KinaReiser.no benytter cookies, som er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Ved å bruke våre nettsider samtykker du i bruken av cookies i nettleseren din.
×
Følg Kinareiser på Facebook! Følg Kinareiser på Instagram!
Bestill KinaReisers nyhetsbrev her:

Fornavn
Etternavn
E-post
By K
KinaReisers ansvarlige turisme
Kinareiser

Hainan Airlines åpner som første flyselskap direkterute mellom Norge og Kina. Dette må selvsagt markeres og vi har gleden av å kunne tilby spesialpris på reise 29. mai - 3. juni 2019. Begrenset antall plasser! 

Program i sammendrag

Dag 1 Avreise fra Norge med Hainan Airlines.
Dag 2 Frokost om bord, ankomst Beijing, engelsktalende guide møter på flyplassen, transfer til hotellet, innsjekking.
Dag 3 - 4 Frokost på hotellet.
Dag 5 Frokost på hotellet. Transfer fra hotellet til flyplassen sent om kvelden.
Dag 6 Avreise fra Beijing etter midnatt. Ankomst Norge samme dag.

Sightseeingprogram kan bestilles i tillegg!

Detaljert program

Basispakke - fly, hotell og transfers

Dag 1 Avreise fra Norge med Hainan Airlines kl. 13.55.
Dag 2 Frokost om bord, ankomst Beijing kl. 05.30, engelsktalende guide møter på flyplassen, transfer til hotellet, innsjekking (innsjekking fra kl. 14.00, tidlig innsjekk kan bestilles i tillegg).
Dag 3 - 4 Frokost på hotellet.
Dag 5 Frokost på hotellet. Transfer fra hotellet til flyplassen sent om kvelden. Utsjekking kl. 11.00. Sen utsjekk kan bestilles i tillegg.
Dag 6 Avreise fra Beijing kl. 01.30. Ankomst Norge samme dag kl. 05.30.

 

Tilleggsprogram - bestilles før avreise

3-dagers sightseeing i Beijing

Dag 1
Ved ankomst Beijing blir dere først tatt med til hotellet av guiden og sjåføren som skal være med dere de neste dagene. Så går turen til hjertet av Beijing, den enorme Himmelske freds plass. Dette er verdens største byplass, og er omkranset av de viktigste bygningene i Kina: Folkets store hall, Nasjonalmuseet, Nasjonalscenen, residensen til de øverste lederne og Den forbudte by. Dit skal dere, og veien går under portrettet av Mao og inn i de historiske bygningene. Ferdigstilt i 1420, og palasset er fortsatt imponerende. Først går man gjennom de offisielle delene, hvor keiseren mottok gjester og styrte sitt land. Videre innover kommer man til residensen for ham selv, hans koner og utallige konkubiner. Retur til hotellet.

Dag 2
Yonghegong er et vakkert tempelkompleks som er best besøkt om morgenen, og dere stopper her på vei til Den kinesiske mur. Tempelet tilhører De gule hatters sekt, del av den tibetanske buddhismen, og munker har dette som sitt hjem og lærested. Så kjører dere ut av byen, og etter halvannen time kan man skimte Muren på toppen av fjellkammen. Man kan enten ta trappene opp, eller taubane mot egen betaling på stedet. Medbragt lunsjboks nytes best på selve Muren, utsikten er upåklagelig! På vei tilbake blir det stopp ved en håndverksbedrift som produserer cloisonné; kobber- og emaljegjenstander i intrikate og vakre mønstre og farger. I løpet av oppholdet vil dere få mulighet til å velge mellom et forrykende akrobatikkshow eller et fengende Kung Fu-show. Her kjøper dere billetter på stedet.

Dag 3
Etter å ha vært i Den forbudte by, skjønner man at keiserfamilien kunne ha behov for å komme seg ut og bort og få litt frisk luft. Sommerpalasset ligger et stykke utenfor sentrum, og det var hit de reiste når sommervarmen var på sitt heteste. Langs den store, menneskeskapte innsjøen var det rom og skygge der keiseren og familien kunne spasere og nyte utsikten. På vei tilbake til sentrum kjører dere forbi de lett gjenkjennelige OL-arenaene Fugleredet og Vannkuben.
Neste stopp er Himmelens tempel, hvor keiseren en til to ganger i året dro for å be til gudene om gode avlinger. Det runde tempelet med det blå taket er et velkjent motiv, og det er ikke mindre imponerende å se det selv. Parken rundt er stor og brukes flittig av lokalbefolkningen til trim og sosialt samvær.
Man kan ikke komme til Beijing uten å shoppe litt, så dere blir tatt med til en silkebutikk, og deretter prutemarkedet Perlemarkedet. Man kan vel strengt tatt ikke komme til Beijing og ikke spise pekingand heller, så en smak av denne er på menyen i kveld, sammen med flere andre spennende retter.

Hainan Airlines - 5 stjerners flyselskap i henhold til SkyTrax.

Inkludert

• Fly Oslo - Beijing t/r med Hainan Airlines i økonomiklasse
• Flyskatter og flyplassavgifter
• 3 netter på firestjerners hotell m/frokost
• Transfer flyplass - hotell t/r

Bestilles mot tillegg
• Visum til Kina: Alle norske statsborgere må ha visum til Kina. Det har vært lange ventetider for å få time på Den kinesiske ambassaden i Oslo, men dette begynner nå å løse seg. KinaReiser er behjelpelige med visum. Ta kontakt for nærmere informasjon.
• Enkeltromstillegg: fra kr. 1.615,-
• Sightseeingprogram: fra kr. 2.795,- pr. person (minimum 5 personer)
• Tidlig innsjekking ankomstdagen: fra kr. 275,- pr. person i dobbeltrom
• Sen utsjekking avreisedagen: fra kr. 545,- pr. person i dobbeltrom

Avreiser, priser og bestilling

Avreise - HjemkomstPrisEnkeltromstilleggFlyselskap
29/5-19 - 3/6-19Fra 6 395Hainan AirlinesBestill reise

Minimum antall deltagere:10

Fakta

Spesialtilbud til BeijingFellesreise Kina
6 dager
Fly, hotell og transfers inkludert
Sightseeingprogram kan bestilles i tillegg

Reisemål: Beijing

Pris fra: 6 395

Avreise: 29/5