg Kinareiser på Instagram!
Bestill KinaReisers nyhetsbrev her:

Fornavn
Etternavn
E-post
By K
KinaReisers ansvarlige turisme
Kinareiser

Den transsibirske jernbanen - den legendariske togreisen på hele 9.288 km fra Moskva til Vladivostok. Først flyr vi til Moskva hvor vi får se Kreml, Den røde plass, Vasilijkatedralen og den vakre Moskva-metroen. Så går vi om bord på toget og starter reisen som tar oss sakte, men sikkert gjennom Russland, helt til Vladivostok.


Detaljert program

6. september Oslo - Moskva M
Vi starter denne mektige reisen med fly fra Oslo til Moskva. Ved ankomst blir vi møtt av vår lokale guide og kjørt til vårt utvalgte hotell for innsjekk og velkomstmiddag.

7. september Moskva - Togavgang F/L/M
Vi begynner dagen med en rundtur i Moskva til fots. Vi skal prøve den fantastiske Moskva-metroen, vi skal til Den røde plass og besøker i tillegg Vasilijkatedralen og Kreml (utsiden). Vi får også oppleve en av Moskvas parker, og
vandrer langs avenyer og smågater mens vi lytter til guidens spennende historier. Det blir tid til egne streiftog i Arbatgaten hvor vi kan handle suvenirer og de siste forsyninger før kveldens togavgang. Vi sjekker ut av hotellet før vi spiser middag og deretter blir kjørt til togavgang fra Yaroslavskij-stasjonen. Innkvartering i 2. klasse, firemannskupé (tomannskupé mot tillegg i pris).

8. - 13. september På toget
På toget gjennom mektige Sibir. Vi finner oss raskt til rette i kupeen og dagene går med til å møte medreisende, stoppe på stasjoner underveis, se ut av togvinduet, spise i spisevognen eller kanskje lese litt om stedene vi passerer – Jekaterinburg, Omsk, Novosibirsk og Krasnoyarsk. Vi er på vei til Østens mystikk på verdens lengste jernbanestrekning. Alle måltider om bord på toget ordnes på egen hånd. Vi nyter livet på toget og turen østover fortsetter. Toget passerer reisens østligste punkt i Khabarovsk når vi krysser Amurelven.

14. september Ankomst Vladivostok F/L/M
Etter å ha reist gjennom åtte tidssoner og 9288 km langs den legendariske transsibirske jernbanen ankommer toget stillehavsbyen Vladivostok. Ved ankomst er det transfer til hotellet. Så litt frokost og tid på rommet før vi starter på en rundtur rundt i Vladivostok hvor mange av hovedattraksjonene besøkes, blant annet byens torg, Svetlanskaya-gaten og Nikolai Triumfbue. Nede ved havnen og stedet hvor Vladivostok ble grunnlagt i juni 1860 finner vi Korabelnaya Nabereznaya. Korabelnaya Naberezhnaya er fylt med de mest uvanlige monumenter. Her finnes skipsmuseet Krasny Vimpel til minne om de første ubåtmannskapene på Stillehavsflåten, et minnesmerke til ære for de drepte under 2. verdenskrig og St. Andrews kapell. Her finner man også C-56 ubåten. Ubåten ble plassert der i 1975 for å minne om 30-årsjubileet for den store seieren. Under krigen ble C-56 den mest effektive av alle Sovjetunionens ubåter, og også den første i historien som seilte verden rundt. Felles middag om kvelden.

15. september Vladivostok F/L/M
I dag skal vi ut på landsbygda for å besøke en "datsja". Vi får et interessant innblikk inn i denne delen av det russiske livet utenfor byene.  Opprinnelig utviklet i den sovjetiske perioden som et middel for å øke lokal matproduksjon, datsjas er weekend- eller sommerhytter med hager hvor man kan dyrke egne grønnsaker og et sted hvor man kan slippe unna en travel hverdag i en storby. Turen vil gå gjennom Vladivostoks forsteder til et typisk datsja-samfunn. En typisk datsja-lunsj hos vertskapet er også inkludert. Tilbake til hotellet. Om kvelden blir det felles middag.

16. september Avreise Vladivostok F
Etter frokost blir det transfer til flyplassen for fly tilbake til Norge via Moskva.

Inkludert

• Flybillett i økonomiklasse Oslo-Moskva, Vladivostok-Oslo inkl. flyskatter og avgifter
• Utfluktsprogram i Moskva og Vladivostok med helpensjon (fra middag ankomstdag t.o.m. middag avreisedag), inngangsbilletter, lokaltransport og engelsktalende guide ifølge program
• Én overnatting i del av dobbeltrom på turistklassehotell i Moskva med frokost
• Overnatting i 2 netter i del av dobbeltrom på turistklassehotell i Vladivostok med frokost
• Tidlig innsjekk på hotellet i Vladivostok på ankomstdagen med frokost.
• Togbillett Moskva-Vladivostok, del i firemannskupé. Tomannskupé mot tillegg i pris.
• Spesialskrevet informasjonsmateriell

Tillegg
• Visum til Russland for personer med norsk pass, normal behandlingstid: fra kr. 1.395,- pr. person. Kan også ordnes på egen hånd.
• Tomannskupé: fra kr. 5.795,- pr. person Moskva - Vladivostok.
• Enkeltrom på hotell: fra kr. 4.295,-
• Måltider på toget fra Moskva til Vladivostok
• Avbestillingsbeskyttelse og reiseforsikring
• Tips til guide og sjåfør

Avreiser, priser og bestilling

TranssibirskeMoskva til Vladivostok
DatoPrisTillegg enkeltrom
6/9-20 - 16/9-20Fra 25 4954 295Bestill reise

Depositum er fra kr 3.500,- per person.
Prisen er beregnet på fly til Moskva med retur fra Vladivostok i billigste prisklasse. Du kan også reise hjem fra andre byer i Kina og Asia. Be oss om pristilbud på retur fra din aktuelle destinasjon.

Minimumsantall for å arrangere reisen til fastsatt pris er 10 personer. Blir man færre kan reisene arrangeres med nesten samme program, men da blir det vanligvis litt dyrere. Dette vil du få beskjed om i god tid før avreise, slik at du eventuelt kan ombestemme deg eller skifte til en annen tur.

Reisen kan også arrangeres for deg og ditt reisefølge på andre datoer. Ta kontakt for nærmere informasjon!

Fakta

Fellesreise Transsibirske
11 dager
Fly Oslo–Moskva / Vladivostok-Oslo
Tog Moskva - Vladivostok

Reisemål: Moskva, Transsibirske, Vladivostok


Pris fra: 25 495

Avreise: 6/9